Kindred se aliază cu Evolution pentru Live Dealer în SUA

evolution gamning
Publish: December 24, 2018

Parteneriat Kindred Evolution

Unibet își va stabili poziția pe piața de jocuri de noroc online din New Jersey, după ce va ajunge la un acord cu Evolution Gaming pentru a oferi jocuri de casino de la comercianții de jocuri de noroc la jucătorii de la Garden State. Evolution Gaming a operat un studio live în Atlantic City începând cu luna august și oferă un număr de jocuri live dealerilor clienților Hard Rock Online și 888 din New Jersey. Unibet și Evolution lucrează deja împreună pe piața europeană, dar această ultimă afacere este specifică pentru SUA, deoarece Unibet urmărește o prezență mai mare în Statele Unite. Studioul Evolution Gaming din Atlantic City difuzează un videoclip live de la adevărați dealeri, în acțiune care interacționează cu jucătorii de la Hard Rock și 888. Portofoliul său actual include American Roulette, Blackjack, Baccarat, Three Card Poker și Ultimate Texas Holdem, toate conduse de dealerii profesioniști. Acum, Unibet va putea să intre în acelasi studio pentru a oferi experiența live jucătorilor săi din New Jersey.

BONUS: 25% până la 500RON
Joacă acum

Dezvoltarea grupului Kindred

Comentând cu privire la afacere, Cristiano Blanco a declarat: „Brandul Unibet are o amprentă puternică în Europa, unde s-a bucurat de o creștere interesantă în cazinourile live, datorită în mare parte relației noastre cu Evolution. Acum, când Evolution și-a lansat studioul american, așteptăm cu nerăbdare să înființăm și să dezvoltăm marca Unibet din New Jersey și, în timp util, și în alte state din SUA”.

Compania mamă Unibet a făcut mai multe mișcări în ultimele luni pentru a-și stabili poziția pe piața din New Jersey. În ultimul an, Grupul Kindred a încheiat acorduri cu doi furnizori majori de jocuri pentru a-și servi viitorii clienți din New Jersey. În august, Kindred a colaborat cu SG Digital pentru a servi ca partener tehnologic al lui Kindred în SUA. Acordul oferă acces partajat la două platforme principale de gestionare a jucătorilor și platforme de jocuri pentru a servi conținut jucătorilor din New Jersey. La acea vreme, Kindred a remarcat că intenționează să-și extindă parteneriatul cu SG Digital în alte state când Kindred își extinde prezența în SUA.

Unibet pregătit pentru New Jersey

Jocurile live pe bani reali ale comercianților vor fi difuzate din studioul din Atlantic City din orașul Evolution și vor include jocuri precum blackjack, baccarat, ruleta și multe altele. Acordul continuă o relație deja existentă între Evolution și Kindred, ambele colaborând de ani de zile în Europa.

Unibet nu a confirmat unde va introduce jocuri live în Statele Unite, dar putem face presupuneri rezonabile pe baza acestei declarații și a știrilor anterioare. În mod evident, ultima declarație Kindred menționează în mod specific „creșterea mărcii Unibet”. Acest lucru pare să indice faptul că Unibet va debuta jocuri de dealer live sub numele său propriu, în scurt timp.