Sizzling hot

Sizzling Hot este un slot îndrăgit atât de jucătorii români, cât și de cei autohtoni care îmbină fructele savuroase cu câștiguri fabuloase. Un joc marca Novomatic, Sizzling Hot se remarcă prin rata crescută de profit pentru jucător de până la 95% și prin numeroase funcții menite să sporească șansele de câștig - de la simboluri speciale, la binecunoscuta opțiune gamble. Disponibil în varianta clasică sau Deluxe (versiunea îmbunătățită), poți juca Sizzling Hot online gratis dacă ești începător sau poți să-ți încerci norocul cu bani reali, atât de pe desktop, cât și de pe mobil. Câțiva operatori români care îți pun la dispoziție Sizzling online sunt Admiral, NetBet dar și Unibet, alături de bonusuri specifice la cazino adăugate de fiecare agenție în parte.

At A Glance

  • Tip de slot: video slot
  • Jackpot Type: none
  • Jocul bonus : da
  • Scatter: da
  • Rotiri gratuite : da

Cum se joacă?

Asemeni altor jocuri de tip slot video, și în cazul Sizzling Hot obiectivul jucătorului este de a obține o serie de simboluri identice într-o combinație câștigătoare. Direcția de plată este de la stânga la dreapta. Sizzling Hot este un joc cu 5 role și 5 linii de câștig și, asemeni altor jocuri Novomatic, pune la dispoziția pasionaților mai multe simboluri speciale, dar și opțiunea gamble.

Sizzling Hot se remarcă prin posibilitatea de a obține câștiguri semnificative într-un timp scurt. Este unul dintre cele mai populare jocuri de șeptari, cifra 7 fiind unul dintre simbolurile cheie, alături de diverse tipuri de fructe (pepeni, cireșe, portocale etc.)

Jocul începe prin plasarea unui pariu – suma maximă este de 1000 iar suma minimă de 5. Este recomandat să pariezi minim 25 credite pentru o șansă reală la câștig.

Scopul jucătorului este de a obține între 2 și 5 simboluri similare pe ecran în același timp. În majoritatea cazurilor se va crea o combinație câștigătoare după ce apar 3 simboluri, dar în cazul unelor fructe (cireșe), este de ajuns să apară doar de 2 ori pentru a genera un câștig. Condiția pentru toate este să apară de la stânga la dreapta, excepție făcând simbolul scatter.

Cel mai mare câștig este oferit de cifra 7 – ea poate crește miza inițială de până la 1000 ori. Următoarele câștiguri semnificative sunt date de struguri sau pepeni – acestea sunt printre cele mai „norocoase” fructe din joc.

Simbolul scatter este steluța aurie.

Compatibilitate cu device-uri mobile

Atât Sizzling Hot, cât și Sizzling Hot Deluxe sunt disponibile atât pe desktop, cât și pe telefonul mobil (compatibilitate garantată iPhone – iOS și Android) sau tabletă. Pasionații acestui joc pot juca de oricând, oriunde, bucurându-se de aceleași grafice și funcționalități moderne.

Bonusuri, caracteristici speciale, jackpot-uri și rotiri gratuite

Bonus la apariția simbolurilor

Steaua aurie este cel mai important simbol scatter al jocului. Dacă apare de trei ori pe orice rolă, jucătorul câștigă automat, chiar dacă stelele nu sunt pe aceeași linie de plată.

Un alt simbol important este cifra 7 – probabilitatea ca acesta să apară pe oricare dintre cele 5 linii ale jocului este foarte mare. Aceasta poate înlocui alte simboluri din joc și crește astfel șansele de câștig pentru că plătește ori de câte ori apare de cel puțin 3 ori în orice poziție.

Jackpot-uri

Jocul oferă un multiplicator bonus de până la x400, astfel că orice rundă poate determina jucătorul să intre în posesia unui adevărat jackpot. Din acest motiv, Sizzling Hot este considerat unul dintre cele mai profitabile jocuri online.

De exemplu, dacă nimerești 4 simboluri scatter, primești un multiplicator de 10x valoarea pariată inițial. De asemenea, dacă nimerești cinci cifre de 7 în linie de culoarea roșie, primești de 1000 ori valoarea bet-ului tău.

Opțiunea Gamble

Ca majoritatea jocurilor de cazino din oferta Novomatic, și Sizzling Hot oferă jucătorilor mult îndrăgita opțiune Gamble. Jucătorii trebuie să ghicească dintr-o stivă de cărți culoarea următoarei cărți întoarse. Norocosul câștigător își poate dubla suma inițială, însă și riscul este destul de mare – dacă răspunsul este greșit, toate câștigurile din această rundă sunt pierdute.

Bonusuri oferite de agenții

Există cazinouri care oferă și ele o serie de bonusuri suplimentare la Sizzling Hot – unele oferă 5$ bonus fără depunere sau chiar 10$ fără depunere.

Concluzii

Sizzling Hot îmbină clasicul cu modernul în materie de sloturi și le oferă șanse de câștig atât veteranilor, cât și jucătorilor noi, este unul dintre cele mai jucate sloturi datorită ratei mari de profit, a bonusurilor și funcțiilor specifice. Jocul este unul clasic, cu o structură simplă dar tocmai acesta este și motivul pentru care este atât de îndrăgit – este distractiv și în același timp oferă mize deloc neglijabile!