Sloturi Cu 243 De Linii

În mediul online totul se desfășoară cu repeziciune deoarece tehnologia s-a dezvoltat extrem de rapid de-a lungul timpului. Însă, și domeniul gamblingului online a cunoscut și cunoaște o dezvoltare la fel de impresionantă. Clasicele sloturi cu 3 role au fost ușor-ușor depășite în fața sloturilor cu 5 role din mai multe motive. Interfața sloturilor a devenit treptat mult mai atractivă decât cea a primelor sloturi apărute. Astfel, toate sloturile apărute au în prezen o interfață HD, Full HD și chiar VR.

Cel mai bun Cazino unde sa Joci Sloturi Online

Selecția noastră de cazinouri de top pentru Januarie 2019

 • Marcă
 • Vizita
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

Din punct de vedere al efectelor speciale, putem observa o semnificativă diferență fața de sloturile mai vechi deoarece în prezent avem efecte vizuale și sonore capabile să transpună jucătorul în lumea slotului respectiv, acaparându-i întreaga atenție. Însă, și sistemul de joc necesita unele modificări. Dacă în cazul sloturilor cu 3 role aveam de obicei o singură linie de joc de pe care putem câștiga, în cazul sloturilor cu 5 role numărul acestor linii varia adesea între 25 și 30 de linii de joc. Odată cu apariția sloturilor cu 243 de linii, domeniul a cunoscut un nou nivel de dezvoltare.  Aceste sloturi cu 243 de linii de joc sunt la bază sloturi video cu 5 role, dar combinațiile câștigătoare potențiale depășesc puternic clasicele sloturi cu 5 role.

Ce sunt sloturile cu 243 de linii

Sloturile cu 243 de linii sunt văzute în domeniul gamblingului ca elemente revoluționare, capabile să schimbe din temelii așteptările jucătorilor online în materie de jocuri de noroc. Ele garantează o experiență inedită în care jucătorul va câștiga foarte des în cadrul jocurilor de acest tip comparativ cu celelalte sloturi mai vechi. Câștigurile de obicei variază foarte mult odată cu numărul de linii selectat de utilizator. Ca la orice alt slot video cu 5 role, și la sloturile cu 243 de linii va trebui să selectați numărul de linii de joc  odată cu  pariul rundei respective.

Avantajul principal al sloturilor cu 243 de linii este, după cum îi spune și numele, numărul ridicat de linii de joc. Acest lucru este echivalent cu șanse multiple de câștig, crescătoare odată cu numărul de linii. Desigur, aveți posibilitatea să jucați pe oricâte linii de joc doriți. Este de menționat faptul că odată cu creșterea numărului de linii, crește și pariul minim al slotului.

În ceea ce privește grafica și efectele speciale ale sloturilor cu 243 de linii, avem parte de unele dintre cele mai impresionante și atractive sloturi video din mediul online.  Cum sunt cele mai recent apărute versiuni ale sloturilor cu 5 role, aceste sloturi cu 243 de linii prezintă elemente de design inovative cumulate cu efectele speciale ambientale conform tematicii adoptate în cadrul  slotului respectiv. Elementele de joc dau impresia că jocul este unul cât se poate de real, similar unor mașinării fizice de jocuri de noroc. Totodată, jucătorul are adesea impresia că este transpus în universul slotului respectiv, pierzând noțiunea timpului.

Dacă sunteți în căutarea unor sloturi video cu bonusuri speciale, atunci sloturile cu 243 de linii sunt ceea ce aveți nevoie. Sloturile cu 243 de linii de joc au implementate ultimele bonusuri în materie de sloturi video, atât cele specifice sloturilor cu 3 role, cât și cele specifice sloturilor cu 5 role, runde gratuite, Wild Symbols, Expanding Wild Symbols și Scatter Symbols. De asemenea, șansele de câștig în cazul acestor sloturi cu 243 de linii sunt mult mai ridicate decât în cazul sloturilor obișnuite. Acest lucru este garantat de numărul ridicat de linii  joc spre deosebire de celelalte sloturi video. În plus, unele sloturi cu 243 de linii a implementate și mini-jocuri care pot fi activate prin combinații de simboluri specifice.

În ceea ce privește modul de joc, sloturile cu 243 de linii se aseamănă cu sloturile cu 3 role și în special cu sloturile cu 5 role. Odată intrat în joc, jucătorul trebuie să selecteze numărul de linii de joc, să efectueze cel puțin pariul minim corespunzător și  să apese butonul de Spin. De îndată, cele 5 role ale slotului se vor roti succesiv, iar la final vor afișa anumite simboluri. Combinațiile de simboluri rezultate pot fi sau nu câștigătoare, depinde sistemul de joc implementat și de norocul dumneavoastră. Diferența esențială dintre aceste sloturi cu 243 de linii și sloturile clasice cu 3 și 5 role este că aproape orice combinație ar apărea pe rolele slotului este câștigătoare. Nu mai este necesară  combinația de simboluri pe anumite linii sau coloane, simpla apariție a cel puțin trei simboluri oriunde pe rolele slotului este recompensată. Desigur, premiile în cazul acestora sunt mici, dar pot ajunge până la unele absolut fabuloase. În plus numeroasele simboluri bonus implementate fac posibilă câștigarea a cel puțin unui premiu în fiecare rundă.

Iată pe scurt avantajele sloturilor cu 243 de linii:

 • 243 de linii de joc
 • Simboluri bonus: Scatter Symbol, Wild Symbol, Expanding Wild Symbol
 • Runde gratuite
 • Efecte speciale și sonore tematice
 • Câștiguri mari și dese

Recomandări de sloturi cu 243 de linii

Cum aceste sloturi sunt disponibile de ceva timp în mediul online, au apărut numeroase versiuni tematice ale sloturilor cu 243 de linii realizate de diverși producători de software de gambling internațional. Pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai bune, populare și distractive sloturi cu 243 de linii, v-am pregătit o listă cu recomandările noastre pentru sloturile de acest tip. Toate sloturile pe care vi le vom prezenta în continuare sunt realizate de producători apreciați la nivel mondial printre care amintim: Betsoft, RTG, NetEnt, Microgaming, NextGen, ELK și QuickSpin. Fără alte cuvinte, iată topul nostru:

 • Thunderstruck II
 • Twin Spin
 • Renegates
 • Sam on the beach
 • Beautiful Bones
 • Prosperity Twin
 • Jurassic World
 • Fantasini Master of Mistery
 • Sweet 16
 • The Slotfather Part II
 • Fa Fa Twins
 • Avanlon II
 • Golden
 • Phoenix Sun

Concluzie

Așadar, sloturile video cu 243 de linii sunt cele mai atractive și distractive sloturi video din prezent. Ele sunt unele dintre cele mai noi sloturi video apărute în mediul online. Acestea garantează o experiență inedită, de care vă veți bucura din primele clipe. Totodată, numărul de linii ridicat este echivalent cu șanse uriașe de câștig aproximativ în fiecare rundă a jocului. De asemenea, putem întâlni cele mai populare bonusuri disponibile atât la sloturile cu 3 role, cât și la cele cu 5 role.

Prezența acestora bonusuri cresc șansele unor combinații câștigătoare care activează marile premii ale slotului.  Pentru siguranța unui slot de foarte bună calitate, realizat de unu dintre cei mai apreciați producători de sloturi video online, vă recomandăm să alegeți sloturile sugerate anterior. Astfel, dacă sunteți în căutarea unui joc de noroc, distractiv, profitabil și inovativ, atunci ar trebui să încercați un slot video cu 243 de linii de joc. Vă dorim mult noroc!

BONUS: 20 Rotiri Gratuite
Joacă acum