Cum să câștigi la sloturile online

Orice pasionat de sloturi video online dorește să câștige cât mai mulți bani reali. Însă, mulți dintre acestea din dorința de a realiza acest lucru cât mai repede, ajung să facă greșeli mari care în loc să îi apropie de acele câștiguri, îi distanțează. În articolul nostru vă vom explica pas cu pas care sunt aspectele pe care trebuie să le aveți în vedere pentru a nu face aceleași greșeli și ce trebuie să faceți în schimb. Indiferent de tipul de slot video pe care alegeți să îl jucați, cu 3 sau 5 role, sfaturile noastre vor fi valabile sută la sută.

Vânează bonusurile și promoțiile

Primul pas și poate cel mai important reprezintă maximizarea bugetului de joc. Pentru a realiza acest lucru există o serie de metode, însă cea mai profitabilă dintre acestea este reprezentată de vânarea bonusurilor și promoțiilor pentru sloturi video online. Cu ajutorul lor, aveți ocazia de a vă crește semnificativ bugetul de joc și totodată șansele de câștig ulterior. Principalul tip de bonus pentru sloturi video este cel constând în rotiri gratuite. Un astfel de bonus vă va premia cu un număr de rotiri gratuite la sloturile favorite și vă va scuti de investiții suplimentare.

Jucați jocuri slot cu acele cazinouri

  • Marcă
  • Vizita
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Un alt tip de bonus este bonusul de bun venit. În cadrul acestuia, utilizatorul va fi premiat cu o anumită sumă de bani bonus care pot fi folosiți la jocul în orice slot video de pe platforma cazinoului. Bonusul este activat de îndată ce realizați prima depunere în cazinou. Un bonus similar este bonusul de reîncărcare. El este pus la dispoziție de cazinourile online care doresc să le acorde și o a doua sau a treia șansă utilizatorilor săi de a-și mări depozitul personal. Bonusul constă adesea în bani bonus ca urmare a unei depuneri anterioare peste o valoare minimă.

Alegeți jocurile inteligent

Când vine vorba de jocuri de casino online, trebuie să aveți mare grijă la care dintre ele veți hotărî să jucați. Acest lucru este valabil și în cazul sloturilor video online. Există în mediul online cazinouri care pun la dispoziția utilizatorilor săi jocuri, printre care și sloturi, de o calitate îndoielnică. Jucând la ele, riscați să vă puneți în pericol investițiile deoarece sistemul de joc s-ar putea să nu fie în totalitate aleatoriu, iar cazinoul în cauză să aibă un oarecare avantaj.

Tot pe această filieră, trebuie să vă asigurați că sloturile alese au un procentaj de premiere cât mai ridicat, iar cazinoul să își oprească un comision cât se poate de mic. Pentru a vă feri de toate acestea, trebuie să vă alegeți jocurile inteligent și cu ceva răbdare. Întotdeauna alegeți să jucați doar la cazinourile online de încredere licențiate ONJN. De obicei, acestea au drept furnizori de jocuri nume importante din industria gamblingului online. Câteva exemple ar fi NetEnt, Microgaming, Novomatic, Playtech, Play’n GO și altele. Alegând produsele acestora, veți elimina orice risc deoarece sloturile lor se bazează pe un sistem internațional denumit RNG, Random Number Generator. Rolul acestui sistem este de a genera runde de joc absolut aleatoare de fiecare dată când jucați.

Jucați jocuri slot cu acele cazinouri

  • Marcă
  • Vizita
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Alege jocurile cu jackpoturi mici

Principala greșeală pe care o fac începătorii și cei nerăbdători când vine vorba de sloturi video este să își îndrepte atenția direct asupra sloturilor cu jackpoturi mari și foarte mari. Tentația este mare când vedem peste tot doar câștiguri uriașe la sloturi cu jackpoturi mari și foarte mare. Însă, trebuie să rezistăm și să alegem sloturi cu jackpoturi medii și mici. Motivul este simplu, aveți șanse mult mai mari de a câștiga la acestea decât la sloturile cu jackpoturi mari.

Cu cât valoarea jackpoturilor este mai mare, cu atât șansele de a le câștiga sunt mai scăzute. De asemenea, jocul la sloturile cu jackpot mare este extrem de scump. Toate vă obligă să jucați constant cu cel mai mare pariu posibil pentru a fi eligibil premiului în caz de câștig, altfel jocul dumneavoastră nu este luat în calcul. Astfel, riscați să vă piedeți rapid banii și să nu câștigați nimic. În cazul sloturilor cu jackpoturi mici, aceasta condiție nu este valabilă sau mizele de joc maxime nu sunt chiar așa de mari. Astfel, puteți să câștigați bani importanți chiar și sloturile cu jackpoturi mici deoarece mizele mai mici vă permit să jucați mai mult, iar șansele de câștig vor crește asemenea.

Pariază pe toate liniile de joc

Un alt aspect important ce vizează sloturile video este reprezentat de jocul pe toate liniile de plată ale slotului. Facând această alegere vă maximizați șansele de câștig din fiecare rundă deoarece slotul va lua în calcul combinațiile de simboluri rezultate pe toate liniile de joc. Cu cât creșteți mai mult numărul de linii de joc, veți observa că și miza minimă a slotului va crește. Acest lucru este absolut normal și este valabil în cazul tuturor sloturilor cu linii de joc selectabile. Vă garantăm că această creștere a investiției pe care o veți face se va dovedi sută la sută meritată.

Dacă aveți un buget de joc mic și mediu, vă recomandăm să începeți să jucați cu miza minimă pe toate liniile de joc. Astfel, veți avea șanse maxime de a câștiga, iar bugetul dumneavoastră va fi cât se poate de protejat. Alegerea numărului maxim de joc vă cresc semnificativ șansele de a obține principalele bonusuri extra și premii speciale ale slotului pe parcursul rundelor de joc. De exemplu, puterea simbolurilor Wild și Scatter vor fi mai mari deoarece se pot grupa cu simboluri mai valorease situate pe alte linii dacă veți juca pe toate liniile disponibile.

BONUS: 20 Rotiri gratuite
Joacă acum

Variază-ți pariurile

Sloturile video sunt jocuri dinamice la care trebuie să încercați să luați constant cele mai bune decizii. Adesea, aceste decizii vor consta în varierea pariurilor de la o rundă de joc la alta. Acest lucru ar trebui să fie dictat de propria strategia de joc pe care ați ales să o implementați de la începutul jocului. În mediul online există numeroase tipuri de strategii pentru sloturi online pe care ați putea să le folosiți, însă nu toate dintre acestea sunt cu adevărat și profitabile pe termen lung. Fiecare are anumite slăbiciuni și niciuna nu vă poate garanta câștigul constant. Însă, o parte dintre ele vă pot ajuta să luați cele mai bune decizii în situații critice. Dacă sunteți începător, atunci vă recomandăm să vizitați secțiunea noastră de strategii pentru sloturi online în care vi se explică pas cu pas fiecare strategie în parte.

Oprește-te când te aproprii de limita bugetului

Cea mai mare greșeală pe care o puteți face la sloturile video online este să nu țineți cont de limita bugetului dumneavoastră. Greșeala aceasta este făcută de foarte mulți jucători din dorința de a-și recupera pariurile pierdute anterior. De cele mai multe ori, decizia nu se dovedește ca fiind una bună și ajung să își piardă și banii viitori. Vă recomandăm să nu faceți această greșeală și să rămâneți fideli strategiei inițiale și bugetului de joc stabilit inițial. O metodă bună de a vă gestiona bugetul este să îl împărțiți pe sesiuni de joc, luând în calcul întreaga lună de exemplu. Stabiliți-vă bugetul în funcție de veniturile dumneavoastră lunare, abia după ce v-ați oprit banii necesari traiul efectiv. De asemenea, nu jucați cu sume mari de bani dacă nu aveți destulă experiență. Folosiți strategiile și ghidurile noastre dacă aveți nevoie de ajutor. Jucați responsabil!