Cazinou Nou

Publish: March 25, 2018

Introducere

Dezvoltatorul software-ului de jocuri de noroc online, Playtech, a anunțat că a făcut o înțelegere cu grupul polonez de loterie monopolistă Totalizator Sportow. Înțelegerea constă în deschiderea în viitorul apropiat a unui cazinou online în Polonia. Principalul furnizor de jocuri al cazinoului va fi Playtech, iar de înființare se va ocupa Totalizator Sportow.

Parteneriat Playtech – T.S.

Acordul va permite Playtech să obțină drepturile exclusive de a oferi un site de cazinou online care este sancționat de guvernul național. Cazinoul va cuprinde sloturile Playtech, jocurile de masă și titlurile distribuitorilor live, precum și software-ul asociat care se află pe platforma grupului. Compania va furniza servicii backend, cum ar fi marketing, date și servicii de asistență pentru clienți. Cel mai mare furnizor de software, sisteme și servicii de jocuri de noroc din lume, Playtech se ocupă alături de compania Totalizator Sportowy de platforma de casino online, portofoliul de jocuri și servicii. Decizia Totalizator Sportowy reflectă punctele forte ale Playtech și un apel unic către marile organizații guvernamentale de pe piețele reglementate și recent reglementate. Acordul include integrarea platformei de jocuri de noroc Playtech, cel mai performant portofoliu de jocuri și sprijinul Totalalizator Sportowy cu gama sa de servicii de marketing și consultanță.

Avantajele acordului

În cadrul noului acord, Playtech a primit contractul exclusiv cu operatorul de stat pe 60 de ani. Faptul că Playtech se ocupă de Totalizator Sportowy, face parte din strategia Playtech de a se alătura partenerilor cu cele mai importante mărci și instituții terestre pe piețele online nou reglementate. În plus, față de conținutul său de lider în industrie și de capabilitățile de marketing înseamnă că este cel mai bine plasat pentru a servi brandurile de lider pe noi piețe.

Playtech este lider de piață în jocurile de noroc și financiare industria de comerț. Fondată în 1999 și listată pe piața principală a Bursei de Valori din Londra, Playtech deține mai mult de 5.000 de angajați în 17 țări. Playtech este furnizorul de software și servicii pentru industria jocurilor de noroc și partenerii săi cu mulți dintre cei mai importanți operatori online, comercianți cu amănuntul și operatori mobili și grupuri de cazinouri terestre.

 

BONUS: 25 Rotiri Gratuite
Joacă acum

Declarații

Comentând despre afacere CEO-ul Playtech, Mor Weizer, a declarat: „Totalizator Sportowy furnizează produse de loterie și jocuri de noroc de peste 60 de ani și este cel mai mare operator din Polonia. Suntem încântați că am fost selectați ca nou partener de cazinou online. De asemenea, suntem extrem de bucuroși că putem anunța acest acord astăzi. Având în vedere amploarea și flexibilitatea platformei noastre de jocuri, Playtech este partenerul de alegere pentru operatorii de top din țările terțe. El este cel mai în măsură să conducă creșterea online a noilor piețe online de reglementate”.

Playtech Online Gaming

BONUS: 100 Rotiri Gratuite
Joacă acum