Sloturi pe mobil și tablete

Sloturile video, cunoscute și sub numele de păcănele online, se numeră printre cele mai populare jocuri de de noroc dintr-un cazinou online.  Cea mai mare parte a platformelor de jocuri ale cazinourilor sunt reprezentate de diferite tipuri sloturi video fiecare o abordând o tematică specifică. Aceste jocuri pot fi jucate în două feluri: gratuit și pe bani reali.

Cele mai bune branduri de joc

  • Marcă
  • Vizita
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Distracția este garantată de ambele părți, însă adrenalina din momentul în care pariem cu bani crește semnificativ satisfacția jocului. Marii dezvoltatorii internaționali de jocuri de cazinou lansează periodic noi tipuri de păcănele online având la bază tematici din filme celebre sau evenimente importante din ultima perioadă. Sloturile se pot accesa prin mai multe căi: direct pe site-ul principal prin intermediul unui laptop și computer, pe versiunea mobilă și, respectiv prin aplicațiile dedicate de cazinou, ambele cu ajutorul telefoanelor mobile și tabletelor. Indiferent de metoda de joc pe care o alegeți, aveți ocazia de a câștiga sume nesperate de bani într-un timp foarte scurt.

Jocuri novomatic

Câștigă chiar acum un bonus de 100% până la 1000 RON din prima depunere și trei croaziere de lux în jurul lumii doar în cazinoul Unibet. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont în cazinou completând datele tale personale, să realizezi o primă depunere și să joci la turneele cazinoului Unibet.

novomatic

Sloturi gratuite pe tabletă și iPhone

Dacă ținta dumneavoastră este doar să vă distracți fără să investiții proprii bani, atunci aveți o alternativă foarte bună. Alternativa este reprezentată de versiunile demo ale sloturile video online. Acestea sunt disponibile gratuit și nu necesită bani reali pentru a putea juca. Ele se pot accesa pe orice dispozitiv mobil cu conexiune la internet: telefoane mobile de tip iPhone cu sistem de operare iOS sau cele cu sistem de operare Android, tablete, iPad-uri etc

 app storePentru juca de pe un telefon mobil de tip iPhone sau de pe iPad putem accesa versiunea mobilă a cazinoului sau putem descărca aplicația mobilă dedicată direct de pe AppStore

 

 

Pentru a juca de pe un telefon mobil sau o tabletă cu sistem de operare Android putem de asemenea accesa versiunea mobile a cazinoului sau putem descărca aplicația mobilă de pe site-ul cazinoului deoarece Google Play nu acceptă aplicațiile de tip gambling pe bani reali

 

Tipuri de jocuri disponibile

Cum am mai spus anterior, există numeroase tipuri de sloturi video, iar numărul acestora crește pe zi ce trece. Gamblingul online s-a dezvoltat impresionant de mult în ultimi anii și toți mai mulți producători internaționali și-au lansat creațiile. În prezent, toate jocurile de păcănele online se împart în două mari categorii: sloturi pe 3 role și sloturi pe 5 role. Sloturile pe 3 role sunt de fapt primele sloturi video apărute, atât în mediul online, cât și în cadrul cazinourilor fizice. Sloturile cu 5 role au apărut la puțin timp după. Ambele tipuri de sloturi sunt disponibile, atât în cadrul versiunilor mobile ale cazinourilor, cât și în cadrul aplicațiilor dedicate de casino. Sloturile cele mai recent apărute îi bucură pe utilizatorii cu diverse bonusuri și mini-joculețe capabile să alunge orice urmă de plictiseală. Câștigarea principalelor bonusuri ale păcănelelor online se bazează pe alăturarea cât mai multor simboluri speciale pe rolele slotului. Simbolurile de tip Wild și Scatter sunt cele care activează cele mai mari premii ale jocului și vă pot ușura semnificativ situația. De asemene, puteți câștiga o serie de rotiri gratuite. Cu ajutorul lor veți juca un anumit număr de runde complet gratuit, miza de joc va fi automat setată ca fiind ultima miză folosită.

Cum folosim aplicația

Aplicația mobilă de cazinou este o alternativă a versiunii mobile folosită de din ce în ce mai mulți utilizatori. Deși cele două versiuni ale site-ului se aseamănă extrem de mult, iar din punct de vedere al caracteristicilor și ofertei de jocuri este identică, apare un ușor avantaj pentru aplicațiile mobile. Dacă dispuneți de aplicația mobilă nu mai sunteți obligat să tastați în browserul telefonului adresa web a cazinoului pentru a vă putea juca. Cu un singur click veți accesa cazinoul și toate caracteristicile acestuia. Aplicațiile de cazinou se descarcă în general din magazinul specializat AppStore pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS și de pe site-ul cazinoului pentru telefoanele mobile și tablete cu sistem de operare Android. Aplicațiile sunt în general disponibile gratuit pentru descărcare.

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Concluzie

Așadar, dacă sunteți un pasionat de jocuri de păcănele pe iPad sau orice alt dispozitiv mobil aveți șansa să vă jucați de oriunde v-ați afla. Cele două versiuni ale cazinoului, versiunea mobile și aplicația dedicată pot fi accesate la orice din zi sau noapte. Din punct de vedere al securității nu trebuie să aveți nicio grijă, același sistem de securitate  de pe site-ul principal este implementat și pe aceste două versiuni. Astfel, tranzacțiile și datele dumneavoastră personale se află în deplină siguranță. Încercați recomandările noastre de sloturi mobile valabile pe orice dispozitiv mobil.  Vă dorim mult noroc!