Enteractive

kinderd
Publish: August 30, 2018
Serviciul de activare Enteractive (Re) a fost acum complet integrat cu Unibet după o perioadă de probă de succes. Soluția furnizorului ajută la transformarea jucătorilor încărcați în utilizatori activi prin intermediul apelurilor telefonice personale unice la unu, unde agenții instruiți interoghează persoanele fizice pentru a înțelege exact ceea ce doresc din experiența lor în jocuri.
BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Enteractive – Kindred

Serviciul de activare Enteractive va face parte de acum încolo din suita grupului Kindred, reprezentat de Unibet, după o perioadă lungă de teste trecută cu succes. Serviciul are drept scop convingerea jucătorilor nemulțumiți de serviciile cazinoului de adevărata valoare a sa. Aceștia vor fi întrebați și chestionați de angajații serviciului de support al cazinoului pentru a le afla dorințele și așteptările cu privire la jocurile și serviciile cazinoului Unibet. Soluția de activare (Re) Enteractive îmbunătățește, de asemenea, capacitatea operatorilor de a acționa în mod responsabil din punct de vedere social și se conformează Grupului Global de Gaming Guidance. Prin efectuarea de apeluri personale unu-la-unu, serviciul va avertiza operatorii la jucători potențial vulnerabili. Astfel, Unibet va avea șansa de a avea jucători mult mai mulțumiți și mai activi de-a lungul timpului.

Declarații de presă

Michail Koutsoukos, șeful Comunicării clienților la Grupul Kindred, a declarat: „Am fost foarte impresionați de succesul inițial al serviciului de reactivare al Enteractive și nu am ezitat să intrăm în parteneriat pe termen lung cu ei. Efectuarea din nou a jucătorilor churned activ are un impact pozitiv asupra afacerii noastre, în special cu costurile de achiziție continuă să crească. Pe lângă reactivarea jucătorilor pierduți, am descoperit, de asemenea, că serviciul este foarte eficient în identificarea jucătorilor problematici și care ne ajută să păstrăm cât mai mult posibil standardele cele mai responsabile de joc.”

CEO-ul intelectual Mikael Hansson a adăugat: „Operatorii descoperă acum adevărata valoare în modul în care jucătorii reactivi care au reacționat pot beneficia de afacerea lor. Prin intermediul serviciului nostru unic, oferim companiilor oportunitatea perfectă de a accesa acești jucători pierduți într-o manieră responsabilă, oferindu-le o experiență personalizată în funcție de preferințele lor. Lucrul alături de Grupul Kindred și brandul lor emblematic Unibet reprezintă o piatră de hotar majoră pentru noi și suntem incantați să le oferim rezultate și mai mari în următoarele luni”.

Despre Enteractive

Enteractive este un important furnizor de soluții de reținere a jucătorilor pentru industria iGaming. Co-fondat în 2008 de către CEO-ul Mikael Hansson, compania de servicii de reactivare a jucătorilor îi ajută pe operatori să returneze jucători înarmați înapoi la acțiune, în timp ce oferta de asistență pentru jucător asigură jucătorilor activi să rămână la bord. Enteractive a primit acreditarea Gaming Responsible de la Global Gaming Guidance Group și se angajează să sprijine și să consolideze politicile de jocuri responsabile ale clienților săi de operatori. Aceasta include promovarea conștientizării jocurilor de noroc, precum și îmbunătățirea prevenirii, intervenției și tratamentului. Clienții lor în cadrul pariurilor și jocurilor includ nume de conducere, cum ar fi Betsson Group și Gaming Innovation Group.