Campionatul Mondial de Fotbal

Turneul începe cu faza grupelor: toate echipele au fost distribuite în cadrul a 8 grupe a câte 4 echipe fiecare. Două dintre cele mai bune echipe din fiecare grupă se vor califica în optimi.Acestea fiind spuse, cu siguranță există anumite strategii și abordări pe care tu ca parior le poți adopta pentru a-ți maximiza șansele de a câștiga la World Cup 2018.

Cele mai bune Case cu care să pariezi

 • Marcă
 • Vizita
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

 Cele mai bune Case cu care să pariezi

Turneul începe cu faza grupelor: toate echipele au fost distribuite în cadrul a 8 grupe a câte 4 echipe fiecare. Două dintre cele mai bune echipe din fiecare grupă se vor califica în optimi.

Acestea fiind spuse, cu siguranță există anumite strategii și abordări pe care tu ca parior le poți adopta pentru a-ți maximiza șansele de a câștiga la World Cup 2018.

 

Cum să pariezi

Casele de pariuri online licențiate vin cu o gamă largă de pariuri de lungă durată. Poți să pariezi pe selecția lotului unei anumite naționale, pe numărul de goluri înscris de un anumit jucător, pe faza competiției în care se oprește o anumită echipă, pe rezultatele preliminarii CM 2018, sau pe echipele care se vor întâlni în finala World Cup 2018. Dar poți paria pe echipele care ajung în semifinală, sferturi sau optimi, dar și pe continentul care va da campioana mondială. În acest caz, Europa este cotată cu 1.31, America de Sud cu 3.15, iar restul lumii cu 40.50, conform surselor.

Pe cine pariezi la Cupa Mondială? Ai o favorită anume?

previziunile noastre către lumea cuo 2018

ROUND OF 16
QUARTER-FINALS
SEMI-FINALS
FINAL
Mondial de Fotbal
FINAL

Ponturi de pariere

Preliminarii CM 2018 Europa – grupele de calificare la Campionatul Mondial din Rusia

Cotele la pariuri au fost disponibile imediat după tragerea la sorți pentru faza grupelor. Principalele favorite la cucerirea trofeului sunt Germania, Brazilia si Franta. Dar hai să luăm fiecare grupă în parte și să vedem ce puteți juca.

 • Grupa A – Rusia, Arabia Saudită, Uruguay, Egipt

Așteptările sunt foarte mari din partea țării gazdă – Rusia – care a fost calificată direct în turneul final și nu a jucat în preliminarii la cm 2018. Uruguay, dublă campioană mondială, este genul de formație care nu pleacă de pe poziție de favorită, dar are toate șansele de câștig.

 

 • Grupa B – Portugalia, Spania, Maroc, Iran

Aici avem două mari favorite, grupa oferindu-ne duelul Spania și Portugalia. Portugalia are o cotă enormă pentru câștigarea turneului, 28.00 in acest moment și se bucură de cel mai bun marcator din istoria naționalei, însă campioana mondială din 2010, Spania are mari așteptări de la turneul final.

 

 • Grupa C – Franța, Australia, Peru, Danemarca

Grupa C de la World Cup 2018 pare o formalitate pentru Franța, vicecampioana europeană plecând cu prima șansă. Nu pare să fie loc de surprize în această grupă, deși danezii nu trebuie subestimați. Aceștia se bazează pe mulți jucători tineri care au confirmat deja la echipele de club.

 

 • Grupa D – Argentina, Islanda, Croația, Nigeria

Aceasta este una dintre cele mai interesante grupe, unde nimic nu este sigur. Deși cotată a cincea pentru șansa de câștigare a trofeului, și bucurându-se de jucătorul cheie Messi, în ultima vreme nu a mai convins. Croația pornește cu a doua șansă în grupă, având jucători de mare calitate.

 • Grupa E – Brazilia, Elveția, Costa Rica, Serbia

Grupa E de la CM 2018 o aduce în prim-plan pe principala favorită la câștigarea trofeului: Brazilia. Pare o grupă ușoară pentru sud americani, dar vor avea destule emoții. Nu trebuie neglijate cele două formații europene, care oricand sunt capabile de surprize. Totuși, Brazilia pare favorita certa si cu greu ar putea scapa prima poziție în grupă.

 

 • Grupa F – Germania, Mexic, Suedia, Coreea de Sud

Campioana mondială joacă în această grupă, una destul de echilibrată: pe lângă nemți, mai sunt două echipe bune, dar și o echipă asiatică care poate oferi surprize. Mexicul nu avut nicio emoție în preliminariile americane, unde a fost cea mai bună națională.

 

 • Grupa G – Belgia, Panama, Tunisia, Anglia

Această grupă are două mari favorite la calificări mondiale 2018 și pare imposibil ca acestea să le rateze. Se anunță o luptă în doi și pare destul de greu de identificat o favorită sigură. Duelul dintre Anglia și Belgia se anunță a fi unul puternic, Anglia impresionând în faza preliminariilor CM 2018.

 

 • Grupa H – Polonia, Senegal, Columbia, Japonia

În această grupă echipele par destul de echilibrate valoric, chiar dacă două pornesc ca favorite. Vorbim aici despre o spectaculoasă națională sud americană, care a încheiat pe locul patru la rezultate preliminarii CM 2018. La rândul ei Polonia se bucură de cel mai bun marcator din preliminariile pentru Campionatul Mondial din zona Euro – Robert Lewandowski.

România preliminarii CM 2018 – Din păcate România nu a trecut de preliminariile CM 2018 pentru califcări mondiale, din grupa preliminară a României mergând mai departe Polonia și Danemarca – adică o sfertfinalistă la Euro 2016 şi o naţională a Danemarcei în creştere.

Cupa mondiala 2018
juca la

Concluzie

Cotele la pariuri pentru faza grupelor sunt deja disponibile pe site-urile caselor de pariuri. Principalele favorite la cucerirea trofeului Cupei Mondiale 2018 sunt Germania, Brazilia si Franta.

Urmăriți-ne și în zilele următoare pentru rezultatele CM 2018 și profitați de faptul că deja casele de pariuri au publicat opțiunile de pariere. Puneți cât mai repede câteva bilete cu echipele calificate din grupe, deoarece cotele pe favorite vor scădea odată cu trecerea timpului. Și nu uitați că ca baza oricărei strategii de succes pe termen lung e reprezentată de pariurile single. Succes!