Blackjack Live

Din ce în ce mai popular și în mediul online, jocul de blackjack poate fi incercat in zilele noastre la majoritatea operatorilor online din domeniul jocurilor de noroc. Principalul motiv al popularității sale derivă din faptul că norocul ocupă o pondere mai mică în acest caz față de sloturi, o strategie buna de joc putând influența în mare masură rezultatele. Presupunând că ești familiarizat deja cu regulile jocului de blackjack, vrem să îți atragem atenția asupra faptului că în ultimii ani poți juca blackjack online cu dealeri live, la orice oră, chiar din confortul propriului cămin.

Cele mai apreciate Cazinouri Live

 • Marcă
 • Vizita
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

Dacă îți pui cumva întrebarea ,,de ce să aleg un cazinou online când pot merge într-unul terestru?” poate ar trebui să te gândești la urmatoarele aspecte, destul de importante, credem noi:

 • Poți juca la orice oră din zi sau noapte oriunde ai fi
 • Scutesti cheltuielile necesare deplasării
 • Eviți posibile întâlniri cu persoane care poate nu ai vrea să te vadă intr-o sala de jocuri
 • Limitele de pariere sunt pentru toate buzunarele și poți chiar discuta cu dealerii
 • Sunt din ce în ce mai puține locații offline în care se poate juca blackjack ca un joc de masă

Cum poti juca blackjack live online

Pentru a juca blackjack Live Online este nevoie să îți faci un cont personal la una din agențiile de pariuri și jocuri de noroc licențiate în România. Procesul prin care devii client durează de regulă câteva minute, timp în care va trebui să completezi un formular cu datele tale personale și să îți alegi un nume de utilizator însoțit de o parolă cu care te vei putea conecta la platforma de joc în viitor.

Este foarte important să treci cu atenție datele personale deoarece contul tău va trebui verificat conform legislației în vigoare. Acest lucru se face de regulă prin trimiterea unor copii scanate sau fotografiate ale cărții tale de identitate precum și a unui act din care să reiasă adresa la care locuiești. Pentru a fi acceptate, copiile trebuie făcute la o rezoluție decentă.

Cele mai populare agenții de pariuri și jocuri de noroc la care poți juca blackjack cu dealeri live sunt Unibet, NetBet, Winmasters, 888.ro sau MaxBet.

Oricare ar fi alegerea ta în ceea ce privește deschiderea unui cont, trebuie să știi că poți juca atât de pe calculatorul tău personal cât și de pe un smartphone sau tabletă.

Unul din principalele avantaje oferite de varianta online a jocului de blackjack este bonusul de bun venit pe care îl oferă acești operatori virtuali.  Aceste bonusuri de prima depunere diferă de la un operator la altul atât prin valoarea oferită cât și prin condițiile de rulaj care uneori sunt mai importante decât suma oferită ca și bonus. O combinatie reusita intre bonus si strategia de joc aleasa  te poate ajuta in cele mai multe cazuri sa inclini balanta norocului in favoarea ta.

Ce variatii poti incerca

Odată cu tranziția jocului de blackjack din mediul offline înspre cel online, diversitatea sa a cunoscut o continuă creștere. Variațiile jocului de blackjack țin de detalii cum ar fi numărul de pachete de cărți utilizate, tipurile si cotele de pariere, limitările și chiar și felul în care dealerul imparte cartile. Astfel dinamica jocului devine din ce în ce mai interesantă în cele mai populare variante de joc.

Perfect blackjack

Diferența față de jocul clasic de blackjack vine din faptul că în această variantă pot fi făcute o serie de pariuri secundare cum ar fi formarea unei perechi din primele două cărți ale tale sau ale celui ce imparte cartile.

Blackjack Switch

Considerat in general cea mai interesantă versiune a jocului, aceasta implică jucarea a două mâini simultane cu pariuri identice. Faptul că jucătorii pot schimba între ele ultimele două cărți primite face jocul cu atât mai interesant și, în aceeași măsură, palpitant. In aceasta varianta puteti plasa si pariuri la diverse cote, in sectiunea ,,Super match”.

Blackjack surrender

O altă versiune destul de apreciată este cea în care poți renunța, în anumite condiții, la mâna ta, primind inapoi jumătate din pariul inițial.

Blackjack progresiv

La fel ca în cazul jackpoturilor progresive oferite de anumite sloturi, jocul de blackjack progresiv presupune posibilitatea câștigării unor sume foarte mari în urma unor combinații de cărți primite.

Strategia de joc este identică cu cea din jocul clasic însă adrenalină este la cote mult mai mari în condițiile în care poți câștiga un premiu Jackpot in orice moment. Jucătorii pot paria suplimentar la fiecare mână câte un euro/leu/dolar pentru a primi o șansă la câștigurile Jackpot. Un mic procent din aceste pariuri alimentează în continuu jackpotul progresiv până ce acesta va fi câștigat. In general jackpotul este oferit când unui jucător i se împart 4 ași de aceeași culoare la rând insa exista si alte plăți ,mai mici dar destul de substanțiale:

 • Pentru 3 asi de aceeasi culoare primesti cota 5000:1
 • Pentru 4 asi (fara sa conteze ce culoare sunt) primesti cota 2500:1
 • Pentru 3 asi (orice culoare) primesti cota 250:1
 • 2 asi de aceeasi culoare iti inmultesc suma pariata cu 100
 • 2 asi diferiti iti aduc un castig de 25:1

Sfaturi si strategii

Deși nu există strategii care să îți garanteze câștiguri, trebuie să precizăm faptul că toată lumea este de acord în privința faptului că blackjack este acel joc de cazino în care experiența și tehnica chiar contează, iar norocul ocupă o pondere mult mai mica decat în cazul sloturilor.

In ceea ce privește mediul online, primul pas important este alegerea unui cazino licentiat, cu o reputație foarte bună și care să îți ofere un bonus de bun venit cât se poate de avantajos. Poți găsi pe site-ul nostru informații detaliate atat despre fiecare cazino licențiat în țara noastră cât și despre bonusurile de bun venit oferite.

Alegerea unei variante de blackjack care sa ti se potriveasca este o parte importantă a strategiei de joc. De asemenea, este indicat să ții cont de procentul de câștig al casei, care diferă de la caz la caz după cum urmează:

 • BLACKJACK SWITCH – 0.17%
 • PONTOON BY PLAYTECH – 0.36%
 • BLACKJACK SURRENDER – 0.38%
 • PERFECT BLACKJACK – 0.42%
 • BLACKJACK PRO – 0.47%
 • DOUBLE ATTACK BLACKJACK – 0.47%
 • PROGRESSIVE BLACKJACK – 0.47%
 • 21 DUEL BLACKJACK – 0.62%

Pentru a înțelege mai bine de ce jocul de blackjack este din ce în ce mai popular, trebuie să specificăm faptul că procentul de caștig al Casei în cazul sloturilor online este undeva între 4% și 6%…

Un aspect foarte important care face de cele mai multe ori diferența dintre câștig și pierdere este cunoașterea fiecărui detaliu tehnic al variantei de blackjack pe care o joci. Asta te va ajuta să iei întotdeauna deciziile cele mai potrivite, marindu-ti dramatic șansele de câștig. Iată câteva din întrebările la care trebuie să ai un răspuns pregătit:

 • Cat se plătește în cazul unei mâini blackjack ?
 • Cu Câte pachete de cărți se joacă ?
 • Când poți să împarți mâna și de câte ori ?
 • Ai voie să dublezi după ce ai impartit mînă ?
 • Ai opțiunea SURRENDER si, dacă da, in ce cazuri o pot folosi ?

Pe de alta parte, incearcă să te ții departe de așa numitele Side Bets (pariuri separate) care fac jocul mai atractiv însă în majoritatea cazurilor iti distrag atentia de la jocul propriu-zis si te fac să pierzi bani încet dar sigur.

Celebra numărare a cărților, atat de discutata în cazinourile reale, te poate ajuta in mediul online doar daca joci cu dealeri live. In cazul simulatoarelor de joc, pachetele de carti sunt amestecate dupa fiecare mana.

Cel mai usor mod de ,,numarare a cartilor””  se numeste Hi-Lo si functioneaza asa: pentru fiecare carte mică (2,3,4,5,6) pe care o vezi adaugi un punct și scazi unul pentru fiecare carte mare (10, J, Q, K, A). Cu cât mai mare este scorul ținut, cu atât șansele să primești o carte bună (10 plus) sunt mai mari.

Dacă nu ești familiarizat în totalitate cu jocul de blackjack online, profită de varianta demo și joacă până te vei simți foarte bine pregătit să faci pasul spre jocul cu bani reali.

În cele din urmă cele mai importante sfaturi de care trebuie să ții cont sunt următoarele: încearcă să nu dedici mai mult de 10% din venitul lunar jocurilor de noroc și nu uita scopul primordial al acestora, care ar trebui să fie doar distracția.

Bonus de Bun Venit: 100% până la 1000RON
Joacă acum