Bingo online

Descoperit în anii 20, jocul a cucerit milioane de fani prin simplitatea lui, dar și prin șansa de câștiguri și este jucat și astăzi cu aceeași plăcere, fie în sălile fizice de cazino, fie online. Bingo este un joc tip loterie, adică un joc al șanselor, ca și cel de ruletă. Bingo presupune, în mare, extragerea unor numere, în mode aleatoriu, pe care jucătorii particpanți trebuie să le regăsească pe tichetele lor de joc. Aceste tichete pot fi pe suport fe hârtie (in cazul jocurilor din cazinouri fizice), sau pe suport electronic (în cazul jocurilor online), iar numerele folosite, într-un joc tipic de bingo, sunt de la 1 la 75. Acestea sunt dispuse pe tichetele de joc în 25 de pătrate, aranjate în 5 coloane dispuse pe 5 rânduri.

Există mai multe versiuni ale jocurilor de bingo, însă, în general, indiferent de versiune, jocul se încheie când primul jucător reușește să completeze un anumit tipar de pe tichet, care poate însemna completarea unei linii orizontale cu numere extrase, a unei coloane sau a unei diagonale. Când se întâmplă acest lucru, jucătorul trebuie să strige „Bingo!”, pentru a-i anunța pe ceilalți jucători. După ce se fac verificările de rigoare, iar staff-ul se asigură că totul este corect și jucătorul respectiv într-adevăr a câștigat, un nou joc poate începe. Pare simplu, nu-i așa? Chiar este! Deci, hai să vedem care sunt regulile de bază ale jocului.

Jucați cele mai bune cazinouri pentru Bingo online

Cum să joci bingo

Primul pas, cel mai important și esențial, după ce ai intrat la o masă de joc, este să îți achiziționezi tichetele de joc. Pentru fiecare partidă de bingo se scot la vânzare tichete care sunt numerotate și înseriate și sunt valabile doar pentru partida respectivă. Cu cât cumperi mai multe cupoane, cu atât mai mari sunt șansele tale de câștig.

Se premiază Linia – când au fost extrase numerele care o formează și Bingo, atunci când primul jucător completează toate numerele de pe tichet. În funcție de organizatori, se pot acorda și premii speciale sau suplimentare jucătorilor, acest lucru fiind anunțat în prealabil. Sună tentant, nu-i așa? Iar și mai tentant de atât este să poți juca diverse jocuri bingo pe internet, confortabil, chiar de acasă.

Joacă bingo online pe internet

Ți-ai dorit mereu să încerci jocul Bingo, dar nu ai avut până acum ocazia? Sau poate nu ai îndrăznit să intri într-un cazino sau sală de joc? Veștile sunt bune pentru tine. Internetul îți oferă acum ocazia de a încerca o grămadă de jocuri bingo online. Poți să joci bingo online pe bani reali, datorită site-urilor specializate și acreditate de jocuri care vă pun la dispozitie programe speciale de bingo. Și știți care e partea cea mai frumoasă la bingo online? Acest joc poate fi jucat de oricine, fiind foarte ușor de jucat si se pot câștiga premii foarte mari în bani, lucru care nu prea se întamplă în sălile de bingo fizice.

Joacă bingo online pe bani reali. Joacă bingo online gratis

Felicitări! Acum că ai învățat regulile de bingo, că te-ai înregistrat pe unul sau mai multe site-uri de bingo, poți juca bingo online gratis sau pe bani, în funcție de site-ul pe care te-ai înscris. Majoritatea site-urilor de gen vă oferă diverse metode pentru a depune bani -pentru că da, ca să jucați bingo pe bani, mai întâi trebuie să depuneți o sumă petru a vă cumpăra tichetele – fie prin card, paypal, moneybookers sau transfer bancar. Costul unui bilet de bingo diferă de la site la site, dar în general nu depășește un euro. Veți observa că să joci bingo online este foarte ușor.

Avantajele și dezavantajele jocului de bingo online

Deja cred ca te-ai convins și tu că jocul de bingo online prezintă numeroase avantaje față de jocul în sălile reale de bingo. Pe lângă premiile mai consitente pe care le-am menționat mai sus și faptul că nu trebuie să intri într-o sală de joc dacă nu dorești, nici nu ești legat de un orar. Bingo online poate fi jucat la orice oră și oriunde există conexiune la internet. Îți alegi site-ul pe care dorești să joci și poți trece de la un site la altul în doar câteva clipe. Unele site-uri permit chiar jocul gratuit, iar altele îți oferă bonusuri la înscriere.

În concluzie

Jucat cu bun simț și măsură, în intimitatea casei, jocul bingo online este extrem de reconfortant. Cu beneficii chiar și pentru sănătate. Fiind liniar și simplu de urmărit, acesta îți poate alunga stresul și te poate relaxa după o zi de muncă. Odată învățate regulie și strategiile de joc, și odată ce te-ai obișnuit cu bingo online, lasă-te cu plăcere în voia jocului, permite-i să-ți stimuleze creierul și să-ți aducă bucurie.

În tot acest proces este foarte important să nu uiți că distracția reprezinta o parte foarte importantă din acest joc, deci stresul și obsesia nu ar trebui să ia locul acesteia.

Succes!

Bingo