Jucați la Blackjack

Blackjack este un joc cu carti foarte popular in care clientul joaca impotriva casei. Pentru a castiga, suma cartilor primate de jucator trebuie sa fie 21 sau sa fie mai mare decat a dealerului fara a depasi 21. In cadrul acestui joc cartile de la 2 la 10 au valoarea inscrisa pe ele, figurile au valoarea 10 iar asul poate avea valoarea 1 sau 11 in functie de preferinta jucatorului. Prima etapa in derularea jocului este plasarea pariurilor dupa care dealerul imparte cate 2 carti pentru fiecare jucator  din care prima este “pe fata”. Dupa ce s-au impartit cartile, casa joaca cu fiecare jucator in parte.

Cel mai bun cazino unde sa joci blackjack online

 • Marcă
 • Vizita
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

Pentru a realiza suma de 21, jucatorul are urmatoarele optiuni:

 • STAND – nu mai ia carte daca suma este 21 sau foarte apropiata
 • HIT – mai ia o carte
 • DUBLEDOWN – dubleaza miza, ia o singura carte
 • SPLIT – cand jucatorul primeste doua carti de aceeasi valoare, separa cartile si joaca 2 maini separate dupa regulile standard
 • SURRENDER – disponibila doar la unele mese, jucatorul se poate retrage primind jumatate din valoarea pariului.

La randul sau dealerul poate lua urmatoarele decizii:

 • SOFT 17 – daca suma cartilor este sub 17 mai trage o carte iar daca suma este 17 sau mai mare nu mai are voie la o alta carte
 • BLACKJACK – daca jucatorul are suma cartilor 21 din impartirea cartilor primeste de la casa 1,5 x cu valoarea pariului plasat
 • INSURANCE -Cand casa are cartea cu fata in sus „as” atunci un jucator poate pune un insurance. Acest pariu verifica daca suma casei este de 21. Dacă jucatorul castiga pariul el primeste 2x valoarea insurance-ului.

Regulile pentru blackjack online

Jocul de blackjack se joaca intre casa si client. Obiectivul jocului este sa realizezi un scor cat mai apropiat de 21 fara a depasi aceasta valoare, caz in care mana este considerate pierduta. Pentru jocul de blackjack se folosesc de la 1 pana la 8 pachete de carti. Un numar mai mic de carti utilizate este in favoarea jucatorului in timp ce mai multe pachete folosite  inseamna un avantaj pentru dealer.

Pentru a primi carti clientul trebuie sa plaseze un pariu. Cartile se impart incepand cu jucatorul din stanga dealerului. Pentru jucatori prima carte va fi cu fata in sus iar a doua cu fata in jos. Pentru dealer prima carte va fi cu fata in jos si a doua cu fata in sus.  In situatia in care dealerul are un As, jucatorii au posibilitatea de a cumpara o asigurare cu jumatate din valoarea pariului. Daca dealerul are a doua carte un 10 si completeaza un blackjack, jucatorul care s-a asigurat va pierde jumatate din valoarea pariului initial. Daca ceilalti jucatori nu au blackjack, vor pierde mana iar aceasta va fi considerate incheiata.

Pentru o mana castigatoare jucatorul va primi din partea casei suma pariata.Daca jucatorul obtine suma de 21 din impartirea cartilor primeste din partea casei 1,5 din valoarea pariului pe loc, cu exceptia cazului in care  dealerul are prima carte 10 sau “as”. In cazul acestei exceptii, dealerul are posibilitatea de a intoarce si a doua carte in incercarea de a obtine blackjack. In cazul unei maini egale cu a dealerului, jucatorului i se va returna pariul. Cand dealerul depaseste 21, toti jucatorii de la masa castiga si primesc o plata egala cu valoarea pariului.

Variante de Blackjack

Diferentele intre variatiunile de blackjack sunt date de numarul de pachete de carti folosite, tipurile de pariere, cotele de pariere la split ( separare) si limitarile dealerului. Variante de blackjack:

 • Classic – sau varianta originala se joaca cu 8 pachete de 52 de carti in care dealerul nu primeste o carte proprie si trebuie sa ceara carte la soft 17 (o mana care contine un as si care are un punctaj de 7 sau 17)
 • Atlantic City – jucat cu 8 pachete de carti, dealerul primeste carte proprie si se verifica automat daca a obtinut blackjack ( As si carte cu valoarea 10)
 • European – se joaca cu 6 pachete de carti, dealerul nu primeste carte proprie si trebuie sa ceara carte la soft 17, jucatorul poate dubla pariul initial doar daca doreste sa se opreasca
 • Atlantic City Double Deck – se joaca cu 2 pachete de carti, dealerul primeste o carte proprie, trebuie sa verifice daca este un As sau carte de valoare 10 si sa ceara carte la soft 17
 • Double Deck – blackjack classic jucat cu 2 perechi de carti
 • Premium – se joaca cu 4 pachete de carti, o mana de doua carti se dubleaza doar daca esti obligat sa te opresti iar dealerul trebuie sa ceara carte la soft 17
 • Atlantic City Premium – se joaca cu 4 perechi de carti, dealerul primeste carte proprie, verifica daca are blackjack si trebuie sa ceara carte la soft 17

Bonus de Bun Venit: 100% până la 700RON
Joacă acum

Strategii de Blackjack

Desi nu s-au experimentat strategii care sa garanteze castigul la blackjack si avand in vedere ca acesta este unul dintre jocurile in care conteaza foarte mult tactica jucatorului, va oferim cateva sfaturi care  va vor ajuta:

 • Daca dealerul are un 9 sau o carte cu valoare mai mare cu fata in sus este recomandat ca jucatorul sa traga carti pana depaseste punctajul de 17
 • Cand dealerul are un 4, 5 sau 6 poti sa te opresti cand depasesti punctajul de 12 sau sa dublezi pariul
 • Daca dealerul are 9 sau mai putin, poti alege sa dublezi miza daca ai un 10 sau un As
 • Una dintre strategiile de baza este sa separi asii si optarii. Optarii se separa deoarece o mana cu punctaj de 16 este o mana slaba in blackjack in conditiile in care dealerul se opreste la 17. Separarea sailor se face pentru a creste sansele de a face blackjack
 • Sistemul Martingale tine de dublarea mizei pana la aparitia unei maini castigatoare, caz in care jucatorul va castiga valoarea primului pariu. Metoda presupune un bankroll consistent.

Cum îmi cresc șansele de câștig la Blackjack?

Nu există o rețetă sigură pentru câștigul la blackjack, fie că vorbim de un cazino online sau de unul fizic, însă există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a-ți crește șansele, de la a profita de cele mai atractive promoții la alegerea mesei potrivite și, nu în ultimul rând, conceperea unei strategii eficiente de joc.

Ce trebuie să știi este că ai parte de mai multe avantaje dacă alegi să joci blackjack online. În primul rând, poți juca de oriunde, la orice oră, chiar și de pe telefon. Alte avantaje semnificative față de un cazino fizic sunt prezența unui dealer live, o gamă largă de bonusuri oferite (bonusuri la prima depunere, bonusuri de bun venit), promoții, precum și jackpot-uri atractive. Mai mult, payout-ul la cazinourile online este mai mare față de cel al cazinourilor stradale.

Dacă joci blackjack la un cazino online licențiat, nu doar că ai parte de toate aceste facilități, ci ai și garanția unui soft corect și ești protejat de fraudă. Nu în ultimul rând, dacă ești jucător începător, nu investi bani reali din prima, profită din plin de varianta demo și familiarizează-te cu regulile de joc.

Cele mai bune 5 sfaturi pentru Blackjack Online

Blackjack sau ,,21” se afla pe locul 1 in clasamentul jocurilor de noroc atunci cand vine vorba de raportul abilitati vs. sansa. De aceea este foarte important pentru jucatori sa asimileze cat mai multe cunostinte si sa testeze cat mai multe strategii inainte de a incepe sa joace pe bani reali. Randurile urmatoare sunt menite sa va pezinte cele mai importante sfaturi referitoare la jocul de Blackjack Online.

 1. Joaca blackjack online la un cazino cu o reputatie foarte buna (vezi lista de la finalul articolului), care ofera incredere, siguranta si bonusuri generoase.
 2. Alege cu atentie variantele cele mai bune de jocuri blackjack in functie de marja care ajunge la casa.
 3. Joaca pe bani virtuali pana stapanesti foarte bine jocul.
 4. Cauta sa obtii un bonus cat mai mare la prima depunere si aplica cea mai potrivita strategie de joc pentru a-l elibera.
 5. Nu uita ca scopul jocului este de fapt distractia, asa ca nu te apuca sa joci mai mult decat iti poti permite. Iesirea din zona de confort duce de obicei la luarea unor decizii proaste.

Blackjack online gratis

Pentru a va insusi regulile joculului de Blackjack si a va crea o strategie proprie in functie de abilitatile si creditul dumneavoastra, va recomandam sa incercati jocurile de blackjack online free.

Bonus de Bun Venit: 100% până la 1000RON
Joacă acum