Software

Toate jocurile de noroc dintr-un cazinou online sunt furnizate prin cumpărare sau închiriere de către unul sau mai mulți producători de software casino internaționali. Corectitudinea și calitatea acestor jocuri este strict legată de firma producătoare, cu cât furnizorul este mai cunoscut, cu atât șansele ca jocurile furnizate să fie de mai bună calitate. În plus, unii producători creează chiar și platforme în sine pentru diverse cazinouri online, astfel stabilitatea site-ului este semnificativ influențată. Deși inițial vi s-ar părea că acest lucru nu merită atenția dumneavoastră, vă înșelați deoarece vă doriți ca jocurile cazinoului în care vă veți paria banii să fie cât se poate de corecte.

Cei mai mari producători de software

Novomatic

Novomatic este un producător de software în domeniul gamblingului recunoscut la nivel internațional. Firma a fost fondată în Austria în anul 1980, deci experiența în domeniu este evidentă. Cifra de afaceri a firmei Novomatic este una demnă de luat în seamă, fapt care îi denotă și încrederea acordată de partenerii de afaceri. Novomatic activează în peste 50 de țări din toată lumea cumulând peste 30.000 de angajați. Din punct de vedere al gamei de jocuri proprii, compania are realizate în prezent peste 300 de jocuri de foarte bună calitate, având la bază cunoscutul sistem RNG, Random Number Generator. Astfel, corectitudinea jocurilor nu trebuie să fie o grijă pentru dumneavoastră. Cea mai mare parte dintre jocurile produse sunt sloturile video, care vin într-o varietate largă în materie de tipuri și teme abordate.

Playtech

Playtech este unul dintre cele mai cunoscuți producători și furnizori de software de cazinou în prezent. Deși a fost fondată mult mai târziu, abia în 1999 în Estonia, s-a dezvoltat foarte rapid de-a lungul timpului comparativ cu ceilalți producători. Cifra de afaceri a celor de Playtech este una impresionantă susținută în principal de numeroși parteneri de afaceri, dar și de clienții mulțumiți de serviciile companiei. Playtech numără în prezent peste 5000 de angajați amplasați în sediile proprii din peste 60 de țări din întreaga lume. Colecția de jocuri produsă de aceștia este extrem de variată totalizând peste 600 de jocuri de noroc de cea mai bună calitate. La baza acestor jocuri stă renumitul sistem de calcul RNG (Random Number Generator), capabil să vă ofere un joc corect, lipsit de orice suspiciune. Majoritatea jocurile produse de Playtech sunt sloturi video care abordează numeroase tipuri, dar și teme speciale. Compania este extrem de activă, aceștia produc în medie 50 de jocuri noi în fiecare an conform cu cerințele utilizatorilor săi și tendințele pieței.

NetEnt

NetEnt este un alt producător de software de gambling arhicunoscut în domeniul gamblingului. Compania a fost fondată în 1996 în Suedia, urmând a se dezvolta treptat în anii următori. Efectivul de personal al NetEnt totalizează peste 1000 de angajați în întreaga lume. NetEnt își desfășoară activitatea în peste 170 de cazinouri online, fapt care îi sugerează și marea cifră de afaceri aferentă. Din punct de vedere al colecției de jocuri, producătorul deține în prezent peste 200 de jocuri de noroc de foarte bună calitate. Toate aceste jocuri au implementat sistemul RNG, Random Number Generator, necesar pentru un joc corect și lipsit de griji. Cea mai mare parte din jocurile NetEnt sunt sloturile video care abordează o serie de teme sezoniere, dar și cele mai populare tipuri de sloturi la momentul actual. Un lucru de apreciat, este faptul că se numără printre puținii producători care afișează payout-urile pentru fiecare joc produs, chiar dacă acest lucru este teoretic impus de legiile oricărui stat.

Microgaming

Microgaming este poate cel mai popular producător de software de cazinou din lume. Compania a fost fondată în 1994, după care s-a dezvoltat impresionant de repede depășind mulți alți producători din toate punctele de vedere. Micrograming este un producător bazat în special pe inovație, fiind lider de piață la acest capitol. Ei sunt producătorii care au dat startul generației Oculus Rift VR în domeniul gamblingului online, cel mai accesat joc pe această parte este VR Roulette. Însă jocurile VR sunt doar o parte a colecție producătorului Micrograming, pe lângă acestea se află peste 600 de jocuri de noroc de cea mai bună calitate. Predominante în rândul acestora sunt  sloturile video de diverse tipuri și teme. Jocurile au implementate cunoscutul sistem RNG, Random Number Generator, care are rolul de a asigura corectitudinea jocurilor. Microgaming este un producător apreciat de toate cazinourile online, de aceea și cifra de afaceri a acestora este una pe măsura așteptărilor.

BetSoft

Betsoft este un alt producător de software de gambling internațional, mai puțin popular decât precendentele. Compania a fost fondată în 2006, relativ recent, și a cunoscut un succes impresionant abia cu lansarea seriei Slot3 din 2008. Astfel, furnizorul Betsoft a devenit cel mai mare producător de sloturi video 3D până în prezent. Acesta își furnizează produsele către cazinouri online de pe întreg globul, numărul acestora depășind 100. Gama de jocuri produsă de aceștia totalizează peste 150 de jocuri interesante, a căror calitate nu este de neglijat. Și aceste jocuri de noroc au implementat sistemul RNG, Random Number Generator, deoarece este principalul mod de a garanta corectitudinea unui joc. Cum era de așteptat, cea mai mare parte a jocurilor Betsoft sunt sloturi video 3D având efecte speciale și sonore de neegalat în prezent. În plus, compania asigură un serviciu de asistență clienți modern, disponibil la orice oră în fiecare zi a săptămânii.

EGT

EGT este un producător de software de gambling internațional foarte apreciat de utilizatorii săi. EGT, cunoscut și sub numele de Euro Games Technology, a fost fondat în anul 2002 în Bulgaria, de unde s-a extins ușor-ușor către restul Europei și chiar mai departe. În prezent, compania deține un efectiv de 1350 de angajați, distribuiți în aproximativ 80 de țări. Principalii clienți ai acestui producător sunt din Europa, iar aceștia îi recunosc adevărata valoare. Acest lucru este confirmat și de numeroasele premii câștigate de-a lungul timpului în diversele ceremonii de premiere. Colecția de jocuri a celor de la EGT însumează aproximativ 100 de jocuri de noroc, în care predominante sunt sloturile video. Calitatea jocurilor este una înaltă, iar corectitudinea acestora este ilustrată de sistemul RNG, Random Number Generator, care nu putea să lipsească din asemenea produse. În plus, compania realizează și alte produse de gambling, precum mașinării de gaming, sisteme de jackpot, rulete electronice și o mulțime de accesorii special concepute pentru gaming.

iSoftbet

iSoftbet este un alt producător de software de cazinou internațional extrem de popular. Compania are un trecut incert, însă putem spune că s-a fondat oficial în 2010 și de atunci continuă să uimească acest domeniu. Producătorul deține un număr mai mic de angajați comparativ cu ceilalți producători, însă aceștia lucrează constant reușind să creeze un număr impresionant de jocuri în fiecare an. În prezent, iSoftBet deține peste 400 de jocuri de noroc de o calitate foarte bună, recunoscută de clienții și partenerii săi de afaceri. Cea mai mare parte a acestor jocuri sunt sloturile cu 5 role care preiau cele mai în vogă trenduri actuale și le implementează într-un mod unic. Sistemul RNG, Random Number Generator, nu avea cum să lipsească din cadrul acestor jocuri, deoarece este principalul mod de a ilustra corectitudinea acestora. În plus, compania le asigură clienților săi un serviciu de asistență clienți profesionist valabil 24/7.