Play'n GO, Microgaming și NetEnt își prezintă ultimele sloturi video

Book of Oz
Publish: January 27, 2019

Book of Oz Slot

Dezvoltatorul de jocuri de cazino Microgaming a anunțat săptămâna aceasta că au lansat un nou slot numit „Book of Oz”, dezvoltat de Triple Edge Studios. Jocul este un slot video cu 5 tambururi și 10 linii de plată, bazat pe povestea clasică „Wizard of Oz”, care îl face pe Dorothy încercând să ajungă acasă la Kansas cu ajutorul unui sperietoare, un leu laș și un tânăr. Caracteristicile jocului includ sălbatice, împrăștieri, rotiri gratuite și re-rotiri. Cartea însăși este împrăștiată și salbatică a jocului, fiind acordate până la 25 de rotiri gratuite. Microgaming și Triple Edge Studios au un acord în care Triple Edge rămâne independent, dar dezvoltă jocuri pe bani reali exclusiv pentru distribuție de către Microgaming.

Comentând lansarea lui David Reynolds de la Microgaming, „Book of Oz este o altă creație fantastică realizată de studiourile Triple Edge îmbogățite cu artă magică și bogate în mecanica de joc bogată. Jucătorii pot asculta un sunet interesant în timp ce se scufundă în joc pentru a descoperi o poveste entuziastă în timp ce joacă. „

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Turn Your Fortune Slot

Compania suedeză de pariuri online NetEnt a demarat noul an lansând cel mai nou slot video „Turn Your Fortune”, care are un decor complicat, bazat pe stilul Art Noveau. Jocul este un slot video cu 4 tambururi, 40 de linii de plată, care are o temă de aur pentru el și are o mulțime de caracteristici diferite care vă pot face să vă simțiți ca un milion de dolari. Jocul aduce re-rotiri, precum și rotiri gratuite, sălbatice și șansa de a câștiga până la 2.000 de ori suma câștigată în timpul rundei gratuite de rotiri gratuite.

Vorbind despre lansarea lui Bryan Upton, NetEnt a spus: „Turn Your Fortune oferă o mecanică de joc excelentă și inovatoare. Sunt sigură că jucătorii vor avea o experiență interesantă în timp ce se vor deplasa pe scara Fortune.” Tema inspirată de Art Nouveau cu detalii de aur și un decor complicat, va duce jucătorii în Franța la sfârșitul secolului al XIX-lea. „

Raging Rex Slot

Dezvoltatorul de jocuri de cazino Play’n Go devine preistoric, cu cea mai nouă versiune de filme „Raging Rex”, care vă vede că priviți o șopârlă uriașă mai terifiantă decât soacra ta. Raging Rex este un tambur cu 6 tambururi, 4096 de moduri de a câștiga un slot video plasat într-o junglă jurasică, complet cu dinozauri giganți și cu țânțari încrucișați. Jocul are un set de imagini clare, care părea extrem de clare pe smartphone-ul meu, precum și pe ecranul desktop-ului meu LCD, și caracteristicile sunt destul de interesante, de asemenea. Aceste caracteristici includ sălbatice, sălbatice stivuite, un mod de Rampage unde T-Rex vine și face întregi role sălbatice și câștigă multiplicatori. Toate acestea se combină pentru a oferi jocului un RTP prestabilit de 96,34%, deși operatorii individuali pot schimba jocul până la 84,44% șocant.