Ce este un high roller?

Termenul de high roller provine din limba engleză și se referă strict la domeniul gamblingului online și offline. Nu există un echivalent exact în limba română, de aceea vom folosi pe parcursul articolului acest termen. Un high roller este un jucător online de mare succes care deține un buget personal de joc impresionant de mare. Acest tip de parior joacă în mod constant pe mize uriașe, rareori atinse de jucătorii obișnuiți. Un high roller obișnuiește să joace doar în cazinouri online de top, selecte care îi permite anumite avantaje în detrimentul altor jucători. De obicei, el are un stat de VIP sau cel puțin un nivel echivalent acestuia. Un high roller joacă doar pe bani reali la principalele jocuri de noroc: blackjack, ruletă și poker. Un high roller online are aceeași mentalitate ca un high roller la un cazinou terestru, dar diferența este că online, pragul pentru a deveni un jucător VIP este mai mic decât la cazinourile fizice. În cazinourile fizice, trebuie să pariați în jur de $20.000 pe sesiune pentru a fi considerat un jucător de top. Dar într-un cazinou online, puteți plasa un singur pariu de $1.000 și veți obține acces instantaneu la zona de cazinou online VIP lounge. High rollers sunt jucătorii care pariază sume mari de bani dintr-o dată, iar cazinourile servesc în mod special pentru acei jucători, asigurându-se că vor continua să dorească să parieze o mulțime de bani. Jucătorii high rollers pot juca toate jocurile pe care le pot juca și ceilalți jucători, dar de obicei au și jocuri care sunt disponibile exclusiv pentru ei.

High roller în cazinourile online

Un high roller apelează adesea la jocul în cadrul cazinourilor online din pură comoditate. Deși acesta obișnuiește să își etaleze banii de joc în cadrul cazinourilor fizice, cazinourilor online sunt deseori principala sa alternativă. Cazinourile online înțeleg că jucătorii care pariază mult doresc să fie recunoscuți pentru banii și timpul pe care i-au petrecut jocurile de noroc. De aceea au inventat programe speciale de loialitate doar pentru cei mai valoroși jucători de cazinou. În mod tipic, VIP-urile la cazinourile terestre sunt tratate prin tot felul de recompense gratuite, cum ar fi cazare gratuită, băuturi gratuite și asistenți personali de lux pentru a a-i ajuta cu orice și-ar dori. La cazinourile online, jucătorii high roller nu sunt în poziția de a fi răsfățați de tratamentele fizice gratuite, astfel încât cazinoul le va recompensa cu recompense VIP în bani și premii de loialitate. Un tratament special este întotdeauna oferit jucătorilor VIP, iar recompensele pot varia de la promoțiile de cash back și bonusurile exclusive până la turneele VIP cu premii masive, cadouri speciale, manager de cont personal și multe altele. Programele VIP diferă de la un cazinou online la altul, de aceea este indicat să nu vă grăbiți și să îl alegeți pe acela care vă oferă cele mai multe beneficii ca urmare a înscrierii dumneavoastră. V-am pregătit o listă cu principalele cazinouri online din România care vă pot aduce avantaje importante dacă veți îndeplini cerințele necesare.

De ce este atras un high roller

Jucătorii VIP beneficiază de tot felul de beneficii, cum ar fi jocuri exclusive, fără limite la retrageri și depozite, taxe de tranzacționare, diverse bonusuri în special pentru ei, invitații speciale la evenimente de jocuri, inclusiv transport gratuit și cazare și chiar gazdă personală grija de ei în orice moment al zilei și al nopții. Unele site-uri vor avea mai multe resurse pentru a vă trata mai bine. Site-urile mai mari din întreaga lume vor fi mai în măsură să se ocupe de jucătorii lor cu role mari, deci alegeți cazinouri foarte recomandate online cu o mulțime de experiență și programe VIP stabilite. Pentru a deveni și a rămâne un rol înalt, va trebui să pariați o anumită sumă minimă în anumite perioade de timp. Dacă ratați sub valoarea setată, veți pierde statutul VIP. Jucătorii VIP primesc tot felul de avantaje, bonusuri, privilegii suplimentare și acces la jocuri exclusive. Accesul la caracteristicile cazinoului este mai bogat și mai variat, menținându-le mai bine distrați. Jucătorii high roller sunt foarte probabil să facă depozite și retrageri care sunt mult mai mari decât limitele de pe site și un cazinou va face niște locuri de cazare pentru a facilita aceste tranzacții. De asemenea, timpul de așteptare pentru plăți tinde să fie mult mai scurt pentru jucătorii cu mize mari, deoarece acestea tind să fie cei mai verificați de site și sunt considerați cei mai de încredere. Dacă nu vedeți limite mai mari pentru jucătorii VIP de pe site-ul pe care jucați, trimiteți echipei de asistență un e-mail și întrebați. Este în întregime posibil ca site-ul să nu fi afișat acest lucru pe site-ul lor.

Bonusuri pentru high rollers

Orice jucător care a jucat la un site de casino știe că sunt mereu nerăbdători să păstreze jucătorii activi. Ei fac acest lucru oferindu-le bonusuri pe banii pe care îi depozitează. Ei fac acest lucru oferindu-le bonusuri pe banii pe care îi depozitează. De exemplu, ar putea exista un bonus de depunere de 50% până la 100 $. Asta înseamnă că dacă vei depune 100 de dolari, vei primi 150 de dolari pentru a te juca.Cazinourile online de mare viteză și cazinourile standard care oferă cea mai bună experiență de cazinou VIP pentru jucătorii lor mari vor oferi acest tip de bonus mai regulat și pentru sume mai mari. De exemplu, în loc de un bonus de 50% la 100 $, ei vor oferi un bonus de mize ridicate de 100% la 2.000 $, ceea ce înseamnă că veți primi 4,000 $ pentru a juca. Jucătorii cu mize înalte au tendința de a depune sume mai mari, deci ar trebui să se aștepte să primească fie un bonus mai mare decât cel al unui jucător obișnuit, fie să majoreze suma bonusului la un nivel mai mare, în conformitate cu suma depusă. Cazinourile oferă în mod regulat bani înapoi jucătorilor lor pierzători, iar acest lucru este adevărat și în cazul jucătorilor de tip high rollers.

Concluzie

După cum puteți vedea, există multe de luat în considerare atunci când încercați să determinați dacă doriți să fiți un rol înalt la un site de jocuri de noroc online. După ce ați luat toate aceste informații, sperăm că aveți o imagine mai clară în ceea ce privește ceea ce reprezintă un rol înalt, cum să vă calificați drept unul și ce să căutați într-un program VIP excelent.

  • Loialitatea față de un site vă permite să aveți mai multe șanse de a atinge nivelurile de top.
  • Suma pe care trebuie să o pariați este mai mare la cazinourile dedicate cu mize mari decât la cazinourile normale cu programe VIP.
  • Programele de cazino VIP depind de câți bani ați pus pe un singur pariu și cât de mult pariați într-o singură sesiune.
  • Cât de frecvent pariați aceste sume mari vor avea un impact asupra statutului în cazinoul online.
  • Rămâneți activ în cazino pentru a vă menține statutul și continuați să obțineți acces la oferte și recompense cu premii înalte.