Jocului de Kino

Destul de asemanator jocului de Loto, Kino se pare ca a fost inventat de catre chinezi în urmă cu mulți ani si adus in SUA pe la mijlocul anilor 1800 odata cu construirea cailor ferate. Popularitatea sa vine probabil și din faptul că este foarte ușor de jucat fiind în același timp foarte atractiv. Un alt avantaj al lui ar fi faptul că poti avea parte de câștiguri extrem de mari în urma unor pariuri destul de mici. Ca și celelalte jocuri de noroc, kino se poate juca și ,,pe net’’, din ce in ce mai multe cazinouri online punand la dispozitia clientilor diferite variante de kino. Cea mai completa oferta pentru clientii din Romania se gaseste pe site-ul agentiei de pariuri online NetBet, care pune non-stop la dispozitia clientilor sai extrageri din toate tarile europene si SUA.

Cazinouri online recomandate pentru Kino Online

 • Marcă
 • Vizita
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

Reguli Pentru Kino Online

După cum spuneam popularitatea jocului de Kino provine atat  din sumele uriase ce se pot castiga cat și din simplitatea regulilor sale. Dacă la cazinourile offline lucrurile sunt destul de confuze atunci când vine vorba despre reguli, online totul este mult mai simplu.Indiferent despre ce variantă vorbim, jocul de kino se poate învăța extrem de ușor.

La majoritatea cazinourilor online ai posibilitatea să alegi între două și zece numere din totalul de 80 existente însă există situații în care se pot alege chiar și 15 numere. Odată ce ai ales numerele, ramâne să te hotărăști asupra mizei pe care dorești să o plasezi. Evident, câștigurile posibile se raportează la suma pe care alegi sa o pariezi.

Referitor la numerele selectate trebuie să știi faptul că le poți juca de ori cate ori vrei, nefiind necesara schimbarea lor la fiecare runda de pariere.După ce ai ales numerele favorite și ai plasat pariul urmează să aștepți rezultatele extragerii, in urma careia vei fi platit chiar si in cazul in care ghicesti doar o parte din numere. În ceea ce privește limitele de pariere, acestea sunt în general destul de flexibile.

De Ce Este Mai Bine sa Joci Kino Online?

Din ce în ce mai mulți jucători de kino migrează din cazinourile tradiționale către cazinourile online. Este adevărat că din propriul fotoliu este mai greu sa  îți poți comanda o băutură cu umbreluță sau conversa cu ceilalți clienți, insa avantajele jocului online sunt destul de numeroase.

 • Poți juca oricând dorești, cazinourile online fiind la dispoziția clienților non-stop. Nu trebuie să te deplasezi la o locație fizică, putând accesa jocurile preferate de oriunde dorești. Ai nevoie doar de un laptop, tabletă sau telefon și o conexiune la internet. Desigur pentru a putea accesa un cazino online trebuie să ai un cont de client activ. Înregistrarea unui astfel de cont se face de obicei în doar câteva minute.
 • Un alt avantaj este reprezentat de faptul că aceste cazinouri online oferă bonusuri de bun venit foarte generoase care pot fi eliberate in intregime cu puțin noroc și strategia corectă.
 • Se știe că nu toată lumea privește cu ochi buni jocurile de noroc astfel încât discreția de care ai parte in mediul online reprezinta inca un avantaj major in confruntarea cu mediul offline.
 • Dacă de-a lungul timpului au existat suspiciuni și scandaluri legate de cazinourile tradiționale acestea sunt aproape inexistente atunci când vorbim despre cazinourile online. Organele de control nationale si internationale își fac în acest caz mult mai ușor treaba, oferind clientilor un mediu sigur, fara surprize neplacute.
 • Referitor strict la Kino, acesta se joacă mult mai simplu online decât în mediul offline, acolo unde regulile se pare ca sunt mai confuze.

Sansele La Kino

blackjack

La jocul de kino casa câștigă undeva între 20 și 30 la sută în funcție de tipul de joc. Orice numar ales din cele 80, are sanse de 0,25% sa fie extras. În aceste condiții este destul de dificil sa ghicesti 10 numere, insa castigurile intr-un astfel de caz sunt pe masura, chiar si de 50.000 de ori suma pariată. Dupa cum spuneam ai o șansă din 4 să îți iasă un număr ales iar dacă alegi două numere șansa ca ambele să fi extrase este de 1/16. Pe măsură ce numărul alegerilor crește, sansele se diminuează, insa cele mai mari castiguri se obtin doar prin alegerea a peste 8 numere..

 Tipudi De Kino

Există două variante principale ale jocului de kino:

 1. Loteriile internaționale de tip kino. Din păcate Loteria română nu organizează jocuri de kino insa există destul de multe loterii internaționale care fac acest lucru. Jucătorii români pot accesa aceste loterii prin intermediul caselor de pariuri online.Poți paria orice sistem dorești însă numărul maxim de alegeri pe bilet este 15. Iata in continuare cateva dintre cele mai accesate astfel de loterii.
  • Grecia Kino (20/80) – Este preferata clientilor din Romania datorita numarului foarte mare de extrageri zilnice (una la 5 minute) si al timpului foarte scurt (aproximativ un sfert de ora) in care se afiseaza rezultatele
  • Multi Polonia (20/80) – O alta agentie preferata a jucatorilor din Romania este cea poloneza. Aici au loc insa doar doua extrageri pe zi, la fel ca si in cazul Franța Kino (20/70)
  • Italia Kino (20/90) si Slovacia eKlubKino (20/80)- organizeaza extrageri la 5 minute, insa din motive necunoscute noua sunt ceva mai putin promovate
 2. Sloturile de tip Kino. Având în vedere că aceste sloturi nu prea se regăsesc în oferta cazinourilor online din România nu vom insista prea tare asupra lor. Un astfel de slot ,,,Keno Universe” , poate fi jucat la NetBet atat in varianta free cat si cu bani reali.

Strategii de joc si sfaturi utile pentru Kino Online

 • Alegerea unui cazino online cu un bonus de bun venit consistent este un prim pas foarte important. Poti alege tinand cont si de recomandarile facute de specialisti pe site-ul nostru.
 • În ceea ce privește strategiile de joc este foarte important să știți încă de la început ce fel de câștiguri ,,vanati”. În cazul în care vreți să câștigați sume foarte mari, plasați pariuri destul de mici ca valoare, ținând cont de faptul că aceste Jackpoturi se câștigă totusi destul de rar.
 • Dacă doriți pur și simplu să vă distrați, pariați doar pe câteva numere (3-5) pentru a avea șanse la câștiguri destul de frecvente.
 • Este indicat să urmăriți numerele extrase (ca si la ruleta) deoarece probabilitatea ca același număr să fie extras de mai multe ori consecutiv este extrem de redusă.
 • Este recomandat sa nu pariati sume mari la inceput , cel putin pana va familiarizati cu soft-ul.
 • Jucati întotdeauna pentru distracție și nu depășiți niciodată bugetul propus initial.
BONUS: 20 Rotiri Gratuite
Joacă acum