Cash Out

Retragerea automată Betfair
Publish: March 8, 2018
Clienții Betfair pot folosi acum funcția de retragere automată în platforma Exchange. Acest lucru înseamnă că pariorii vor putea acum să blocheze un profit fără a mai fi nevoie să treacă prin toate etapele inițiale. Astfel, jucătorul nu va mai fi condiționatde telefonul mobil pentru a face acest lucru
BONUS: 100 Rotiri Gratuite
Joacă acum

Retragerea automată Betfair

Produsul este disponibil pe Betfair Exchange și se activează automat după ce contul dumneavoastră atinge o anumită sumă. Astfel, dacă ați setat retragerea automată la 100$ și pariul dumneavoastră vă plasează 110 $, atunci contul va încasa automat 100$. Caracteristica este acum live, fiind caracterizată printr-o perioadă extensivă de testare beta. Puteți seta o retragere automată după ce ați plasat un pariu matched pe bursă. Caracteristica va permite pur și simplu unui client să-și stabilească propriul profit de lichidare și va genereta un randament ridicat și garantat al pariului. Veți putea determina ce profit doriți să obțineți dintr-un pariu și odată ce selecția ajunge la un preț pe bursă care ar reveni la acel profit stabilit, va fi inițiat programul Auto Cash Out. În ceea ce privește motivul lansării noii caracteristici, Betfair a spus că încearcă să aducă flexibilitate clienților săi la bursă, precum și schimbarea modului de retragere.

Detalii despre opțiune

Veți vedea o opțiune pentru retragerea automată pe o chitanță de pariu sau puteți apăsa meniul derulant de lângă butonul descărcare și acolo vi se va oferi opțiunea de a seta un nivel de profit. Valoarea profitului dvs. poate fi stabilită la orice valoare pozitivă dintre poziția actuală de lichidare și profitul maxim pe piață. Puteți elimina retragerez automată prin redeschiderea drop-down și făcând clic pe butonul de eliminare.  Această nouă caracteristică „Auto Cash Out” este diferită de orice de până acum, deoarece puteți asigura un profit din pariurile de schimb, fără a trebui să vă conectați la Betfair în timp ce evenimentul este în desfășurare. Veți putea configura o poziție de retragere activă înainte de începerea evenimentului. În termeni simpli, puteți introduce o sumă de profit cu care vă veți bucura și dacă suma de retragere ajunge la acel număr în orice moment, pariul va fi automat încasat și veți câștiga profitul.

Declarațiile oficialilor

Vorbind pentru reporterii SBC, un reprezentant al Betfair a declarat în cadrul unei conferințe de presă următoarele : „Betfair încearcă în mod constant să aducă produse clienților noștri care să-și îmbunătățească experiența și să le dea cât mai mult control posibil pentru pariurile lor. Retragerea automată le permite clienților să aleagă profitul pe care ar dori să-l facă înaintea desfășurării evenimentului și îi asigurăm pe această cale că pariul lor este retras imediat ce selecția lor atinge valoarea selectată prin blocarea profitului. Este  un mod perfect de reacție în cazul în care un client crede că atletul său va avea un start rapid sau nu va termina distanța.”

 

 

BONUS: 20 Rotiri Gratuite
Joacă acum