Jocuri Cazino Gratis

Articolul de fata își propune să vă prezinte pe scurt tot ce trebuie să știți despre jocurile gratuite puse la dispozitie de cazinourile online licentiate in tara noastra. Vom afla asftel de ce este indicat sa incercam aceste jocuri in mod gratuit inainte de a face acest lucru folosind bani reali. Deasemenea vom putea afla la ce cazinouri online putem testa in mod absolut gratuit aceste jocuri, fie ca vorbim de popularele sloturi fie ca vorbim despre videopoker, ruleta sau blackjack. Mai mult decât atât vom discuta despre tipuri de bonusuri ce pot fi obținute în mod gratuit si despre ce fel de jocuri se pot încerca în mod gratuit utilizand telefoanele mobile sau tablete.

Lista Cazinourilor unde poti juca gratis

  • Marcă
  • Vizita
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

De ce sa Jucam Jocuri Gratuite

Principalul scop al jocurilor ce pot fi accesate la cazinourile online este distracția, câștigurile financiare ocupand in mod normal locul secund.  Din pacate exista destule cazuri in care dorinta de castig trece in prim plan astfel ca atunci cand vei fi intr-o astfel de dispozitie este bine sa fii familiarizat cu jocurile online. Varianta gratuită a acestor jocuri reprezinta o solutie excelentă în cazul în care vrei să înveți cum să joci un anumit joc fără să îți faci griji legate de pierderi financiare.

În cazul în care nu știai nu toate sloturile online au aceeași rată de câștig, asa ca incercând gratuit cât mai multe sloturi îți vei putea face o idee destul de buna în legătură cu posibilitățile de câștig la fiecare dintre acestea, lucru care iti va fi foarte util in cazul in care vei dori sa joci cu bani reali la un moment dat.

Majoritatea sloturilor online gratuite sunt de obicei disponibile atât pe calculatoarele personale cât și pe dispozitivele mobile, din ce în ce mai multe persoane ,,omorându-si” timpul liber in compania unui telefon inteligent sau a unei tablete. Din aceste motiv apar din ce în ce mai multe aplicații de cazino pe care le poți descărca pe dispozitivul tău mobil pentru a accesa jocurile favorite, indiferent ca vorbim despre cele gratuite sau cele cu bani reali. Poți accesa site-ul oricărui cazino online licențiat în România pentru a încerca astfel de jocuri gratuite, unele dintre ele putandu-se se juca chiar fără să descărcați vreo aplicație.

 La ce Cazinouri Online Putem Juca Gratis

După cum mentionam în paragraful precedent, absolut toate cazinourile online licențiate în România oferă clienților posibilitatea de a încerca în mod gratuit majoritatea jocurilor disponibile in varianta cu bani reali. Pentru a vă scuti de un efort inutil vă punem la dispoziție mai jos lista cazinourilor aflate in perfecta legalitate ce pot fi accesate în acest moment de pe teritoriul României.

Vizitând oricare dintre aceste site-uri veti găsi oferte extraordinare putandu-va astfel alege cel mai potrivit bonus pe care să îl obțineți în momentul în care vă veți hotărî să efectuați o depunere cu banii reali. Este foarte greu să vă oferim sfaturi în ceea ce privește alegerea unuia dintre cazinouri însă vă putem sfătui să țineți cont de renumele acestora, de valoarea bonusului de bun venit si de condițiile de rulaj.

Când vorbim despre sloturi online gratuite trebuie să ținem cont de faptul că există posibilitatea de a juca pur și simplu gratuit un slot oricât de mult dorești însă există și o alta alternativa, cea in care anumite cazinouri oferă rotiri gratuite la anumite sloturi jucătorilor care își creează un cont.

Aceste rotiri gratuite sunt destul de rar întâlnite, însă se acordă jucătorilor chiar și înainte ca aceștia să facă o depunere. Ele sunt de obicei disponibile doar pentru anumite sloturi – cele mai populare sau cele care sunt în curs de promovare.

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Tipuri de Bonusuri Gratuite

Printre cele mai mari beneficii ale cazinourilor virtuale se regăsesc bonusurile și promoțiile oferite de acestea in diferite ocazii. Din cauza concurenței acerbe care există în mediul online, majoritatea cazinourilor oferă diferite tipuri de bonusuri. Acestea pot fi bonusuri de prima depunere, bonusuri de loialitate, reload bonusuri sau cele de tip cashback.

Există însă și cazinouri online care oferă clienților (care își deschid un cont) rotiri gratuite sau bani bonus fara ca acestia sa fie nevoiti sa efectueze un prim depozit utilizand bani reali. Este adevărat că în majoritatea cazurilor aceste bonusuri gratuite sunt restricționate de folosirea unui cod special la înregistrarea contului de client iar rotirile gratuite sunt atașate unui joc specific și au un termen de valabilitate. In plus există și situații în care câștigurile ce pot proveni din aceste rotiri gratuite sunt limitate la anumite sume, uneori destul de mici. Toate aceste informații le puteți afla consultând cu foarte mare atentie termenii și condițiile specificate in mod obligatoriu  pe pagina operatorului online.

Jocuri Gratuite pe Mobil

Odată cu creșterea spectaculoasă a numarului posesorilor de telefoane inteligente sau tablete, majoritatea cazinourilor online au dezvoltat aplicații speciale pentru acestea. Accesul la un cazino online se poate face direct din browser sau în unele cazuri prin intermediul acestor aplicații ce pot rula atat pe sisteme de operare de tip Android cat si pe cele ale gigantului Apple-IOS. Utilizatorii care au încercat atat varianta accesului din browser cat si aplicatiile speciale s-au declarat mai mulțumiți de utilizarea aplicațiilor, acestea fiind mult mai stabile și mai atractive.

In ceea ce privește jocurile gratuite care pot fi încercate folosind un dispozitiv mobil putem spune că majoritatea celor ce pot fi jucate utilizând un computer sau laptop pot fi experimentate și de pe telefoane sau tablete. Mai mult decât atât, din ce în ce mai mulți operatori online oferă bonusuri speciale ce pot fi accesate doar de clienții care utilizeaza un dispozitiv mobil.

 Concluzii

În cele din urmă putem concluziona faptul că jocurile online gratuite va pot ajuta foarte mult în situația în care aveți de gând să vă deschideți la un moment dat un cont cu care sa jucați pe bani reali. De ce spunem asta? Pentru că încercând aceste sloturi în mod absolut gratuit va puteti face o părere foarte clară în ceea ce privește câștigurile ce pot fi obținute la diverse sloturi cunoscut fiind faptul că nu nu toate au acelasi procentaj de payout sau payback.

alte jocuri de cazino