Jocuri Online pe Bani Reali

Dacă ați ajuns aici, cu siguranță căutați un mod distractiv și simplu de a vă îmbogăți. Ați nimerit fix unde trebuie deoarece aici vă vom arăta care sunt cele mai profitabile jocuri de cazinou online, care sunt principalele avantaje față de jocurile gratuite și de ce ar trebui să nu vă petreceți prea mult timp cu acestea. Jocurile pe care vi le vom prezenta în continuare se numeră printre cele mai jucate la momentul actual în spațiul online. Acestea sunt: blackjack, sloturi video, ruletă și jocurile dintr-un cazino live. Toate aceste jocuri vă oferă șansa să câștigați bani reali extrem de ușor.

Selecția noastră de cazinouri de top pentru Januarie 2019

 • Marcă
 • Vizita
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

Jocuri Online cu Bani Reali

În continuare vă vom prezenta cele mai populare jocuri din prezent, și anume blackjack, sloturi video, ruletă și jocurile live.

Blackjack-ul este probabil cel mai cunoscut joc în mediul online fiind considerat de mulți jucători ca fiind un joc strict de cazinou la care se câștigă mulți bani. Blackjack-ul pe bani reali este un joc online simplu de învățat și jucat. Există o serie de tipuri de Blackjack în mediul online dintre care cele mai jucate sunt Blackjack-ul clasic, Blackjack-ul European, Progressive Blackjack, Super Fun 21 și altele. Jocul se joacă cu un pachet simplu de cărți din care sunt eliminați Jokerii. Fiecare carte a pachetului reprezintă un anumit număr de puncte care acumulate trebuie să fie cât mai apropiate de numărul 21. Dacă ați depășit această sumă, pierdeți automat runda.

Astfel, numerele de la 2 la 10 au corespunzătoare același număr de puncte cu cel afișat pe carte, valeții, damele și regii valorează câte 10 puncte. Asul este o carte mai specială deoarece poate avea două valori, 1 sau 11, depinde de alegerea posesorului pe care valoare o va considera. Veți primi la începutul jocului două cărți cu fața în jos și veți avea de ales în a mai cere cărți sau a rămâne cu cele două. Câștigătorul este cel care are cel mai apropiat număr de 21.

 • Urmărește cărțile deja folosite în joc
 • Nu folosi niciodată asigurarea
 • Fii în permanență atent la joc

cele mai bune jocuri de cazino

Ruletă este un joc preferat de milioane de persoane la nivel global deoarece dă senzația ca fiind un joc premium la care doar anumite persoane au accesul. Ruleta pe banii reali se joacă ca și o ruletă gratuită. Există mai multe versiuni de ruletă online din care puteți alege și anume, Ruletă Americană, Ruletă Europeană, Ruletă de Cazino și Ruletă Rapidă. Toate aceste tipuri de rulete au reguli foarte simple cu mici diferențe în aspect și regulament. Roata ruletei prezintă 37 de căsuțe, numerotate de la 0 la 36. O bilă este aflată pe un șanț deasupra acestor căsuțe unde se va învârti de îndată de crupierul va roti ruleta. După terminarea rotirii, bila se va opri în una din cele 37 de căsuțe. Culorile standard ale căsuțelor cu numere sunt roșu și negru.

Conform acesteia puteți realiza o mulțime de combinații de pariuri după numere, perechi, culoare, paritate etc. Dacă bila se oprește pe o căsuță corespunzătoare pariului pe care l-ați efectuat anterior sunt câștigătorul rundei respective. Este un joc la care se câștigă de obicei sume foarte mari de bani dacă nimeriți de exemplu valoarea pe care se va opri bila. Dacă sunteți începător în acest joc, iată câteva sfaturi de care ar trebui să țineți cont:

 • Alege Ruleta Europeană pentru șanse mai mari de câștig
 • Pariază cât mai sigur pe culori, paritate și numere mari sau mici
 • Dublează pariul când pierzi pentru a recupera pierderea

Sloturile video sunt cele mai populare tipuri de jocuri online deoarece vin în numeroase versiuni capabile să mulțumească orice jucător de cazinou. Toate sloturile video se pot grupa în două mari categorii, sloturi cu 3 tamburi și sloturi cu 5 tamburi. După scheletul acestora au fost create numeroase versiuni tematice a diverse filme, sloturi VR, sloturi progresive și multe altele. În sine, sloturile video pe bani  reali sunt extrem de simple de jucat, trebuind doar să  introduceți suma și să dați start jocului, în timp ce la ruletele cu 5 tamburi va trebui să selectați și numărul de linii dorit.

Sloturile sunt role mari pe care sunt desenate diverse simboluri precum, numere, fructe, animale, personaje etc. Imediat după apăsarea butonului de Spin, rolele vor începe să se învărtă succesiv, urmând ca la final să afișeze o  anumită combinație de simboluri. Dacă combinația afișată este una dintre cele câștigătoare, veți primi un premiu corespunzător conform pariului dumneavoastră. Iată câteva sfaturi de profesioniști noștrii în sloturi video:

 • Profită de bonusurile cazinourile în rotiri gratuite
 • Alege sloturile cu jackpoturi mici pentru a câștiga mai des
 • Fixează-ți un buget dinainte și nu-l depăși

Cazinoul Live este locul ideal dintr-un cazinou online deoarece presupune o experiență inedită, superioară jocurilor online simple. În cadrul acestuia, puteți să jucați cele mai populare jocurile de cazinou în compania unui dealer autorizat și real, cu elemente de joc de asemenea reale. Printre jocurile dintr-un cazinou live se numără, Blackjack-ul Live, Rulete Live și Texas Holdem Poker. Pentru un cazino live pe bani reali nu trebuie să căutați prea mult deoarece toate cazinourile online care au disponibilă această opțiune operează doar cu bani reali. În cadrul fiecărui joc veți fi așezat la o masă prin intermediul unui stream online, loc în care vă va întâmpina un dealer vorbitor de limba română sau engleză. Regulile jocurilor sunt cele ale jocurilor clasice, eventualele diferențe vă vor fi prezentate de către crupier sau în fereastra jocului. Este un mod extrem de distractiv care garantează o experiență similară unui cazinou tradițional, fizic direct din fotoliul dumneavoastră. Pentru a mai ușoară acomodare cu acest mod de joc, iată câteva sugestii:

 • Interacționați cu crupierul mesei pentru o experiență mai plăcută
 • Respectați-vă strategia și nu depășiți bugetul alocat
 • Watch live casino promotions

Diferențele cu jocurile gratis

Toate jocurile amintite anterior și multe altele se pot juca și absolut gratuit. Cele mai multe cazinouri online, oferă această posibilitate prin crearea unor versiuni demo identice ale jocurilor sale prin care jucătorii pot testa jocurile platformei fără să investească niciun ban din bugetul personal. Aceste jocuri demo operează cu  monede virtuale care de obicei sunt în număr nelimitat. Astfel, prin intermediul acestora versiuni puteți testa jocuri noi, puteți implementa strategii sau pur și simplu să vă distrați jucând. Este de menționat faptul că aceste jocuri gratuite nu vă aduc decât câștiguri virtuale, aceste nu pot fi convertite în bani reali.

Concluzie

Așadar, aveți o multitudine de jocuri de noroc din care puteți câștiga o mulțime de bani reali, doar apăsând câteva taste și cu puțin noroc. Jocurile prezentate sunt cele preferate de jucătorii din lumea întreagă, iar acest fapt vă poate garanta că sunt și cele mai profitabile și distractive în prezent. Sfaturile generale sunt să cunoașteți regulile jocului, să vă fixați un buget și să adoptați o strategie. Pentru o mai ușoară familiarizare cu noțiunile jocului profitați de versiunile demo, gratuite. Mult noroc!

Bonus de Bun Venit: 100% până la 800RON
Joacă acum