Microgaming lansează un nou joc de ruletă

microgaming
Publish: April 11, 2019
Atunci când spunem Microgaming, majoritatea dintre noi ne gândim la sloturi online ca celebrul Mega Moolah sau la alte titluri consacrate ca Avalon II sau Thunderstruck II. Poate ne gândim și la jackpot-uri progresive sau inovații aduse în zona gaming-ului mobil.
Însă, Microgaming nu se oprește doar acolo. Compania a anunțat recent că va pătrunde în stil mare și în zona jocurilor de masă cu o lansare care promite să depășească toate așteptările – un nou joc de ruletă.
Conform comunicatului de presă oficial trimis de companie, noul joc va purta numele de „Multi-Player Premiere Roulette: Diamond Edition.”
BONUS: 150% până la 300RON
Joacă acum

Cu ce ne va delecta noua lansare Microgaming?

Cei de la Microgaming le promit fanilor că acest nou joc de ruletă va fi ceva cu totul special, nemaivăzut în online până acum. Dezvoltat exclusiv pentru Microgaming de cei de la Switch Studios, lansarea promite să aducă o abordare elegantă și modernă asupra clasicului joc de ruletă.
Creația Microgaming va fi, după cum sugerează și numele, un joc de ruletă multiplayer, unde poți vedea în timp real ce fac ceilalți jucători, ce strategii și metode folosesc. Mai mult, pentru a completa experiența multi-player, jucătorii vor putea să își seteze un avatar personalizat, vizibil oricând pentru toți cei de la masă.
Roulette este primul din noua serie de jocuri de masă de la Microgaming și promite să aducă o experiență de ruletă online cu totul inedită – de la roata ruletei redată impecabil în 3D, până la câștigurile de top și design-ul contemporan.

Trăsături speciale

Față de alte jocuri de ruletă, Microgaming a pregătit câteva trăsături unice, respectându-și promisiunea în ceea ce privește caracterul inovator al acestui clasic, reinventat:
Funcția Special Bets (Pariuri Speciale)
Favorites – această funcție le permite jucătorilor să-și salveze preferințele de pariere preferate
Racetrack betting – jucătorii au acces la opțiuni de pariere unice
Când îl putem încerca și de pe ce device-uri?
Noul joc de ruletă a fost lansat deja pe data de 27 martie, însă doar în rândul cazinourilor partenere Microgaming. Sperăm să îl putem încerca și noi în scurt timp la cazinouri de top din România, dar nu avem încă vești în acest sens.
Asemeni tuturor creațiilor Microgaming, fanii nu trebuie să-și facă griji în privința compatibilității. Interfața jocului de ruletă va permite o redare impecabilă pe desktop sau mobil, jucătorii putând să-și plaseze pariurile fără probleme și să ia parte la acțiunea Live alături de alți pasionați oriunde s-ar afla.

Declarații oficiale

David Reynolds, Games Publisher la Microgaming și-a exprimat entuziasmul în legătură cu rezultatul final, dar și cu parteneriatul încheiat cu cei de la Switch Studios: “Switch Studios sunt un grup bine închegat de experți în gambling online și social gaming, dedicați să inoveze și să aducă un plus de stil sectorului de jocuri de masă online. Primul dintr-o suită de jocuri de masă elegante și sofisticate, Roulette este un joc clasic, reimaginat pentru o nouă generație de jucători și o adiție fantastică la portofoliul Microgaming. Jucătorii își pot plasa pariurile, învârti roata ruletei 3D redată în cel mai realist mod posibil și se pot cufunda în atmosfera incitantă a unui joc de cazino clasic, oriunde s-ar afla.”