Jocuri de Baccarat Online

Jocuri de Baccarat este unul dintre cele mai vechi jocuri de cazino. Se presupune că ar fi apărut în jurul anului 1400 în Franța, numele său provenind din cuvântul italian ,,baccarat” care înseamnă zero. După aproape 500 de ani acest joc a devenit unul dintre cele mai întâlnite jocuri de cazino în intreaga lume. Cele mai cunoscute variante se numesc Punto Banco, Chemin de fer și Baccarat Banque . Versiunea Punto Banco este cea mai întâlnită, probabil și din cauza faptului ca nu necesita aptitudini sau competențe speciale , proportia norocului in deznodamant fiind foarte mare.

 

Ca și în cazul celorlalte jocuri de noroc,  Baccarat se poate juca în zilele noastre și pe internet.Cazinourile online  pun la dispoziția clienților mese de mini Baccarat la care se joacă versiunea Punto Banco . Cărțile sunt împărțite de către un soft aleatoriu însă există și cazinouri unde poți juca în compania unor dealer i live. Mai trebuie mentionat si faptul ca majoritatea operatorilor online vă pun la dispoziție varianta gratuită a jocului pentru a învăța regulile fără să cheltuiești niciun ban.

 Cum poti juca baccarat online – reguli

Versiunea Punto Banco presupune împărțirea de către un dealer a două mâini: mana jucătorului și mana băncii.  Jucatorii pot  paria pe ambele mâini la cota 2  si chiar pe egalitate, la cota 9. Mâinile primesc  între două și trei cărți, cea mai buna mână fiind cea cu punctajul cel mai apropiat de 9.  Punctajul fiecărei mâini se calculează ținând cont de faptul că asul are valoarea 1, cărțile de la 2 la 9 își respectă valoarea iar cele de la 10 la popa sunt nule. Mîinile cu punctaj format din două cifre au valoarea egală cu ultima zecimală (exemplu: o mână 7 plus 5 va avea punctaj 2 nu 12)

La început se împart câte două cărți atat jucătorului cat și bancii, urmând ca cea de a treia carte să fie impartita  după anumite reguli:

 1. Dacă punctajul jucatorului sau al băncii este egal cu 8 sau 9 nu se mai oferă a treia carte.
 2. Mana jucatorului poate primi a treia carte dacă totalul celor două cărți inițiale este egal sau mai mic decât 5.
 3. In cazul în care jucătorul nu are nevoie de a treia carte banca se va opri la două cărți dacă are un total de 6 putând primi a treia carte doar dacă totalul său este mai mic decât 5.

C el mai bun cazuni unde sa joci baccarat online

 • Marcă
 • Vizita
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

Cele mai bune strategii pentru baccarat

Ca si in cazul altor jocuri de noroc, de-a lungul timpului s-au cristalizat cateva strategii de pariere si pentru jocul de Baccarat, joc la care ai posibilitatea sa pariezi la cota 2 pe doua variante: banca sau jucatorul. Cu mici exceptii, majoritatea jucatorilor pariaza pe mana bancii deoarece avantajul cazinoului este de 1.06% fata de 1,24% in cazul parierii pe mana jucatorului. Celebra in special datorita ruletei, strategia Martingale implica dublarea mizei dupa fiecare runda pierzatoare pana in momentul unui pariu castigator, moment in care vei recupera pariurile anterioare realizand un profit egal cu primul pariu din serie.

Atentie mare insa la comisionul de 5% incasat de cazino pentru pariurile pe banca si mai ales la limita de pariere, deoarece dubland miza la fiecare pariu, suma mizata va creste rapid astfel ca este posibil sa ajungi in punctul in care sa nu mai poti dubla miza si recupera pariurile facute anterior. Daca te-ai hotarat sa incerci aceasta strategie calculeaza cu foarte mare atentie progresia sumelor mizate pentru a nu te trezi in situatia de a cheltui o suma care nu ti-o poti permite. Foarte asemanatoare cu Martingale, strategia Fibbonacci presupune cresterea mizelor intr-un mod mai lent decat in primul caz. Mai precis, pariurile tale vor fi egale cu suma precedentelor doua pariuri. Daca presupunem ca pariul tau initial va fi 10 RON si pierzi atunci urmeaza sa pariezi inca odata 10 RON iar, daca si acest pariu este necastigator , valoarea urmatorului tau pariu va fi de 20 RON, apoi 30 RON, 50 RON, 80 RON, 130 RON, 180 RON etc pana cand prinzi pariul castigator. Daca mizele cresc intr-un ritm mai putin ametitor, dezavantajul este ca nu poti recupera de fiecare data tot ce ai pariat insa, pe termen lung , se poate face profit folosind aceasta strategie.

Topul celor mai bune sfaturi pentru baccarat online

 • Pariaza intotdeana pe banca. Avantajul cazinoului este in acest caz de 1.06% spre deosebire de 1.24% pentru jucator si 14.4% pe ntru egalitate. Sa u uitam totusi ca un pariu castigat pe egalitate iti inmulteste suma mizata cu 8, asa ca, din cand in cand, atunci cand inspiratia va da tarcoale, poate nu strica o mica rupere de ritm.
 • Exista sansa sa intalniti jucatori care cred ca notarea rezultatelor consecutive ii poate ajuta la imbunatatirea sanselor de castig. In realitate aceste informatii nu iti garanteaza absolut nimic.
 • Nu luati in seama nicio oferta de sisteme de pariere pentru bacarat online oferita pe internet. Din pacate acestea sunt 100% nereale si orice astfel de achizitie va reprezenta in cele din urma o cheltuiala inutila.
 • In cazul in care doriti sa incercati una din strategiile Martingale, Fibbonacci – descrise pe scurt mai sus- sau alte sisteme de joc, tineti neaparat seama de atentionarile din paragraful de mai sus  “Cele mai bune strategii pentru baccarat”

Baccarat online gratis

In cazul in care aceasta prezentare pe scurt a jocului de Baccarat v-a starnit interesul si doriti sa experimentati acest joc de carti, puteti accesa oricand unul din site-urile urmatoarelor cazinouri online. La oricare dintre ele aveti posibilitatea sa incercati atat varianta ,,Demo’’ – cu bani virtuali cat si cea cu bani reali.

BONUS: 20 Rotiri Gratuite
Joacă acum