Ghid Cazinou Online

În prezent, numărul cazinourilor online a crescut vertiginos în comparație cu acum câțiva ani. Calitatea serviciilor acestora s-a îmbunătățit de asemenea spre bucuria jucătorilor online. Totuși, dacă nu avem experiența jocului într-un astfel de cazinou online, ca începători, putem avea parte de oarecare dificultăți. De aceea, pentru a ne asigura că nu faceți greșeli iresponsabile, v-am pregătit un ghid complet pentru cazinouri online care poate fi folosit atât începători, cât și de cei mai experimentați. Articolul vă învață cum să alegeți un cazinou online cât se poate de bun și cum să le depistați pe cele riscante. De asemenea, vă aratăm la ce nivel se află securitatea în cazinourile online și cum se realizează tranzacțiile pe bani reali dintre jucători și cazinou. Vă oferim și anumite sugestii cu privire la cazinourile online din România, disponibile atât de pe desktop, cât și în varianta mobilă. Indiferent câtă experiență aveți în cazinouri online, acest ghid vă va fi de folos.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Cum alegem cazinoul potrivit

Alegerea cazinoului online potrivit poate fi o sarcină destul de dificilă dacă nu cunoașteți principalii pași necesari. Pentru început trebuie să vă asigurați că cazinoul ales este un cazinou online legal și de încredere. Puteți face acest lucru verificând existența și valabilitatea licenței ONJN a cazinoului. Fiecare cazinou legal din România trebuie să aibă o astfel de licență din partea Oficiului Național al Jocurilor de Noroc care îi atestă îndeplinirea cerințelor de securitate și de funcționalitate necesare. Următorul pas constă în verificarea colecției de jocuri de care dispune platforma. Dacă doriți să jucați doar un anumit tip de joc, de exemplu sloturi video, verificați cât de bogată este colecția de sloturi video a cazinoului și comparați-o cu celelalte cazinouri pe care le aveți în vedere. În continuare trebuie să verificați cât de rentabile sunt bonusurile și ofertele promoționale puse la dispoziție de către cazinou. Cerințele de pariere ale acestora trebuie să fie realizabile și să permită îndeplinirea într-un termen realist a acestora de către utilizatori. De asemenea, asigurați-vă că respectivul cazinou plătește și nu are probleme temporare de funcționalitate. Aceștia sunt principalii pași pe care trebuie să îi urmați pentru a găsi cazinoul potrivit pentru dumneavoastră.

Ce jocuri de cazinou să joci

Fiecare cazinou are în colecția sa numeroase de jocuri de noroc din care puteți alege. Cu toate acestea, la care ar trebui să jucați dumnevoastră ca începător? Având în vedere că nu aveți prea multă experiență, ar fi bine să începeți cu jocurile mai ușoare din punct de vedere al sistemului de joc și al regulilor. Astfel, aveți de ales între jocuri ca: sloturi video, blackjack, ruletă.

Sloturi video

Sloturile video sunt unele dintre cele mai simple jocuri de cazinou pe care le puteți juca. Regulile sale sunt ușoare de înțeles, iar modalitatea de joc este destul de intuitivă. Pentru început va trebui să setați miza primei runde de joc în funcție de bugetul dumnevoastră, dar este indicat să începeți cu o sumă mai mică pentru început. Puteți crește miza treptată, de îndată ce vă veți obișnui cu jocul. Următorul pas constă în apăsarea butonului Start sau Spin. De îndată, rolele slotului se vor roti succesiv, iar în momentul oprii vor afișa un set de simbolurile. Combinațiile de pe rolele slotului vor activa un premiu corespunzător în concordanță cu miza setată pentru runda respectivă.

Blackjack

Blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou datorită simplității cu care poate fi jucat. Pentru început va trebui să setați miza primei runde. Veți primi două cărți cu fața în jos, iar dealerul la tot două, doar că o carte o va avea cu fața în sus. Scopul jocului este să strângeți cât mai aproape de 21 de puncte cu ajutorul cărților pe care le veți primi. Dacă depășiți 21 de puncte, pierdeți automat. Cărțile de la 2 la 9 valorează cât afișează pe carte, cărțile de la 12 la 14 valoarează câte 10 puncte, iar asul poate valora 1 sau 11 puncte. Puteți cere oricâte cărți doriți, dar aveți grijă să nu depășiți 21 de puncte. Dacă la finalul runde veți avea mai multe puncte decât dealerul mesei, veți câștiga.

Ruletă

Ruleta este un alt joc de noroc pe care ar trebui să îl aveți în vedere ca începător. Scopul jocului este să ghiciți pe care număr sau culoare se va opri bila la finalul rotirii. Puteți alege între număr exact, culoare, paritate, set de numere și multe alte combinații. În prima rundă veți realiza pariul și veți menționa pe ce anume pariați, iar dealerul va roti ruleta. Dacă la finalul rotirii ruletei bila se va oprii pe un număr corespunzător pariului dumneavoastră, veți câștiga runda respectivă și un premiu în funcție de pariul efectuat.

Securitatea cazinoului

Securitatea cazinoului online este un factor foarte important pentru fiecare jucător online deoarece dorește să se asigure că banii și datele sale personale se află în deplină siguranță. Periodic apar noi cazinouri online, riscante, care vă pot pune în pericol sau vă pot păcăli ulterior prin diverse mijloace. Pentru a fi sigur că cazinoul pe care l-ați ales nu vă va genera probleme pe această cauză, trebuie să vă asigurați de anumite aspecte. Primul și cel mai important ține de legalitatea cazinoului. Puteți verifica acest lucru căutând licența de activitate a cazinoului. Aceasta ar trebui să fie valabilă și să provină din partea Oficiului Național al Jocurilor de Noroc din România. ONJN este instituția abilită cu controlul domeniului gamblingului de pe tot cuprinsul țării. Un cazinou care deține o astfel de licență activă, este cu siguranță un cazinou de încredere pe care ar trebui să îl aveți în vedere. Următorul aspect pe care trebui să îl verificați este prezent în Termenii și Condițiile de funcționare ale cazinoului. Căutați această rubrică a cazinoului și citiți-o cu atenție. Va trebui să vă dați acordul cu privire la ea dacă doriți să vă înscrieți în cazinou. Dacă după parcurgerea textului, totul pare în regulă atunci puteți trece la ultimul pas. Acest pas nu este prea important, dar este un factor interesant pe care ar trebui să îl aveți în vedere. Căutați pe internet părerile altor persoane cu privire la cazinoul online respectiv: dacă site-ul are probleme de funcționare, dacă plătește câștigurile realizate de jucători, dacă are parteneri cunoscuți și orice altceva ce vi se pare relevant. Dacă feedback-ul general al utilizatorilor este general, atunci vă puteți înscrie fără griji în respectivul cazinou online. De asemenea, v-am pregătit o listă completă cu cazinourile online legale și de încredere din România. Acestea respectă condițiile menționate anterior și reprezintă recomandările noastre de cazinouri online.

Plăți și retrageri din cazinou

Poate cele mai importante acțiuni dintr-un cazinou online, plățile și retragerile sunt elemente esențiale pentru orice jucător online. Un cazinou online de top trebuie să permită efectuarea acestor operațiuni fără nicio reținere. Pentru a efectua plăți sau retrageri din cazinou puteți utiliza una dintre metodele de plată puse la dispoziție de cazinou. Principalele metode folosite de cazinourile online sunt reprezentate de cardurile de credit, portofelele electronice online și transferurile bancare. Pentru metoda cu cardurile de credit puteți folosi carduri de credit Visa și MasterCard. Acestea sunt principale carduri acceptate de majoritatea cazinourilor online. Portofele electronice acceptate la scară largă sunt paysafecard, NETELLER și Skrill. Fiecare cazinou online acceptă cel puțin un portofel electronic ca modalitate de plată și retragere. Ultima metodă universal valabilă este cea prin transfer bancar electronic. Din punct de vedere al timpului de procesare al tranzacțiilor, acestea variază destul de mult. Depunerile sunt cele mai rapide, fiind procesate în mai puțin de 24 de ore pentru majoritatea metodelor cu excepția transferului bancar care poate dura până la 48 de ore. Retragerile durează un pic mai mult, pentru cele efectuate prin carduri de credit și portofele electronice, tranzacțiile sunt procesare în 2-3 zile, iar cele prin transfer bancar până la 5 zile. Comisioanele sunt nule în majoritatea cazurilor. Cazinourile online operează în principal cu lei, dolari și euro. Pentru a putea efectua depuneri și retrageri din cazinou, sumele pe care le veți opera trebuie să depășească valorile minime impuse de operator. Acestea se situează de obicei în jur 40-50 RON sau echivalentul lor în dolari și euro.

Cazinouri online în România

Domeniul gamblingului s-a dezvoltat extraordinar de mult în România, astfel că în prezent avem disponibile foarte multe cazinouri online din care putem alege. Cu toate acestea, nu toate cazinourile merită cu adevărat să vă aibă ca și client. Atenția dumneavoastră ar trebui să fie îndreptată către cazinourile online de top din România care vă pot oferi mai multe facilități pentru banii pe care îi veți investi. Cazinoul pe care îl veți alege trebuie să îndeplinească o serie de cerințe înainte de toate. Pentru început trebuie să fie un cazinou online legal, cu licență activă din partea ONJN și să respecte condițiile impuse în paragraful anterior. O altă cerință este reprezentată de colecția de jocuri de noroc a cazinoului. Cu cât numărul de jocuri (slots – păcănele, blackjack, ruletă, poker etc.) disponibile pe platformă este mai mare cu atât veți avea șanse mai mari să găsiți un joc pe placul dumnevoastră. De asemenea, jocurile puse la dispoziție trebuie să fie provină de la producători renumiți la nivel internațional. Altă cerință vizează secțiunea de promoții a cazinoului. Trebuie să existe numeroase bonusuri și oferte promoționale disponibile utilizatorilor. De asemenea, cerințele de pariere ale acestora să se afle în parametrii normali, realizabili. Ultima cerință este ca numărul metodelor de plată să fie destul de ridicat și să vă ofere suficiente variante pe care să le puteți utiliza. Lista noastră de cazinouri online recomandate reprezintă un punct ideal de a începe.

Cazinourile online mobile

Trăim într-o perioadă în care tehnologia se află la cote ridicate și face parte din viața noastră de zi cu zi. De asemenea, era normal ca aceasta să fie implicată și în domeniul gamblingului pentru a ne face viața mai ușoară. Astfel, o alternativă a cazinourilor online principale este reprezentată de cazinourile online mobile. Acestea reprezintă versiuni ale cazinourilor principale special create pentru a putea fi accesate de pe orice telefon mobil sau tabletă. Există două modalități prin care puteți accesa un astfel de cazinou: prin browserul de internet și prin aplicația dedicată a cazinoului. Puteți folosi cazinoul online de pe orice dispozitiv mobil indiferent de sistemul de operare dacă doriți să folosiți browserul de internet. Interfața cazinoului va fi similară cu cea a cazinoului principal. În prezent, majoritatea aplicațiilor dedicate de cazinou sunt create pentru sistemele de operare Android și iOS deoarece acestea guvernează piața actuală. Toate aplicațiile sunt disponibile gratuit și pot fi descărcate din magazinul specializat AppStore pentru dispozitivele din gama Apple. Pentru telefoanele și tabletele cu Android va trebui să descărcați aplicația direct de pe site-ul cazinoului deoarece Google Play nu acceptă acest gen de aplicații. Interfețele vor fi similare sau chiar identice cu cele prin intermediul browserului de internet.

Concluzie

Sperăm că acest ghid al cazinourilor online din România v-a fost de folos și că îl veți folosi în viitorul apropiat. Știm că alegerea unui cazinou online și a unui joc corespunzător poate fi o sarcină destul de dificilă pentru cei cu puțină experiență în domeniul gamblingului online. Cu toate acestea, dacă respectați pașii și cerințele pe care le-am prezentate anterior, alegerile dumneavoastră vor fi cu siguranță cele mai bune. Site-ul nostru vă stă la dispoziție pentru orice fel de întrebare, iar numeroasele noastre articole vă vor prezenta tot ce trebuie să știți despre jocurile de noroc online. Vă sugerăm să începeți cu cazinourile online din lista noastră de cazinouri recomandate deoarece reprezintă cazinourile online de top din România. Vă dorim mult noroc!