Ganapati

isoftbet-1x2gaming
Publish: May 17, 2018

Introducere

Parteneriatul înseamnă că operatorii care utilizează platforma de ultimă oră a platformei iSoftBet vor primi acum acces la sloturi suplimentare, printre care hit-urile She Ninja Suzu și Pineapple Pen Pikotaro. Noul parteneriat era așteptat de utilizatorii celor doi operatori deoarece le oferă posibilitatea de a-și juca jocurile favorite pe două platforme.

Acordul stabilit

Acordul va vedea biblioteca completă a jocurilor Ganapati disponibile pentru a fi jucată, cu titluri precum Pineapple Pen, Wild Sumo, Sushicade și altele mai adăugate la platformă. Ganapati are 9 jocuri din timpul presei, ceea ce va crește probabil odată cu evoluția companiei. Platforma de agregare a jocurilor iSoftBet a devenit o platformă de joc respectabilă, cu peste 1.500 de jocuri de la 35 de dezvoltatori. GAP are peste 1500 de titluri de la 35 de furnizori, inclusiv Playson, Realistic Games și Habanero. De asemenea, dispune de un back office puternic, în care operatorii se pot ocupa de toate activitățile de marketing într-un singur loc.

 

Bonus de Bun Venit: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Declarații de presă

Comentând despre afacere, Michael Probert de la iSoftBet a declarat: „Suntem încântați să adăugăm sloturile de succes ale lui Ganapati în portofoliul nostru de jocuri deja ambalat, care acum conține mai mult de 1500 de titluri de calitate. Înțelegem importanța unui portofoliu de jocuri diversificat, iar adăugarea de slot-uri autentice cu tematică japoneză va oferi partenerilor noștri avantajul în ceea ce privește o piață extrem de competitivă. Integrarea vine după un foarte bun succes ICE Totally Gaming pentru iSoftBet, unde ne-am stabilit ca unul dintre agregatorii de conținut și dezvoltatorii de platforme / jocuri din industrie „.

Taku Sawada de la Ganapati a adăugat: „Suntem încântați să livrăm jocurile noastre operatorilor prin platforma puternică de agregare a jocurilor iSoftBet, deschizând ușile pentru Ganapati, pe măsură ce ajungem la noi piețe din întreaga lume. Jocurile noastre japoneze sunt unice și oferă jucătorilor ceva noi și interesante, combinând grafica uimitoare și animația cu povestea de poveste și tehnologia de vârf pentru a oferi o experiență palpitantă pentru jucător. „

Despre iSoftBet

Cu o multitudine de cunoștințe și experiență pe piețele reglementate, iSoftBet a devenit rapid un nume de uz casnic în industria cazinourilor online. Oferind o colecție impresionantă de jocuri de mare putere cu efecte audio uimitoare, colecția de jocuri de cazino de la iSoftBet oferă și o gamă de conținut mobil unic și inovator HTML5, împreună cu software-ul Facebook de ultimă oră, conținut exclusiv de marcă și brand noua platformă de pariuri sportive online și terminale. Fiecare produs al iSoftBet este creat pentru a se asigura că respectă standardele din industrie și combină inovația cu experiența pentru a oferi partenerilor noștri software de clasă mondială.

Bonus de Bun Venit: 100% până la 1000RON
Joacă acum