Kindred Group

unibetkindred
Publish: June 17, 2018

Dezvoltare continuă

Compania a avut anterior două locații din Malta, dar acest nou loc va aduce pe toți sub un singur acoperiș. Sediul central va cuprinde trei etaje ale unei clădiri, cu 500 de birouri, 47 săli de întâlnire și tehnologie de vârf pentru a ajuta angajații să se coordoneze cu omologii lor suedezi. Muncitorii vor avea acces la mese gratuite, jocuri, yoga și alte facilități. Grupul Kindred și-a relocat cele două birouri din Malta într-un spațiu de birou modern de top, situat la Tigne Point, în Malta. De aici, Kindred va continua să-și dezvolte și să își dezvolte afacerea pentru a atinge obiectivul pe termen lung: de a fi operatorul numărul unu pe toate piețele. Noua locație le va oferi angajaților o experiență extraordinară și un mediu de lucru excelent care reflectă cultura puternică a lui Kindred. Noul birou acoperă 5.200 de metri pătrați pe trei etaje, cu vedere la Marea Mediterană.

Declarațiile oficialilor

Comentând CEO-ul de deschidere al Kindred, Henrik Tjanstrom, a comentat în cadrul unei declarații de presă: „Sunt încântat că am reușit în cele din urmă să adunăm toți angajații noștri din Malta în acest nou birou impresionant de la Tigne Point. Suntem o companie aflată în fruntea industriei noastre, cu o creștere ridicată pe o piață în care competiția pentru talent este dificilă. Prin noua noastră bază în Malta, vom lucra din greu pentru a atrage cele mai bune talente, astfel încât să putem continua călătoria noastră interesantă de a fi operatorul numărul 1 pe piețele noastre”.

Eficiență crescută

Kindred a crescut semnificativ în ultimii ani și astăzi are în jur de 1.400 de oameni din care aproximativ 400 se bazează pe Malta și se așteaptă să crească acest număr pentru a se potrivi creșterii actuale. Kindred s-a mutat la noul birou pe 28 mai și a organizat un eveniment oficial de deschidere pe 12 iunie, în prezența campionului mondial de Formula 1, Mika Häkkinen, și a campionului Stanley Cup de cinci ori Esa Tikkanen, ambii ambasadori ai brandului Kindred. Grupul Kindred este unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc online din Europa și Australia, oferind  celor peste 20 de milioane de clienți o formă de divertisment într-un mediu sigur, echitabil și durabil. Compania, care are aproximativ 1.400 de angajați, este listată la Nasdaq Stockholm Large Cap și este membră a Asociației Europene a Gaming-Betting-ului și membru fondator al ESSA. Grupul Kindred este auditat și certificat de eCOGRA pentru respectarea Recomandării UE din 2014 privind protecția consumatorilor și jocurile de noroc responsabile.