Modalități de plată

În mediul online se realizează zilnic milioane de tranzacții între diferite persoane și instituții din toate domeniile de activitate. Este și cazul cazinourilor online, în cadrul acestora se realizează în fiecare zi nenumărate tranzacții de diferite sume. De aceea, securitatea acestora este principalul centru de interes al cazinourilor online. De-a lungul timpului au fost create o serie de procesoare de plată online capabile să realizeze și protejeze toate aceste transferuri de bani și totodată să le creeze o interfață cât mai ușor de folosit utilizatorilor săi. Fiecare companie încercă să aducă o noutate în domeniu și să atragă cât mai mulți clienți către serviciile sale.

Cardurile de credit

Cardurile de credit sunt unele dintre cele mai populare metode de plată folosite într-un cazinou online. Sunt extrem de ușor de folosit și puteți realiza atât depuneri, cât și retrageri prin intermediul acestora. Cele mai cunoscute tipuri de carduri de credit sunt cele Visa/Visa Electron, MasterCard și Maestro.

Visa este unul dintre cele mai populare carduri de credit din lume. Acestea operează în peste 170 de țări din întreaga lume, iar conform cifrei de afaceri numărul acestora va crește cu siguranță. Puteți folosi cardul Visa pentru a efectua plăți online oriunde vă doriți, dar și pentru a vă face plățile obișnuite de zi cu zi. Pentru a efectua o plată online trebuie înainte de toate să selectați ca mod plată Visa, să introduceți codul corespunzător cardului dumneavoastră, data de expirare a acestuia și codul de securitate de pe spatele acestuia. După completarea datelor suplimentare, plata se va realiza instant. Comisionul perceput pentru fiecare plată variază între 1% și 3%. Pentru un plus de siguranță, cardurile sunt protejate prin modalitate de securitate Verified by Visa. Astfel, banii și identitatea dumneavoastră vă sunt protejate.

MasterCard este unul dintre cele mai sigure metode de paltă online și totodată principala alegere a milioane de persoane în materie de cărți de credit. Compania își desfășoară activitatea în peste 210  țări și acceptă peste 150 de tipuri de valută. Pentru a realiza plăți cu cardul trebui, ca și în cazul cardurilor Visa, să alegeți modalitatea de plată MasterCard, să introduceți codul cardului, data de expirare a acestuia și codul de securitate de pe spatele cardulului. După realizarea instantă a plății veți primi ulterior un mesaj pe telefonul mobil de confirmare. Cardul MasterCard vine la pachet cu opțiunea de chargeback. Aceasta vă oferă posibilitatea să vă recuperați banii de la bancă dacă ați fost victima unei înșelătorii, urmând ca banca să vă recupereze banii furați.

Maestro este poate cel mai folosit tip de card de debit din lume. Milioane de persoane  aleg acest tip de card deoarece este ușor de folosit, iar banii dumneavoastră sunt în siguranță deplină. Pe acest card veți putea și să faceți depuneri și să retrageți, puteți realiza și diverse plăți prin intermediul acestuia. Puteți achiziționa un astfel de card de la orice bancă emitentă. Vă recomandăm să folosiți acest card în special pentru virarea banilor dumneavoastră din depozitul de cazinou în card. În plus, cardurile Maestro sunt lideri de piață în Europa.

eWallets

eWallets cunoscute și sub numele de portofele electronice sunt metode de plată online prin care puteți realiza atât depuneri, cât și retrageri din contul personal. De obicei, acestea sunt strict legate de un card de debit prin care posesorul poate să retragă sau să depună bani în contul eWallet. Desigur că acest card nu este obligatoriu, dacă dețineți bani într-un astfel de portofel electronic îi  veți putea folosi doar online. Cele mai cunoscute eWallets sunt PayPal, NETTELER și Skrill.

PayPal este cel mai popular procesor de plată online la momentul actual. Este folosit de milioane de persoane comercianți sau nu. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont personal pe site-ul, și să vă înregistrați un card de debit dacă doriți. Dacă veți folosi și un card de debit, veți putea să vă alimentați contul de PayPal, dar și retrage bani din cont în cardul personal imediat ce v-ați verificat cardul. Este o metodă foarte sigură deoarece nu vă veți mai divulga detaliile cardului dumneavoastră unor surse mai puțin de încredere. Prin intermediul contului de PayPal puteți realiza depuneri, dar și plăți online. Plățile se realizează direct prin interfața PayPal, tot ce trebuie să faceți este să vă dați acordul. Iar pentru primirea de bani trebuie să furnizați doar adresa de e-mail cu care v-ați înregistrat.

NETELLER este un portofel electronic online arhicunoscut în mediul online și principala alternativă la cunoscutul PayPal. Pentru a beneficia de serviciile NETTELER trebuie să vă creați un cont gratuit pe site-ul oficial, și să conectați un card de debit la contul dumneavoastră. În plus față de PayPal, puteți realiza depuneri în contul de NETELLER și prin transfer bancar, nu doar prin intermediul cardului de debit. Puteți realiza atât plăți online, cât și retrage banii acumulați în contul personal. Toate tranzacțiile se realizează în doar câteva secunde și sunt ultrasecurizate. Astfel, banii și informațiile legate de identitatea dumneavoastră sunt bine protejate. Pentru orice ajutor, serviciul de asistență clienți vă stă la dispoziție 24/7 prin numeroase metode de contact, inclusiv livechat.

Skrill este un procesor de plată online foarte cunoscut în mediul online. Este folosit de foarte multe persoane din întreaga lume pentru diverse tranzacții online. Principalul avantaj al acestui mod de plată este că poate realiza depuneri în orice monedă dorită de utilizator, chiar și cea locală. În plus, puteți vă alimentați contul de Skrill prin transfer bancar, card de credit, card de debit și CEC. Ca și în cazul celorlalte procesoare de plată, puteți să vă creați un cont gratuit pe site-ul lor oficial, Principiul de utilizare este același, puteți realiza depuneri prin metodele menționate anterior, dar și efectua plăți către diferite entități. Ca toate celelalte metode de plată, Skrill nu percepe comision de administrare al contului. Banii dumneavoastră sunt în siguranță, fiind protejați de tehnici moderne de criptare a datelor sensibile.

Paysafecard

Paysafecard este unul dintre procesoarele de plată de top din Europa și nu numai. Se ocupă în special cu transferuri de bani către diferiți destinatari care colaborează cu acest operator de plăți online. Puteți realiza transferuri de bani foarte ușor și foarte rapid. Puteți realiza plăți atât online, pe site-ul oficial, dar și în cele peste 500.000 de puncte de vânzare din lume. În cadrul acestora, puteți cumpăra PIN-uri din 16 cifre în valoare de 25, 50, 100 sau 300 RON. În plus, puteți verifica oricând starea banilor dumneavoastră în contul personal de pe site-ul oficial paysafecard.

Concluzie

În concluzie, aveți o gamă destul de largă de metode de plată din care puteți alege. Toate aceste modalități de plată sunt ultra securizate, toți operatorii vă garantează că banii și identitatea dumneavoastră sunt în siguranță. Prin opțiunea de chargeback folosită de toți operatorii menționați în articol aveți posibilitatea de a vă recupera banii dacă ați fost cumva victima unei înșelătorii într-un timp cât se poate de scurt. Alegeți procesul de plată care se potrivește cele mai bine cerințelor dumneavoastră deoarece aveți din ce alege. Puteți încerca și alte metode de plată, însă riscați să vă pierdeți banii și datele personale dacă nu sunteți suficient de atent.

Ultima actualizare April 18, 2018