Bede Gaming va avea conținut Play'n GO

Bede Gaming
Publish: December 11, 2018

Extinderea Play’n GO

Dezvoltatorul de software britanic, Bede Gaming, a încheiat un acord de conținut cu specialistul în sloturile suedez, Play’n GO, care va vedea că acesta va integra portofoliul de jocuri complete pe bani reali al furnizorului principal al Växjö la oferta de platformă de top performantă. Titlurile populare de la producătorul de jocuri câștigătoare și liderul furnizor de platforme de cazinou online și online, inclusiv Planet Fortune și Street Magic, pot fi acum accesate de toți partenerii de operațiuni ai Bede Gaming, care includ branduri de renume precum The Rank Group. Acordul încheiat cu guvernul corporației deținute de Ontario, responsabil cu loteriile din provincie, cazinourile comerciale, cazinourile de caritate și cazinourile autohtone și mașinile de slot la cursele de cai, a marcat cel mai mare acord comercial vreodată pentru Bede. În alte știri recente pentru Play’n GO, dezvoltatorul de software de top a lansat un nou slot video cu 5 role, Banana Rock, care include Simeon Chimpsky, cântăreață de trupă, care se dublează și ca Rock ‘n’ Rollin ‘Wild!

BONUS: 150% până la 300RON
Joacă acum

Declarațiile oficialilor

Comentând acordul de conținut proaspăt, Directorul comercial pentru Bede Gaming, Ross Haselhurst a comunicat că sunt: „Foarte bucuroși că au luat la iveală diversele game de conținut de înaltă calitate ale Play’n GO, adăugând portofoliului nostru fantastic pe care îl putem oferi operatorilor noștri. În mod special, pe măsură ce privim spre piețe noi, calitatea și viteza ofertei noastre de conținut sunt esențiale și având o bogată integrare cu Play’n GO este un „nu-i mai bun”.

El a adăugat că „Play’n GO devine cea de-a zecea integrare în acest an și, in timp ce alții se străduiesc să țină pasul, strategia noastră se răscumpară și cu siguranță nu am făcut-o încă. În acest an am consolidat locul lui Bede pe piață, dar nu suntem dispuși să fim mulțumiți, avem multe pentru a ne ocupa. Sunt absolut încântat să am Play’n GO pe platforma noastră, întrucât vom continua să căutăm cei mai buni și cei mai străluciți furnizori de pe piață „.

Perioada de creștere comercială

De asemenea, comentând recentul parteneriat, șeful departamentului de vânzări și cont pentru Play’n GO, Magnus Olsson, a declarat: „Bede și-a cimentat reputația de unul dintre cei mai apreciați furnizori de platforme din industrie și suntem încântați să lansăm catalogul de jocuri de casino de lider de pe platforma sa, făcându-le instantaneu la dispoziția tuturor brandurilor pe care le deservesc. Suntem siguri că jocurile noastre se vor dovedi o lovitură cu toți partenerii lui Bede. „

Parteneriatul cu specialiștii în sloturi păstrează o creștere comercială puternică a companiei Bede, fiind aleasă în această toamnă de Ontario Loteria și Gaming Corporation pentru a oferi platformei digitale de brand la nivel de întreprindere.