Program de afiliere

netent
Publish: September 27, 2018
Grupul de pariuri suedez NetEnt își diversifică interesele de afaceri, anunțând că lansează o afacere afiliată, care va vedea compania câștigând comisioane din cazinouri pe care grupul le promovează. Compania își va promova gratuit biblioteca de sloturi video și jocuri de masă, arătând în același timp cazinouri în care jocurile pot fi jucate cu bani reali. Inițial, NetEnt va colabora cu Leo Vegas, ComeOn, Casumo și Cashmio, oferind oferte exclusive care sunt disponibile prin intermediul companiei. Noul produs este în prezent în modul de testare beta, ceea ce înseamnă că este un proces și nu produsul final. Afacerea afacerii NetEnt este lansată alături de o secțiune de jocuri nouă și inovatoare de pe www.netent.com. Pe noul site, fanii NetEnt se pot bucura de portofoliul NetEnt complet de jocuri casino, pot juca jocurile preferate, pot găsi titluri similare prin playlisturi și teme și apoi continuă să joace jocurile pe care le plac cu operatorii afiliați sigure și de încredere.
BONUS: 150% până la 300RON
Joacă acum

Un viitor glorios

Astăzi NetEnt anunță lansarea beta a afacerii sale proprii. Prin intermediul unei secțiuni de jocuri noi la www.netent.com, fanii sloturilor video vor putea încerca acum toate jocurile NetEnt în timp ce vor primi, în același timp, oferte de bonus excelente de la operatori. Scopul este de a crea un loc în care jucătorii să se poată bucura gratuit de portofoliul complet al jocurilor NetEnt, în timp ce operatorii pot oferi bonusuri bazate pe trafic pentru jucătorii care sunt interesați de experiența deplină, jucând cu bani reali. Ofertele și bonusurile de la Leo Vegas, Casumo, Cashmio și ComeOn vor fi disponibile fanilor NetEnt prin această lansare beta. Lucrul cu afiliații este o metodă dovedită pentru ca operatorii să ajungă la noi clienți într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor. Metoda se dezvoltă rapid și a avut succes în verticale, cum ar fi călătoriile și comerțul electronic.

Declarații de presă

Vorbind despre lansarea CEO-ului NetEnt, Therese Hillman, a declarat: „Este un pas atât de important și natural pentru noi, poziționându-ne într-o parte atractivă a lanțului valoric, deoarece vom continua să oferim experiența de divertisment. modalitate de a ne consolida relația atât cu operatorii cât și cu jucătorii. Știm că noi creăm jocuri de divertisment și că brandurile noastre au o poziție puternică pe piață cu mulți fani și jucători dedicați. Prin intermediul site-ului nostru de afiliere vom putea oferi operatorilor trafic și să oferim fanilor Netent cu conținut excelent și oferă atunci când joacă jocurile noastre. „