Ruleta Live

Inventată în Franța secolului al 17-lea, ruleta este unul dintre cele mai populare și vechi jocuri de noroc. Odată cu dezvoltarea spectaculoasă a fenomenului numit internet, ruleta, alături de alte jocuri de noroc, a aparut în oferta tuturor agențiilor de pariuri și jocuri de noroc online care se respecta.Mai mult decât atât, în ultimii ani poți juca la ruleta pe internet în compania unor dealeri live, acțiunea petrecându-se chiar în fața ta. Acest nou nivel este din ce în ce mai apreciat de clienți atat datorită nivelului crescut de încredere în ceea ce priveste corectitudinea jocului cât și faptului că poți interacționa direct cu dealerii, care de regula sunt niste prezente foarte agreabile.

Cele mai apreciate Cazinouri Live

 • Marcă
 • Vizita
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

Numărul celor care aleg să joace la ruletă online în detrimentul cazinourilor reale este în continuă creștere din mai multe motive, principalele fiind:

 • Discreția si confortul de care ai parte jucând de pe canapeaua ta
 • Faptul că poți juca sau renunta la joc la orice oră doresti
 • Bonusurile de bun venit foarte atractive oferite de operatorii online
 • Corectitudinea jocului si procentul de plată oferit jucătorilor, mult mai avanatajoase decat in mediul offline

În țara noastră există suficient de multe site-uri licentiate unde poti juca ruleta online in cele mai avantajoase conditii.

Cum poti juca

Popularitatea ruletei se datorează mai ales faptului că este unul dintre cele mai simple jocuri de noroc inventate vreodata. Masa de joc este împărțită în cele mai multe cazuri în 37 de secțiuni, jucătorii putand plasa diverse pariuri înainte de fiecare rotire. Sumele ce pot fi pariate diferă însă, cu siguranță, există oferte pentru toți doritorii.

În ceea ce privește tipurile de pariuri, acestea se împart în două mari categorii: pariuri interioare și exterioare. In cele ce urmeaza vom puncta toate tipurile de pariuri impreuna cu castigurile aferente, insa pentru o mai buna intelegere ar trebui sa aveti imaginea unei mese de ruleta in fata.

Pariurile interioare – sunt pariurile plasate exclusiv pe numere

Corner – este un pariu plasat pe patru numere alăturate aflate în interiorul unui pătrat. În cazul în care este câștigător vei primi de 9 ori suma mizata

Street – reprezintă pariul plasat pe un rând de trei numere. În acest caz poți câștiga de 12 ori suma pariată

Split – mizând un jeton pe două numere alăturate poți câștiga de 18 ori valoarea jetonului

Straight – cel mai simplu tip de pariu este cel prin care mizezi pe un singur număr iar un câștig acest caz iți va înmulți suma pariată cu 36

Pariurile exterioare – se referă la cele lăsate în afara zonei în care se află numerele

Rosu sau Negru – vei primi cota 2.00 pentru pariurile pe culoarea numarului ce urmeaza sa fie ales

Par sau Impar – aceeasi cota, 2.00

­De la 1-18 sau de la 19-36  – si aici cota este evident tot 2.00

Dozen – se refera la pariatul pe rubricile 1st 12 (primele 12 numere), 2nd 12 (urmatoarele 12 numere) si 3rd 12(ultimele numere) si iti inmulteste banii mizati cu 3.

Column – pariezi pe oricare din cele 3 coloane de 12 numere si primesti cota 3.00

Tot ce iți rămâne de făcut este să îți alegi un cazinou online licențiat, sa îți creezi un cont personal, sa efectuezi un depozit și să începi jocul. Este recomandat ca înainte de a juca pentru prima oara pe bani reali să încerci varianta gratuită pentru a te familiariza cu actiunea la masa de ruleta.

Ce variatii poti incerca

Așa cum se întâmplă în cazul tuturor jocurilor de noroc, există mai multe variante de ruletă însă cele mai populare sunt versiunile clasice: Ruleta Europeană și cea Americană. În ambele cazuri tipurile de pariuri și cotele oferite sunt la fel însă ruleta americană are un număr în plus Față de cea Europeană. Acesta este 00 – dublu zero și datorită lui casa are un avantaj ușor crescut față de versiunea Europeană. Din această cauză sfatul nostru este să alegeți întotdeauna varianta de ruletă mai profitabilă, adică cea Europeană.

O diferență mai puțin importantă între cele două tipuri de ruletă este faptul că plasarea numerelor pe masă este făcută în mod diferit, varianta americană având cele 38 de numere în opoziție în timp ce varianta Europeană are numele plasate aleatoriu.

 Sfaturi si strategii

In mod evident orice jucător s-a întrebat cel puțin o dată dacă există strategii privind jocul de ruletă menite să iti imbunatateasca sansele de castig. În acest fel au apărut de-a lungul timpului diverse strategii, axate în cea mai mare parte pe progresia mizei.

Strategia Biarritz

Pe cât de simplă pe atât de agresivă, această strategie presupune să pariezi aceeași miză pe același număr timp de 35 de runde iar în cazul în care numărul tău nu a fost extras niciodată, va trebui să dublezi miza și să o iei de la capăt pentru încă 35 de runde. Dacă nici in această perioadă numărul tău nu a fost extras va trebui din nou să dublezi miza și să începi o nouă serie de 35 de runde.

Din punct de vedere matematic lucrurile arată destul de bine însă în realitate există două mari dezavantaje: Ai nevoie de un buget solid si de suficient timp liber.

Martingale

Cea mai populară strategie in rândul jucătorilor de ruletă consta in dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. Pentru a funcționa trebuie să plasezi doar unul dintre pariurile cotate cu 2 (rosu sau negru, par sau impar, 1-18 sau 19-36). Problema care se pune aici este faptul ca nu ai de unde sa stii de cate ori poti pierde la rand, iar dublarea mizei (conditie obligatorie) de fiecare data duce mai repede decat ti-ai putea imagina la sume foarte mari. (1,2,4,8,16,32,64,128,256,512,1024,2048,4096,8192,16384)

Dupa cum poti vedea in paranteza, pornind de la un singur euro, dupa 15 pariuri necastigatoare va trebui sa pariezi peste 15.000 de euro, asa ca gandeste-te de doua ori inainte de a incepe ceva ce nu stii cum se poate termina.

Fibonacci

Este o strategie aproape identică cu Martingale, numai ca in acest caz trebuie pariat pe cota 3 iar miza crescută conform șirului Fibonacci „0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987, 1597…” un geniu al matematicii italiene din Evul Mediu.

Top sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand joci la ruleta online

 • Dacă ai posibilitatea, alege să joci la ruleta Europeană in detrimentul altor variante.
 • Nu aloca niciodată jocului de ruleta mai mult de 10% din venitul lunar.
 • Profită cât poți de mult de ofertele de bun venit ale operatorilor online.
 • Joacă doar mizele la care te simți confortabil și nu uita că scopul principal al jocurilor de noroc este distracția.
 • Dacă ai pierdut ceva mai mult decât ti-ai propus nu încerca să recuperezi în aceeași zi. Este una dintre cele mai mari greșeli care le poți face.
 • Incheie sesiunea de joc intotdeauna atunci când ai stabilit ca o sa faci acest lucru.
 • Joaca în modul gratuit până te obișnuiești cu un site nou.
 • Dacă simți că este posibil să pierzi controlul apelează la ajutor de specialitate. Poti chiar sa iti stabilesti o limita de depunere luand legatura cu operatorul online la care ai cont.

Bonus de Bun Venit: 100% până la 1000RON
Joacă acum