Poker

Pokerul online este unul dintre cele mai cunoscute și jucate jocuri dintr-un cazinou online. Acesta are de obicei o secțiune special creată pentru pasionații de poker online. Pokerul este principala alegere în materie de jocuri a milioane de persoane în fiecare zi. Noi vă vom descrie în articolul următor care sunt regulile principale ale acestui joc online, care mâini vă conferă cele mai mari șanse de câștig, un glosar eficient privind termenii din poker, cum să joci un joc de poker online și o descriere a tuturor variațiilor de poker existente. Puteți folosi sfaturile noastre în orice cazinou online care dispune de acest tip de joc.

Cazinouri online recomandate pentru Poker

 • Marcă
 • Vizita
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

Regulile pokerului online

Regulile pokerului online sunt destul de simple și pot fi înțelese și reținute de absolut oricine. Pentru început, pokerul se joacă cu un pachet obișnuit de 52 de cărți, fără Jokeri. Scopul jocului este de a obține cea mai bună combinație de cărți din cadrul mesei pentru a câștiga runda respectivă și pariurile realizate. După realizarea pariurilor de început, fiecărui jucător îi sunt distribuite câte 5 cărți cu fața în jos de către dealer prin rotație. Ulterior se va face o sesiune de pariuri. Toți jucătorii au un timp limitat de a-și verifica mâinile de cărți și de a se hotărî câte cărți doresc să înlocuiască. Se pot înlocui de la 0 la 5 cărți în funcție de preferințele posesorului. După efectuarea schimburilor, se va putea realiza încă o rundă de pariuri. La final, fiecare jucător rămas în joc își va arăta cărțile și se va desemna câștigătorul. În timpul sesiunilor de pariere aveți 3 opțiuni disponibile: check, raise sau fold. O regulă importantă este aceea că dacă o persoană a efectuat un pariu, sunteți obligat să plătiți aceeași sumă sau o sumă mai mare pentru a putea rămâne în joc. În caz contrar, sunteți nevoit să vă retrageți.

Mâinile câștigătoare în poker

O mână este compusă din 5 cărți, iar scopul jocului este să obții cea mai bună combinație posibilă pentru a câștiga respectiva rundă. Dacă vei ajunge final, va trebui să ai o combinație mai bună decât a celorlalți jucători pentru a câștiga. Există 10 tipuri de combinații în joc: perechea (două cărți de același fel), două perechi (două perechi de valori egale), 3 of a Kind (3 cărți de aceeași valoare), chintă (toate cărțile de valori consecutive), culoarea (toate cărți au aceeași culoare), full house (3 cărți de aceeași valoare și o pereche de cărți de aceeași valoare), careu (4 cărți de aceeași valoare),  Straight flush (toate cărțile să fie consecutive și să aibă aceeași culoare) și chintă roială, (toate cărțile să fie de aceeași culoare și în ordinea As, Rege, Damă, Valet și Zece) .

Bonus de Bun Venit: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Termologia importantă din poker

Terminologia din poker este una extrem de vastă și veți avea nevoie de destul de mult timp pentru a le învăța pe toate. Însă sunt esențiale pentru a putea înțelege acest joc în totalitate. Noi vă vom prezenta în continuare cei mai uzuali termeni din poker.

 • ALL-IN, Jucătorul pariază toate jetoanele pe care le deține.
 • Bet, Primul pariu efectuat în cadrul jocului.
 • Call, Plata efectuată de jucătorul după ce un altul a realizat un pariu.
 • Check, Acțiunea de a nu paria, dar cu posibilitatea de a plăti în cazul unui alt pariu.
 • Dealer, Crupierul mesei, cel care împarte cărțile jucătorilor.
 • Fold, Renunțarea la mâna respectivă și pierderea din oficiu a rundei.
 • Muck, Teancul de cărți aruncate de jucători.
 • Raise, Acțiunea de a plusa în cadrul unui pariu.

Cum să joci poker online

Pentru a juca poker online veți avea nevoie, înainte de toate, de un cazinou online care dispune de acest tip de joc. Cum este un joc extrem de important pentru orice cazinou, pokerul online are de obicei o secțiune specială în cazinou. În cadrul acestuia, veți avea de ales între câteva variații de poker online. După ce îl veți alege pe cel care vă doriți să îl jucați, veți avea posibilitatea de a vă înscrie la o serie de mese de poker. Va trebui să alegeți una la care mai sunt locuri disponibile și veți fi gata de joc.

Bonusurile în poker online

Cazinourile online încearcă constat să atragă cât mai mulți clienți prin bonusuri și oferte cât mai atractive, cu un cost cât se poate de mic. Însă, dacă ar fi să le categorisim, am vedea că sunt 3 mari tipuri de bonusuri: bonusul fără depozit, bonusul de înregistrare și bonusul de depozit. Bonusul fără depozit este un tip de bonus mai rar întâlnit în rândul cazinourilor online. Avantajul acestui bonus este că nu trebuie să depuneți nicio sumă în cazinou pentru a beneficia de el. Acest bonus este oferit în general de proprietarii jocurilor pentru a le spori popularitatea.

Nu îl veți putea retrage decât abia după ce veți îndeplini anumite reguli. Bonusul de înregistrare este un bonus oferit cadou de cazinourile online utilizatorilor abia înregistrați care accesează pentru prima dată un joc de poker din cazinou. Acest bonus este similar celui fără depozit, singurul lucru care diferă este că trebuie să vă constituiți un depozit în prealabil. Nu trebuie să faceți nicio depunere și va trebui să îndepliniți anumite cerințe pentru a-i putea retrage. Bonusul de depozit este cel mai comun bonus oferit de cazinourile online în cadrul pokerului. Jucătorii trebuie să realizeze o depunere într-un anumit interval pentru a primi un anume procent din cât au pariat. Banii câștigați sunt bonus și va trebui să îndepliniți cerințele de pariere aferente înainte de a-i retrage.

Variații de poker

În mediul online există o serie de variații ale pokerului online. Cele mai populare tipuri de poker sunt în ordine:

 • Texas Holdem
 • Omaha Holdem
 • Stud Poker
 • Draw Poker
 • Video Poker

Texas Holdem este cel mai popular tip de poker online la momentul actual. Este considerat ca fiind mult mai imprevizibil și interesant pentru spectatori decât pokerul clasic. Fiecare jucător primește câte două cărți, iar pe masa de joc se afișează succesiv până la 5 cărți. Omaha Holdem este al doilea tip de poker ca popularitate fiind considerat foarte distractiv. Jucătorii primesc 4 cărți în cadrul acestui joc și câștigă după reguli ușor diferite de cele ale pokerului normal. Stud Poker este mai degrabă o colecție de jocuri de tip poker. În prezent nu este prea popular, dar dacă sunteți curios cu siguranță veți găsi destule variante de Stud Poker. Draw Poker este probabil cel mai vechi tip de poker existent. Acesta este jocul clasic de poker pe care vi l-am prezentat în articolul nostru. Cea mai mare noutate în materie de poker este video pokerul. Clasicele jocuri se joacă la mașinării electronice, dar au apărut și variante online destul de interesant.

Concluzie

În concluzie, pokerul video este un joc extrem de plăcut pe care este puțin probabil să nu îl îndrăgiți de îndată ce îl învățați. Puteți câștiga sume impresionante de bani în cadrul acestui joc participând atât la turnee selecte în diferite locații, dar și prin turnee online organizate de diferite cazinouri. Regulile jocului sunt simple și ușor de aplicat. Tot ce aveți nevoie pentru a deveni un câștigător al acestui joc este să îi cunoașteți regulile și să aveți puțin noroc. Mult noroc vă dorim!

BONUS: 100 Rotiri Gratuite
Joacă acum