Cele mai mari câștiguri la cazino – Unibet, vedeta cazinourilor

unibet
Publish: November 24, 2018
Cazinourile online s-au întrecut în bonusuri, oferte și promoții și și-au actualizat constant selecția de jocuri pentru fani. Nici premiile puse la bătaie nu au fost mai prejos.

În ultima perioadă, cei mai norocoși au fost jucătorii de la Unibet. În total, aceștia s-au bucurat de câștiguri de peste 400 000 lei la sloturi. Operatorul este renumit pentru oferta generoasă de sloturi, dar și pentru jackpot-urile substanțiale oferite. Iată ce jocuri le-au adus pasionaților cele mai mari câștiguri până acum:
Double Stacks, slot marca Netent cu fructe și o rată de plată de 96,1% le-a adus jucătorilor generoasa sumă de 40.566 lei
Superflip, creație marca Play n Go i-a răsplătit pe cei mai iscusiți la sloturi cu suma de 101 914 lei
Butterfly Staxx a fost vedeta cazinoului Unibet, înregistrând cel mai mare câștig săptămâna trecută de nu mai puțin de 261 149 lei
Nu doar Unibet a strălucit în topul celor mai generoase cazinouri online în ultima perioadă a lunii noiembrie. Următoarele în topul câștigurilor au fost:
Netbet – câștiguri de peste 70 000 lei la sloturi ca Ozwin’s Jackpots, Burning Hot sau 5 Dazzling Hot
Admiral – câștiguri de ordinul sutelor de lei la sloturi îndrăgite ca Age Of Privateers (503.93 lei), Kingdom of Legends (731.89 lei) sau Lady Jester (1.679 lei)
În plus, pentru a încuraja câștigurile, operatorii pun la dispoziția pasionaților și rotiri gratuite, oferte speciale la sloturi sau chiar bonusuri în bani adevărați. Nici ofertele de fidelizare, de ziua jucătorului sau bonusurile pentru recomandarea unui prieten nu se lasă mai prejos în arsenalul de atragere a nou veniților într-un cazino online.
Așadar, dacă nu ți-ai ales încă jocul preferat, nu ezista să încerci și tu câteva dintre sloturile norocoase de mai sus și profită din plin de ofertele curente ale cazinourilor online!