Microgaming acord de bingo cu Betsson

microgaming
Publish: October 29, 2018

Microgaming și Betsson

Acasă la mai multe branduri de top din industrie, printre care Betsson.com, Betsafe.com și Nordicbet.com, Betsson Group este una dintre cele mai mari companii din industria jocurilor de noroc online. Grupul deține licențe în 11 jurisdicții, iar brandurile sale au o prezență bine stabilită pe piețele reglementate europene, cum ar fi Danemarca, Italia, Spania și Regatul Unit. Noul acord cu Microgaming va oferi companiei Betsson un acces complet la oferta de bingo a furnizorului de software; începând cu lansarea unui produs pe mărcile scandinave, britanice și spaniole ale Betsson în cursul acestui an, cu mai multe piețe urmate în 2019. Prin noua afacere, jucătorii Betsson vor putea să se bucure de avantajul clientului de bingo HTML5 de la Microgaming, care oferă acces la chat-ul și la jocul disponibil, oferind experiența de ultimă oră pe orice dispozitiv. Acordul va implica variante de bingo, precum și accesul la rețelele de jackpot progresive pe bani reali, deși standardele produselor cu 75 și 90 de mingi se află în centrul noului contract semnat.

BONUS: 100% până la 800RON
Joacă acum

Declarații de presă

„Înființată acum 50 de ani, Grupul Betsson are o pedigree incredibilă și se mândrește cu unele dintre cele mai populare și de încredere mărci din domeniu. Suntem încântați să salutăm grupul într-un acord care marchează o altă aprobare a brandului nostru de bingo din ce în ce mai mare „- a declarat Andrew Clucas, directorul Microgaming COO

„Microgaming se mândrește cu una dintre cele mai impresionante oferte de bingo din industrie și o experiență dovedită în furnizarea de produse de jocuri de înaltă calitate. Așteptăm cu nerăbdare să oferim oferta noastră de bingo la nivelul următor cu această afacere, pe care noi o vedem ca un pas în plus față de angajamentul nostru de a oferi cea mai bună și mai interesantă experiență a jucătorilor din industrie „, a concluzionat Joey Hurtado, șeful Gaming la Betsson Group.

Avantajele parteneriatului

Jucătorii de pe mărcile Betsson vor beneficia, de asemenea, de o gamă de variante de bingo, de peste 450 de jocuri de cazinou în jocurile Bingo și de acces la cea mai mare rețea de jackpot-uri progresive din industrie. Microgaming va furniza, de asemenea, suita flexibilă a suitei de back-office și a serviciilor bingo gestionate de către furnizorii de loterii principali din Europa.  În cadrul tranzacției, furnizorul de cazinou va lansa întregul său portofoliu cu mărci scandinave, britanice și spaniole înainte de 2019, inclusiv betsson.com, betsafe.com și nordicbet.com, cu alte site-uri care vor urma în curând.