Jackpoturile Progresive Online

Asa cum se intelege chiar din denumirea sa, un jackpot progresiv este acel tip de jackpot a carui valoare creste de fiecare data cand cineva il joaca. Prezente cu precadere la o parte din sloturile existente, jackpoturile progresive reprezinta acele tipuri de castig la jocurile de noroc care apar destul de rar (o data la o luna sau chiar mai rar) insa o astfel de ,,lovitura” iti poate schimba cursul vietii. Daca sloturile progresive sunt prezente in mod normal la aproximativ 5% din numarul total de sloturi, ele pot fi intalnite si la mesele de blackjack, bingo sau ruleta.

Cel mai bun Cazino unde sa Joci Sloturi Online

Selecția noastră de cazinouri de top pentru Januarie 2019

  • Marcă
  • Vizita
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Ca sa intelegem inca de la inceput despre ce este vorba, iata un exemplu concret. Am ales la intamlare unul din cei mai importanti operatori online din domeniul jocurilor de noroc, celebrul 888, care are in oferta mai multe sloturi ce ofera jackpot progresiv. Primul in lista este ,,Treasure Fair” la care suma afisata in prezent, ca jackpot progresiv, este uriasa, 1.748.115 RON, si creste cu fiecare rotire, pana in momentul in care va fi castigata de un fericit client.

Ce sunt sloturile progresive

Sloturile online reprezinta varianta virtuala a ,,pacanelelor”- acele aparate prezente in majoritatea salilor de jocuri. Daca diversitatea este destul de precara in mediul offline (in jur de 30 de jocuri) nu acelasi lucru se poate spune despre mediul online, acolo unde unii operatori ofera chiar si 300 de astfel de jocuri.

Pe langa varietatea ofertei, mediul online iti ofera un payout de peste 90% (monitorizat in permanenta de autoritati) si posibilitatea de a castiga jackpoturi de zeci sau sute de mii de euro, aspecte esentiale in domeniul jocurilor de noroc.

Aceste sume exorbitante pot fi castigate din cand in cand la sloturile care ofera jackpot progresiv. Ele sunt diferite de celelalte sloturi, prin faptul ca o parte foarte mica din fiecare miza plasata de clienti se duce in acest fond de jackpot.

Exista jackpoturi progresive care se pot castiga exclusiv la un singur slot dar si jackpoturi progresive comune, la care participa mai multe sloturi sau chiar mai multe cazinouri. Acestea din urma sunt, in mod evident, cele mai mari de pe piata, valoarea lor ajungand in unele cazuri la milioane de euro.

Mirajul acestor castiguri fantastice este insotit si de aspecte mai putin pozitive, principalul dezavantaj fiind reprezentat de platile mai mici in cazul castigurilor obisnuite. Un alt lucru care trebuie specificat este faptul ca nu chiar orice rotire este eligibila pentru castigarea unui jackpot progresiv. In majoritatea cazurilor este necesar sa joci pe miza si numarul de linii maxim pentru a avea sanse la marele castig, lucru ce poate fi foarte costisitor.

Cele mai populare sloturi progresive

Aflat cu ceva timp in urma si in oferta uneia din cele mai populare agentii de pariuri si jocuri online licentiate in Romania, Unibet, cel mai popular slot progresiv din toate timpurile a atins in 2016 suma de 5.5 milioane de euro. Din pacate, in acest moment, Mega Moolah Jackpot nu se mai regaseste in oferta niciunui operator online accesibil de pe teritoriul Romaniei.

Exista insa un adevarat rai al sloturilor jackpot, 888.ro, desemnat Cel mai bun operator de cazino in anii 2013 si 2015. Poti incerca sa dai lovitura aici jucand pentru un jackpot urias (3.806.633 RON in acest moment) la unul din cele 3 sloturi fantastic care il ,,alimenteaza” in permanenta: Millionaire Genie, Irish Riches si Saved by the Bells. Pe langa acestea mai sunt prezente aici inca 13 sloturi progresive, cele mai accesate fiind Treasure Fair si The Big Ledowski (jackpot comun: 1.750.112 RON) sau Steampunk Nation si Pirates Millions (jackpot comun: 1.245.602 RON).

Un alt slot extrem de popular in ultima vreme este Jackpot Giant, aflat in oferta operatorilor online Fortuna si Maxbet. Grafica prietenoasa si uriasul jackpot progresiv (41.749.020 RON) ce isi asteapta castigatorul sunt doi factori importanti in plasarea acestui slot intre cele mai populare, cel putin pe ,,teritoriul virtual” al tarii noastre. Datorita numarului foarte mare de utilizatori marimea jackpotului creste in medie cu 30 RON pe minut.

Nu putem incheia acest capitol fara a mentiona Leprechaun Goes To Hell, slot progresiv al agentiei de pariuri si jocuri de noroc online Unibet, care in urma cu un an i-a adus unei studente din Timisoara nu mai putin de 82,911.56 lei. Momentan valoarea jackpotului este un pic mai mare de 16.000 de Euro insa pe langa acesta exista inca 3 jackpoturi, mai mici ca valoare insa oferite foarte des. Daca primele doua sunt fixe (5 si 25 euro) cel de-al treilea arata in acest moment 550 Euro si creste in permanenta.

Cum sa joci pentru jackpoturile progresive

Cu mici adaugari, sfaturile generale legate de sloturi se aplica si in cazul jackpoturilor progresive. O sa punctam in cele ce urmeaza cele mai utile idei de care trebuie sa tii cont inaintea unei sesiuni de sloturi.

  • Stabiliti inca de la inceput ce suma de bani va puteti permite sa cheltuiti. Este foarte important acest aspect avand in vedere ca pentru a ,,vana” un jackpot progresiv trebuie, in majoritatea cazurilor, sa jucati pe miza maxima, lucru pe care putini si-l pot permite fara sa aiba o stare de disconfort. In cazul in care nu stiati, operatorii online va pot limita suma maxima de depunere intr-o anumita perioada, insa acest lucru este posibil doar la cererea dumneavoastra. Dupa parerea jucatorilor mai temperamentali, stabilirea unei limite s-a dovedit a fi in multe situatii o idee excelenta.
  • Nu jucati la recuperare si evitati cat puteti de mult gandirea conform careia un slot ,,trebuie sa dea bonus sau castiguri semnificative” la anumite intervaluri. Da, procentul de plata catre jucator se respecta in mediul online, insa la modul general. Este o gandire care duce de regula la pierderi majore.
  • Findca tot am adus vorba, alegeti sloturile ce ofera un procent de plata ridicat, acesta osciland in mediul online intre 95% si 99%.
  • Nu jucati cand sunteti intr-o stare emotionala deosebita, indiferent daca este vorba de suparare sau fericire.
  • Tineti cont de Bonusul de Bun Venit oferit atunci cand va hotararti sa deschideti un cont online. Pe langa dimensiunea lui, adevarata valoare consta in conditiile de rulaj, asa ca informati-va cu grija inainte de a face acest pas.

Bonus de Bun Venit: 100% până la 1000RON
Joacă acum