Lucky Lady’s Charm Deluxe

Lucky Lady’s Charm este unul dintre cele mai populare și bine vândute jocuri de tip slot marca Novomatic, având o rată de profit pentru jucător de circa 95%, bonusuri diverse și plăți atractive. Conceptul jocului este norocul, sugerat de elemente ca potcoave sau trifoi cu patru foi, scopul jucătorului fiind de a o impresiona pe zâna norocoasă pentru ca aceasta să-l răsplătească pe măsură cu câștiguri atractive. Adăugat în 2003 în oferta Novomatic, jocul a făcut înconjurul lumii, fiind astăzi disponibil în majoritatea cazinourilor fizice și online în mai multe variante – Lucky Lady’s Charm clasic (5 role, 8 linii câștigătoare) și Lucky Lady’s Charm Deluxe (10 linii). Dacă ești novice, poți juca Lucky Lady’s Charm gratis online fără să pierzi niciun ban. Jocul este disponibil online în oferta operatorului Admiral (până la 1000 RON bonus și 50 rotiri gratuite).

At A Glance

  • Tip de slot: video slot
  • Jackpot Type: none
  • Jocul bonus : da
  • Scatter: no
  • Rotiri gratuite : no

Cum se joacă?

Lucky Lady’s Charm se aseamănă din punct de vedere al conceptului cu Book of Ra și se remarcă prin una dintre cele mai mari rate de câștig, însă răbdarea este cuvântul cheie pentru maximizarea câștigurilor. Jocul are o structură de 5 role și 8 linii de plată.

Odată intrat în joc, participantul poate vedea în tabela de plăți simboluri de câștig, scatter-uri și jocurile bonus. Obiectivul jucătorului este de a obține simboluri identice într-o combinație câștigătoare. Având în vedere faptul că întreg conceptul jocului are la bază ideea de noroc, câteva simboluri importante sunt:

  • Bilele de cristal – simboluri scatter – dacă nimerești 3 sau mai multe pe aceeași linie de plată, vei primi 15 runde gratis și câștiguri triplate
  • Lucky Lady (Joker) – simbol wild, cel mai important din joc (poate înlocui orice alt simbol, în afara celui scatter). Dacă este prezentă într-o combinație câștigătoare, Lucky Lady îți va dubla premiul obținut. Cea mai fericită situație pentru orice jucător este nimerirea unei combinații de 5 simboluri Lucky Lady de la stânga la dreapta
  • Potcoave
  • Gărgărițe
  • Femeie – simbol wild – dublează câștigul la substituirea oricărui simbol de pe ecran, exceptând cele scatter. O linie de femei le aduce norocoșilor cel mai mare câștig din joc – de până la 900 de ori valoarea mizei inițiale

Bonusuri, caracteristici speciale, jackpot-uri și rotiri gratuite

Rotiri gratuite

Jucătorii pot activa 10 rotiri gratuite dacă obțin minim 3 simboluri scatter glob de sticlă. Aceste runde gratuite se pot reactiva dacă această combinație este obtinută iar. Astfel, premiile pot atinge cote foarte mari.

De exemplu, 5 simboluri scatter obținute în timpul rotirilor gratuite multiplică premiile obținute de 1500 ori,  iar 5 simboluri wild cresc câștigurile de până la 900 ori.

Runda bonus

Jocul le dă posibilitatea pasionaților să se bucure și de o rundă bonus dacă obțin 3 simboluri scatter (globuri roz de cristal). Odată cu aceasta ne putem bucura de 15 rotiri gratuite. Este foarte important ca jucătorii să-și planifice foarte bine bugetul pentru că această rundă bonus nu se declanșează foarte ușor, însă șansele de câștig sunt semnificative.

Funcția Gamble

Asemeni jocului Book of Ra din oferta Novomatic, și Lucky Lady’s Charm oferă jucătorilor funcția Gamble, adică posibilitatea de a-și dubla câștigurile dacă ghicesc culoarea unei cărți. Această funcție este apreciată de iubitorii de adrenalină, însă și riscurile sunt foarte mari – răspunsul greșit atrage după sine pierderea tuturor câștigurilor.

Compatibilitate cu device-uri mobile

Majoritatea jocurilor Novomatic sunt disponibile pe mobil, iar nici acesta nu face excepție. Atât Lucky Lady’s Charm cât și Lucky Lady’s Charm Deluxe sunt disponibile pe o varietate de device-uri mobile și tablete – ai parte de compatibilitate garantată cu iPhone (iOS), Android sau Windows pentru mobil. Astfel, jucătorii pot să-și încerce norocul de oriunde și să se bucure de toate funcțiile jocului preferat, de grafică și sunet intacte, asemeni variantei pentru desktop. În plus, există cazinouri online care au aplicații dedicate atât pentru jocuri pe bani reali, cât și pentru jocuri pe fonduri virtuale.

Concluzii

Lucky Lady’s Charm slot este unul dintre cele mai apreciate jocuri online de păcănele din România dar și pe plan internațuonal datorită marjei mari de câștig, a rundelor bonus profitabile, funcției gamble dar și a simbolurilor prezente în joc. După cum sugerează și numele, jocul este o invitație atât pentru începători, cât și pentru avansați, să-și încerce norocul, să riște și să câștige!