Raportul trimestrial al Evolution Gaming

evolution gamning
Publish: December 17, 2018

Indicatorii financiari

Indicatorii financiari cheie pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2018 au fost:

  • Venituri în valoare de 64,3 milioane EUR, în creștere cu 41% față de anul precedent
  • Câștigurile de 28 milioane EUR, în creștere cu 28% față de anul precedent
  • Profituri de 21,2 milioane de euro, în creștere cu 27% față de 2017
  • Marja de profit a scăzut de la 4% la 33%

Evolution are acum aproape 500 de mese de joc live pe bani reali pe platforma lor, iar compania a adaugat aproape 100 de mese in ultimul an. Compania a arătat, de asemenea, că angajații cu normă întreagă au crescut cu 44%, ajungând la 3.970, cu un total de angajați de 5.257. Compania a lansat recent în Statele Unite, după ce a început să ofere produse în New Jersey. Compania susține că noul lor studio din Atlantic City este cea mai mare realizare pentru companie în trimestrul anterior.

BONUS: 25% până la 500RON
Joacă acum

Previziunile sunt mulțumitoare

Este greu de prevăzut calendarul pentru reglementarea în state suplimentare; conform rapoarte, Pennsylvania este următorul în 2019. Indiferent de momentul, Evolution este acum foarte bine poziționat pentru a înțelege oportunitățile care se vor deschide pentru jocuri de casino. Pentru studioul nostru nou deschis în Georgia, vom continua să vedem o dezvoltare pozitivă, cu o creștere rapidă și o ritm bun în recrutare. La fel ca în New Jersey, suntem doar în blocurile de plecare și rămân multe realizat. În ansamblu, putem concluziona că avem un an de ritm ridicat de investiție în spatele nostru, manifestat de studiourile menționate, precum și de noul studio din Canada. Când ne uităm la 2019, ne îndreptăm atenția asupra noastră Malta unde evaluăm posibilitățile de expansiune ulterioară, eventual prin intermediul unui nou studio. Toate noastre echipele internaționale sunt situate în Malta, iar noi vedem că cererea pentru serviciile de limbă maternă crește cu cât mai multe piețe devin reglementate. În cifre absolute, nivelul investițiilor în 2019 va rămâne aproximativ la fel ca în acest an.

Impresiile CEO-ului

Comentând performanțele evoluției, CEO-ul Martin Carlesund a declarat: „Trimestrul al treilea a continuat să înregistreze o creștere ridicată a cererii și a unei creșteri substanțiale, veniturile fiind de 64,3 milioane EUR, ceea ce reprezintă o creștere de 41% față de cel de-al treilea trimestru al anului 2017. EBITDA sa ridicat la EUR 28,0 milioane, cu o marjă de 43,5%, marja fiind afectată de o creștere mai rapidă decât cea estimată a numărului de tabele, la sfârșitul trimestrului am avut aproximativ 500 de mese și ne așteptăm să continuăm extinderea în continuare. așteptăm ca marja să se îmbunătățească într-o oarecare măsură în al patrulea trimestru, în timp ce numărul întregului an va fi la sfârșitul inferior al așteptărilor noastre anterioare. „