Nominalizare

playngo
Publish: April 18, 2018

Introducere

O gamă specializată de sloturi pentru canalele Omni Play’n GO a fost recunoscută pentru angajamentul său față de diversitate și pentru promovarea personalului său de sex feminin de-a lungul anului trecut. De aceea, producătorul Play’n GO deține anul acesta șapte nominalizări în cadrul decernărilor premiilor Women in Gaming Awards 2018.

Women in Gaming Awards 2018

Jucătorii Play’n GO nominalizați pentru premii sunt:

  • Liana Misfud, Angajatul Anului
  • Irina Tyberg, talentul ascuns al anului (Operator)
  • Maria Nilsson, industrie Achiever
  • Ebba Arnred, lider al anului (iGaming)
  • Lena Yasir, lider al anului (iGaming)

Furnizorul a fost selectat pentru premii la nivel de companie, precum și numeroase categorii individuale. În urma angajamentelor recente de a-și diversifica forța de muncă și de a se deplasa la un birou de ultimă oră din Malta, Play’n GO va căuta să câștige Compania Anului și Cel mai bun loc de muncă. În ceea ce privește nominalizările individuale, Liana Mifsud se află într-un domeniu puternic pentru categoria angajat al anului, Irina Tyberg a fost recunoscută pentru talentul ascuns al anului (Operator), iar Maria Nilsson va încerca să aducă acasă gong-ul industriei Achiever. Doi angajați Play’n GO vor fi, de asemenea, unii împotriva altuia, împreună cu Ebba Arnred și Lena Yasir, atât în rolul de lider al anului (iGaming).

Bonus de Bun Venit: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Importanța feminină în gambling

Lumea jocurilor de noroc online este un spațiu dinamic și cel mai simplu mod de a determina cine face cel mai bun loc de muncă este acordând atenție inovațiilor, produselor de schimbare a jocurilor și recunoașterilor din cadrul industriei. Premiile „Femeile în jocuri” reprezintă o manifestare care abordează o parte din forța de muncă a jocurilor de noroc, care permite jucătorilor să aibă o experiență uimitoare de joc. WGA oferă angajatorilor posibilitatea de a recunoaște liderii echipelor de femei din companiile lor și de a le susține prin evidențierea contribuției lor la succesul afacerii. Femeile din categoria „Premiile pentru diversitatea jocurilor de noroc” reprezintă, prin urmare, o șansă perfectă de a recunoaște diversitatea în cadrul industriei, în scopul creării unei arene progresive și pozitive a jocurilor, alunecând decalajul dintre sexe și inspirându-i pe alții să facă același lucru. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe 11 mai la Hotelul Savoy din Londra.

Declarații de presă

Johan Törnqvist, CEO la Play’n GO, a declarat: „Aș dori să felicit nu doar numeroasele persoane care au fost nominalizate pentru un premiu 2018 Women in Gaming, ci și toți cei din cadrul organizației noastre care continuă să ne modeleze cultura în bine și merge mai departe și mai departe.

„La Play’n GO, dorim să ne asigurăm că construim o cultură potrivită atât bărbaților, cât și femeilor și deși o mare parte a forței de muncă este de sex feminin, putem face mai mult pentru a ne asigura că diversitatea și incluziunea sunt înrădăcinate în fiecare nivelul ierarhiei noastre. „

playandgo

Bonus de Bun Venit: 100% până la 1000RON
Joacă acum