Jackpot-ul Age of Gods, revendicat în aprilie

age of gods
Publish: April 24, 2019

Jackpot-ul slotului Playtech, Age of Gods, tocmai a fost revendicat de un jucător norocos. Suma ajunsese la exploziva cifră de 752.361 $ în bani reali.
Câștigul a fost înregistrat acum doar câteva zile. Deocamdată nu avem detalii despre identitatea jucătorului sau un punct de vedere oficial din partea cazinoului.
Confirmarea acestui câștig a venit din partea Casinolistings.com, un site de profil care urmărește jackpot-ul sloturilor de top. Fericitul eveniment reprezintă cel de-al 66 lea premiu obținut la acest slot, calculat începând cu luna octombrie, anul 2010.

BONUS: 100% până la 800RON
Joacă acum

Nu este primul câștig amețitor la Age of Gods…

La Age of Gods, jackpot-ul cel mare poartă numele de “Ultimate Power Jackpot” și este cel mai râvnit premiu de toți fanii sloturi, dar și creațiilor Playtech în general. Iar motivul este lesne de înțeles – în medie, slotul plătește jackpot-ul cel mare la fiecare 6 săptămâni iar cuantumul acestuia este de aproximativ 628.621$
Nu este singurul câștig de care au parte jucătorii care aleg Age of Gods – slotul este foarte generos în acest sens, fiind completat de alte 3 tipuri de jackpot-uri – Power Jackpot, Extra Power Jackpot și Super Power Jackpot care pot fi revendicate, în funcție de noroc, cu o frecvență săptămânală, chiar zilnică.

Jackpot-ul Age of Gods a schimbat vieți

Acest câștig înregistrat în luna aprilie cu siguranță i-a schimbat viața norocosului jucător – el a obținut nu mai puțin de 752.361$, cu mult peste media jackpot-ului.
Ultima dată când s-a obținut un astfel de câștig masiv la Age of Gods a fost anul trecut, mai precis în ianuarie 2018, când un alt pasionat a revendicat peste jumătate de milion de dolari (771,603$).
Cu toate acestea, slotul a plătit constant și sume mai mici, dar deloc neglijabile – în luna mai 2017, a fost înregistrat un alt premiu de €228,355.

Despre Age of Gods

Age of Gods este un slot dezvoltat de compania Playtech, având ca tematică folclorul grecesc. Slotul are 5 role și 20 linii de plată și îi aduce în primul plan pe arhi-cunoscuții zei și eroi din mitologia grecească – Zeus, Poseidon, Hercule și Atena.
Slotul vine cu o trăsătură bonus incitantă care le permite jucătorilor să declanșeze un număr impresionant de rotiri gratuite, completată de multiplicatori și simboluri Wild. Însă, slotul excelează mai ales datorită jackpot-ului progresiv.
El vine sub forma a 4 jackpot-uri distincte iar suma finală este rezultatul contribuțiilor înregistrate la mai multe cazinouri dintr-o anumită zonă geografică. Jackpot-ul crește simțitor cu fiecare rotire câștigătoare.
Premiul este acordat la întâmplare însă, având în vedere istoricul acestui joc, putem intui că o sumă la fel de impresionantă va fi revendicată în viitorul apropiat.