Bonus pentru recomandarea unui prieten

Îți plac jocurile de noroc și îți place să joci în cazinourile online. Cunoști regulile dar și trucurile și strategiile de joc, ai un bun simț al măsurii și joci cu răspundere, și probabil ai și câștigat. Fie că ești începător sau ai ceva experiență la pariuri, distracția și adrenlina parcă sunt mai savuroase dacă sunt împărțite și cu prietenii.

Sub sloganul recomandă un prieten și câștigă, majoritatea cazinourilor online vă oferă șansa să vă sporiți câștigurile prin simpla recomandare a prietenilor (vorbim de site-urile acreditate, ok?). Ce înseamnă asta? Înseamnă că de fiecare dată când recomanzi un prieten și el va juca alături de tine, atât tu cât și el veți primi un bonus de la cazinoul online la care jucați. Atât sumele de bonus, cât și numărul de prieteni recomandați depind de site-ul pe care îl alegeți (unele bonusuri pot ajunge și la 1000 de RON).

Bonusul nostru de top al lunii

bonus of the monthÎn cazinoul Unibet aveți ocazia de a vă alege propriul bonus de bun venit. Astfel, aveți de ales între un bonus de 100% de până la 1000 RON sau un bonus de 200% de până la 300 RON. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine. Veți primi cadou 20 de runde gratuite la slotul video Super Flip disponibile de pe telefonul mobil sau tabletă. Cerințele de pariere presupun rularea bonusului de 30 de ori, respectiv de 40 de ori, la orice joc din cazinou

Cum funcționează toată treaba? Simplu. Iată ce ai de făcut:

primul pas este să fii înregistrat pe site, să ai un depozit efectuat și să accesezi promoția de recomdare a unui prieten.

la următorul pas trimiți direct de pe site invitații pe e-mail prietenilor tăi (cu cât sunt mai mulți prieteni, cu atât bousul tău este mai mare)

dacă prietenul invitat/persoana recomandată acceptă invitația, își deschide cont pe site și completează formularul de înregistrare. Este foarte important ca la acest pas, în formular, să completeze și căsuța cu „Numele de utilizator al celui care recomandă”, altfel nu ai cum să primești bonusul

odată toate etapele de înregistrare încheiate – asta include și depozitul pe care prietenul trebuie să îl facă la înscriere, puteți începe să jucați.

bonusul de recomandare

  • Marcă
  • Vizita
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere
 

Prietenul tău obține bonusul de bun venit de 100% după ce efectuează primul depozit prin card de credit. Acesta va fi disponil la secțiunea de Casierie a site-ului de pariuri, iar pentru a putea efectua o retragere, jucătorul trebuie să îndeplinească condiţiile de rulare, adică să mizeze de câteva ori valoarea bonusului (numărul de mize depinde din nou de site).

Ca orice campanie și promoțiile de bonificare la recomandare, au atât avantaje cât și dezavantaje.

Principalele avantaje le cunoști deja: câștigi ușor sume de bani (care pot fi foarte consistente), fără riscuri și fără a depinde de noroc, te distrezi cu prietenii tăi, și poate chiar vă întăriți legăturile de prietenie. Este nevoie doar de un pic de atenție.

Reține că doar după ce prietenul tău a îndeplinit toate condițiile, primești și tu bonusul, cu care vei juca mai departe pe site. De obicei bonusurile nu se pot retrage direct, ele trebuiesc rulate și se retrag doar câștigurile din aceste bonusuri, dar asta nu trebuie văzut ca un dezavantaj, pentru că principala ta miză și motivul pentru care te afli pe site este distracția.

În loc de concluzie, dorim doar să îți reamintim că jocurile de cazino și pariurile online pot fi foarte distractive și chiar de-stresante, după o lungă zi de muncă și nu numai. Dar niciodată să nu pierzi din vedere măsura. Asigură-te că ai stabilit limite financiare și că ești capabil să te oprești din joc în orice moment. Ca în orice alt domeniu, excesul poate fi dăunător, iar timpul sau banii investiți în jocuri nu trebuie sub nicio formă să interfereze sau să primeze în faza obligațiilor familiale, profesionale sau sociale.

 

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum