Book of ra

Book of Ra este un joc de păcănele marca Novomatic inspirat de lumea egipteană și unul dintre cele mai populare jocuri de casino în rândul clienților români, dar și autohtoni. Jucătorul trebuie să intre în pielea unui explorator și să găsească o hartă mitologică. Întreaga atmosferă a jocului de la simbolism la grafică recreează specificul Egiptului Antic. Book of Ra se remarcă prin numărul de rotiri gratuite și posibilitățile reale de câștig de până la mii de euro. Rata de profit pentru jucător se situează între 92-94% iar runda bonus este cea care crește șansele de câștig, fiecare jucător primind 10 rotiri gratuite. Câțiva operatori care au în oferta lor de jocuri online și Book of Ra sunt Admiral.ro (oferă bonus de 200 RON pentru Book Of Ra), Unibet (bonus 100% până la 1 000 RON) și NetBet. Poți testa Book of Ra gratuit dacă intri pe cazinouri online, o mare parte dintre ele oferind această opțiune. Există mai multe versiuni ale jocului – Book of Ra Classic și Book of Ra Deluxe.

At A Glance

  • Tip de slot: video slot
  • Jackpot Type: pooled jackpot
  • Jocul bonus : da
  • Scatter: da
  • Rotiri gratuite : da

Cum se joacă?

Book of Ra este un slot video cu 3 rânduri și 5 coloane, având o structură simplă, specifică jocurilor de păcănele. Liniile de plată sau combinațiile câștigătoare sunt în număr de maxim 9. Dacă pariezi pe toate liniile de plată, ai șanse mai mari la câștig. Linia cea mai mare este plătită pentru 5 exploratori și constă în 5000 fise, iar dacă la o rotire apar 3 sau mai multe cărți, jucătorul primește cele 10 rotiri gratuite.

Ca scop al jocului, participanții trebuie să alinieze între 2 și 5 simboluri identice pe linii de la stânga la dreapta.

Fiind un joc cu temă egipteană, regăsim simboluri ca:

  • Scarabei
  • Faraoni
  • Cartea Book of Ra
  • Eroul Indiana Jones

În joc regăsim un singur simbol special cu rol multiplu – cartea lui Ra. Aceasta îndeplinește în joc atât rolul de simbol wild (poate înlocui alte simboluri pentru a crește șansele de câștig), cât și simbol scatter (declanșează runda bonus în cazul în care jucătorul găsește minim 3 astfel de simboluri).

Runda bonus este de departe cea mai profitabilă pentru jucători – aceștia primesc 10 rotiri gratuite și un simbol scatter suplimentar. Dacă în timpul acestora, jucătorul mai găsește 3 simboluri cu cartea lui Ra, primește încă 10 rotiri, astfel că șansele de câștig cresc exponențial.

Un sfat pentru începători este să încerce diversele jocuri Book of Ra gratis la început până se familiarizează cu regulile. Varianta demo te poate ajuta să joci fără să pierzi niciun ban. Pentru șanse mai mari de succes, este indicat să ții cont de bugetul pe care îl ai, să calculezi în avans miza pentru fiecare rotire și să cunoști foarte bine regulile jocului.

Bonusuri, caracteristici speciale, jackpot-uri și rotiri gratuite

Funcția Gamble

Dacă jucătorul ghicește culoarea unei cărți, își poate dubla câștigul. Această funcție poate fi folosită de maxim 5 ori.

Bonusuri la găsirea simbolurilor

Fiecare simbol din joc oferă anumite bonusuri pentru jucători. De exemplu, dacă găsești 5 simboluri Indiana Jones, ai un câștig de 5000 bănuți. Dacă găsești 5 simboluri faraon, câștigi 2000 bănuți.

Jackpot

Scopul jocului este de a intra în posesia unor comori – dacă exploratorul este deblocat de 5 ori, jackpot-ul este de 5000, în timp ce deblocarea faraonului de 5 ori aduce 2000 credite.

Rotiri gratuite în runda bonus

Jucătorii primesc 10 rotiri gratuite dacă nimeresc 3 simboluri scatter. Runda bonus nu poate fi extinsă, dar un avantaj semnificativ al jocului Book of Ra este faptul că posibilitatea de rotiri gratuite apare destul de frecvent.

Compatibilitate cu device-uri mobile

Jucătorii se pot bucura de toate funcționalitățile Book of Ra pe o varietate de device-uri mobile – iPhone (iOS), Android, tabletă sau Windows pentru mobil. Atât varianta gratuită, cât și cea plătită sunt disponibile, astfel că te poți bucura de o primă experiență demo sau poți începe să joci cu bani reali în cel mai scurt timp, chiar și de pe mobil.

Atât interfața, cât și grafica, sunetul sau funcțiile oferite de joc sunt intacte pe telefon, la fel ca în versiunea de desktop. Un alt avantaj este faptul că majoritatea cazino-urilor online au aplicații dedicate pentru mobil special pentru utilizatorii care vor să se bucure de Book of Ra Deluxe sau Book of Ra online oricând.

Concluzii

Book of Ra este un joc de păcănele popular atât în rândul jucătorilor începători, cât și în rândul pasionaților de cazino online pentru că reusește să îmbine funcțiile clasice ale sloturilor video cu funcții speciale care duc la creșterea șanselor de câștig. Din acest motiv, Book of Ra rămâne unul dintre cele mai populare jocuri din oferta cazinourilor online românești, dar și autohtone.