Bonusul fără depozit

Bonusurile fără depozit sau fără depunere sunt bonusuri specifice cazinourilor online. Numărul acestora este semnificativ mai mic în comparație cu cel al bonusurilor cu depunere. Cu toate acestea, bonusurile fără depozit sunt bonusurile preferate ale jucătorilor online deoarece prezintă un avantaj uriaș față de celelalte. Acestea nu obligă utilizatorul să realizeze o depunere pentru a putea activa respectivul bonus. Dacă bugetul dumneavoastră de joc este unul destul de limitat, bonusul fără depunere poate fi cea mai bună soluție. Astfel, orice jucător online poate să câștige bani de jucat fără să investească niciun ban din bugetul personal. Principalul bonus fără depozit este bonusul de înregistrare. Acesta este disponibil  doar celor mai noi utilizatori ai unui cazinou online deoarece este o răsplată din partea cazinoului că a fost ales în detrimentul celorlalte. De îndată ce v-ați înregistrat într-un cazinou care oferă un astfel de bonus, veți fi eligibil premiului respectiv. Sumele de bani oferite cadou nu sunt foarte mari, însă având în vedere că nu trebuie să faceți nicio investiție, sunt bine venite. Trebuie să știți dinainte faptul că respectivele premii oferite nu constau în bani reali, ci în bani bonus. Diferența esențială este că aceștia nu pot fi retrași imediat ce i-ați primit. Va trebui înainte de toate să îndepliniți cerințele de pariere aferente bonusului respectiv. Acesta constă adesea în rularea bonusului primit de un anumit număr de ori la orice joc de noroc de pe platforma cazinoului. Anumite cazinouri vă pot impune să îndepliniți cerințele de pariere jucând doar la anumite jocuri de pe platformă. Abia după îndeplinirea acestora veți putea retrage bonusul primit și orice alte câștiguri suplimentare câștigate pe parcurs. Deși numărul acestori bonusuri fără depozit este relativ mic în domeniul online, site-ul nostru v-a pregătit o listă cu cele mai cazinouri care oferă acest tip de bonus.

Bonusul cu depozit

Bonusul cu depozit sau la depunere se numeră printre cele mai populare bonusuri de cazinou online. După cum le spune și numele, bonusurile la depunere sunt bonusuri ce pot fi activate doar prin realizarea unei depuneri de bani în depozitul personal din cazinou. De aceea, dacă țintiți un astfel de bonus trebuie să fiți pregătit să investiți niște bani din bugetul personal. Aceste bonusuri oferă un anumit procent din depunerea pe care o realizați. Trebuie să știți că respectivul bonus variază destul de mult de la un cazinou online la altul. De aceea, este indicat să găsiți un cazinou care oferă un bonus la depunere cât mai mare pentru a beneficia de cât mai mulți bani de joc. Ca orice alt bonus de cazinou, și bonusul la depunere are anumite cerințe de pariere. Acestea trebuie la fel îndeplinite prin rularea bonusului la jocurile de pe platformă. Abia după îndeplinirea lor veți putea retrage câștigurile și bonusul primit inițial. Numărul bonusurilor cu depozit este destul de mare, deci aveți din ce alege. Sfatul nostru este să nu vă avântați asupra primului bonus pe care îl găsiți, ci să verificați înainte piața. Vă spunem din experiență că un bonus este cu atât mai mult, cu cât are cerințele de pariere mai ușor de împlinit. Dacă aveți nevoie de ajutor în a găsi cel mai bun bonus cu depozit din mediul online, atunci puteți începe cu lista noastră de recomandări de bonusuri la depunere. Am selectat pentru dumneavoastră cele mai avantajoase bonusuri din cazinourile online pentru a vă scuti de irosirea timpului căutării lor. De asemenea, este de preferat să găsiți un bonus corespunzător bugetului dumneavoastră. Anumite bonusuri sunt mai avantajoase pentru sumele mici, iar altele pentru sumele mai mari. Alegeți-l pe acela care vi se potrivește cel mai bine. Aceste bonusuri sunt valabile o perioadă nelimitată de timp.

Bonusurile lunare

Bonusurile lunare sunt bonusuri lansate periodic de cazinourile online și au valabilitatea de doar o lună în majoritatea cazurilor. Există și situații în care acestea pot depăși ușor perioada uzuală. O categorie aparte care se asemănă bonusurilor lunare sunt bonusurile periodice. Acestea sunt lansate la perioade întâmplătoare de timp sau în prejma sărbătorilor sau evenimentelor importante. Ambele tipuri de bonusuri vă pot aduce premii importante și variate. Bonusurile lunare vă pot premia cu premii în bani bonus sau în rotiri gratuite la sloturile video din platforma cazinoului. Cea mai mare parte a bonusurilor lunare și periodice se pot îndeplini prin realizarea uneia sau a mai multor depuneri în perioada indicată în câmpul promoției. Bonusurile lunare sunt extrem de variate din punct de vedere al cerințelor, dar și din punct de vedere al premiilor. Anumite bonusuri vă pot cere să efectuați o depunere minimă doar într-un anumit interval al zilei, în timp ce altele vă pot lăsa la dispoziție o întreagă perioadă de câteva zile. Din punct de vedere al premiilor, puteți beneficia de o serie de rotiri gratuite la orice slot video doriți de pe platformă. Totuși, există cazinouri care menționează în câmpul promoției că rotirile primite cadou pot fi folosite doar în cadrul anumitor sloturi participante la promoție. Atât premiile în bani, cât și câștigurile rezultate din utilizarea rotirilor gratuite au anumite cerințe de pariere aferente. Acestea trebuie obligatoriu îndeplinite pentru a putea retrage câștigurile rezultate. De asemenea, îndeplinirea lor se realizează prin rularea bonusurilor în bani la orice joc de pe platforma cazinoului sau doar la anumite jocuri participante la promoție. Principalul avantaj al acestor tipuri de bonusuri este că vă oferă periodic alte oferte promoționale. Astfel, dacă într-o anumită lună nu ați găsit un bonus pe placul dumneavoastră, luna viitoare veți avea cu totul alte bonusuri la dispoziție.

Bonusuri de bun venit

Bonusurile de bun venit sunt cele mai populare bonusuri specifice cazinourilor online. Din fericire, acest tip de bonus este cel mai răspândit, astfel că fiecare cazinou online are un bonus de bun venit propriu. Vestea bună este că aveți destul de multe bonusuri de bun venit din care puteți alege. Totuși, pentru a face alegerea cea mai bună trebuie să aveți răbdare și să parcurgeți câțiva pași simpli. Bonusurile de bun venit constau cel mai adesea în premierea jucătorilor care aleg să se înregistreze pentru prima dată într-un cazinou online. Bonusul se activează asemănător cu bonusurile periodice, prin realizarea primei depuneri în cazinou. Această depunere trebuie să depășească suma minimă menționată în câmpul descriere promoției. Puteți depune și mai puțin de atât, dar nu veți primi nimic în schimb. Dacă efectuați cel puțin depunerea minimă, atunci veți primi un anumit procent în bani bonus din depunerea efectuată. În majoritatea cazinourilor online, procentul este de 100%, însă anumite cazinouri pot oferi chiar mai mult. Ca orice alt bonus de cazinou, bonusurile de bun venit au anumite cerințe de pariere. Îndeplinirea acestora este obligatorie dacă doriți să retrageți respectivul premiu. Rularea lor se realizeză ca și în cazul celorlate bonusuri, prin rulaj la jocurile de noroc de platformă sau doar la anumite jocuri, în funcție de ce este menționat în cadrul promoției. Pentru a vă asigura că alegeți un bonus de bun venit cât se poate de bun trebuie înainte de toate să vă fixați bugetul pentru prima depunere. Acest pas este important deoarece unele cazinouri au bonusuri mai avantajoase pentru sume mai mari, iar altele pentru sume mai mici depuse. Cerințele de pariere sunt foarte importante deoarece acestea sunt singura piedică care vă opresc din a retrage premiul și câștigurile următoare. De aceea, este indicat să alegeți un bonus de bun venit având cerințele de pariere cât se poate de avantajoase. V-am pregătit o listă pe site-ul nostru cu cele mai bune bonusuri de bun venit din cazinourile online de top pentru a vă ușura alegerea.

Avantaje și dezavantaje

Atât bonusurile cu depozit, cât și bonusurile fără depozit au o serie de avantaje și dezavantaje. Trebuie să le cunoașteți pentru a vă asigura că luați cea mai bună decizie indiferent de tipul de bonus la care veți apela.

Bonusurile cu depozit

  • Sunt mult mai numeroase

Principalul avantaj al bonusurile cu depozit reprezintă varietatea acestora. Astfel, puteți beneficia de foarte multe tipuri de bonusuri: periodice, lunare, de bun venit etc. De asemenea, acestea se schimbă periodic. Dacă nu vă sunt pe plac cele actuale, puteți aștepta o perioadă scurtă și cu siguranță veți avea la dispoziție multe alte oferte.

  • Premiile în bani variază mult

Indiferent de bugetul pe care îl aveți, puteți câștiga bonusuri impresionante. Dacă bugetul dumneavoastră este unul foarte mare, există cazinouri care pun la dispoziție bonusuri substanțiale care vă pot dubla sau chiar tripla această sumă. Chiar dacă bugetul dumneavoastră este unul destul de mic, aveți numeroase opțiuni din care puteți alege.

  • Cerințele de pariere sunt mai ușor de îndeplinit

Datorită varietății bonusurilor cu depozit, cerințele de pariere sunt mai ușor de îndeplinit decât cele ale bonusurilor fără depozit. Motivul este concurența, cazinourilor încearcă prin diverse mijloace să fie mai atractive pentru jucători și ușurarea cerințelor de pariere este una dintre metodele cele mai des folosite.

  • Trebuie să realizați o depunere

Pentru a beneficia de un astfel de bonus, trebuie să dispuneți de la început de un buget personal pe care să îl investiți.

Bonusurile fără depozit

  • Nu necesită investiții inițiale

Principalul avantaj al bonusurilor fără depozit este reprezentat de faptul că nu trebuie să realizați nicio depunere pentru a le activa. Ele sunt oferite imediat ce ați finalizat înregistrarea în cazinou. Premiilor se creditează instant în contul personal.

  • Sunt ideale pentru cei cu bugete mici

Dacă dispuneți de un buget de joc mic sau pur și simplu nu doriți să investiți bani din bugetul personal, atunci bonusurile fără depozit sunt cea mai bună alternativă.

  • Puteți testa jocuri gratuit

Bonusurile fără depunere sunt potrivite și dacă doriți să testați jocuri noi apărute absolut gratuit. De asemenea, puteți învăța să jucați un anumit joc pe bani reali fără să investiți bani.

  • Premiile sunt destul de mici

Deoarece bonusurile fără depunere vă oferă posibilitatea de a câștiga bani reali fără să investiți niciun ban, bonusurile oferite vor fi implicit mai mici decât în cazul unor bonusuri cu depozit.

Cum te decizi

Acestea fiind spuse, cum vă decideți pe care dintre bonusurile menționate să le folosiți? Principalul răspuns vine fix de la dumneavoastră. Doriți să investiți bani în cazinouri online? Dacă răspunsul este da, atunci trebuie să vă orientați spre un bonus cu depozit de tipul bonusurilor de încărcare, lunare, de bun venit și periodice. Toate acestea vă pot aduce premii substanțiale dacă realizați cel puțin depunerea minimă prevăzută. Dacă nu doriți să investiți bani în cazinou, atunci singura dumneavoastră posibilitate de a juca pe bani reali este să apelați la un bonus fără depozit. Indiferent de bonusul pe care îl veți alege, veți avea posibilitatea de a câștiga bani reali. Singurul lucru care va varia semnificativ, va fi bugetul de joc. Însă, cu puțin noroc diferența acesta nu va conta prea mult pe viitor. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți consulta oricând lista noastră cu recomandările noastre privind bonusurile cu și fără depozit din cazinourile online din România. Vă dorim mult noroc!