Noi Sloturi

stacks of gold logo
Publish: April 12, 2018

Legacy of Egypt Slot

legacy of egypt

Dezvoltatorul de jocuri de noroc pentru cazinouri online, Play’n GO, a anunțat lansarea celui mai nou slot video „Legacy of Egypt” din biblioteca sa. Acest slot are puterea de îi ducepe jucători înapoi în timpul piramidelor și de a le oferi șansa de a câștiga aurul Pharoah de-a lungul procesului. Slotul este un joc cu 5 tambururi și 30 de linii de plată, cu un pariu fix de câte un credit per linie. Simbolurile jocului sunt alcătuite dintr-o grămadă de piese diferite specifice perioadei, dar sunt combinate cu caracteristici moderne de joc, cum ar fi sălbatice, scatters și rotiri gratuite. Jocul are, de asemenea, un multiplicator gratuit de spin de până la 10 ori suma pariată. Slotul are un procent de returnare pentru jucători de 96,5% și poate fi jucat atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile. Legacy of Egypt este disponibil pentru jucat la cazinourile online care oferă biblioteca Play’n GO.

Bonus de Bun Venit: 100% până la 700RON
Joacă acum

Stack O ‘Gold Slot

stacks of gold

Dezvoltatorul de jocuri de cazino iSoftBet a anunțat lansarea jocului „Stacks O ‘Gold”. Este un slot video cu 5 tambururi și 34 de linii de plată, a cărui acțiune are loc în Irlanda de Jolly, în fața unei păduri în care Spiridușul trăiește într-un copac golit. Fundalul colorat al jocului este format din curcubeu, ghivece de aur și altele. Caracteristicile descoperite includ bobinele sălbatice, simbolurile sălbatice, rotirile gratuite, un joc bonus progresiv și multiplicatorii câștigători. Simbolurile includ monede de aur și argint, pălării verzi, trifoi etc.

Comentând despre lansarea jocului, Michael Probert, iSoftBet, a declarat: „Am vrut să marcăm ziua lui St. Patrick 2018 cu o abordare unică pe o temă populară. În timp ce alți furnizori tind să se simtă ușor cu titluri sezoniere, știm că jucătorii preferă să sărbătorească. Astfel, am îmbinat excelența audio-vizuală cu un profil de matematică mai imprevizibil și am adăugat mecanisme unice care vor menține jucătorii angajați chiar și după terminarea rundelor de joc.”

Baker’s Treat Slot

bakers treatPlay’n GO a anunțat încă o lansare și anume jocul online Baker’s Treat, un joc „dulce”. Baker’s Treat este un slot video cu 5 tambururi și 15 linii de plată, care vă pune să lucrați pentru a asambla o mulțime de dulciuri diferite pentru clienți. Simbolurile jocului includ prăjiturele, plăcinte, macaroane, tort și multe altele. Caracteristicile jocului includ Turnurile de Făină de Putere, bobinele sălbatice, caracteristica Bake Off și multe altele pentru pariorii care încearcă să introducă niște câștiguri suplimentare. Jocul a fost dezvoltat atât pe desktop, cât și pe platformele mobile, permițând jucătorilor să joace de oriunde își doresc.

Bonus de Bun Venit: 100% până la 1000RON
Joacă acum