Quickspin

quickspin
Publish: May 10, 2018

Quickspin

Introducere

Specialistul de sloturi din Suedia, Quickspin, a lansat o nouă funcție de divertisment destinată păstrării pieței, în parteneriat cu Competition Labs: caracteristicile turneelor de sloturi noi. Quickspin, o companie Playtech Group, se ocupă exclusiv de proiectarea, dezvoltarea și publicarea sloturilor și a jocurilor de noroc legate de sloturi.

Caracteristică turneu

Noua facilitate va permite turneelor ​​să fie legate de diferitele jocuri scoase din joc, punându-i pe jucători unul împotriva celuilalt pentru a avea șansa de a câștiga mari bănci de numerar. Instrumentul a fost dezvoltat în colaborare cu Competition Labs și va fi distribuit partenerilor de cazinouri. Software-ul poate fi configurat pentru câștigarea punctului pentru a afișa simboluri, cum ar fi dezvăluirea de scatter-uri sau însemnarea simbolurilor sălbatice.

Clasamentul și progresul jucătorilor care participă la turnee vor apărea pe un forum de lideri desemnați în timp real, unde cei interesați pot să le urmărească apoi. Operatorii nu vor trebui să fie implicați în integrarea tehnică sau dezvoltarea acestor clasamente, deoarece vor fi dezvoltate pe deplin la sosire. Quickspin a încorporat, de asemenea, diverse teme sezoniere pentru plăcile de lider, pentru a le face ușor personalizabile pentru a se potrivi oricărui sezon sau ocazie sau chiar pentru o promoție specială administrată de operatorul de cazinouri.

Facilitățile oferite

La fel ca orice alt turneu uriaș, turneele noi de sloturi ale Quickspin vor include recompense și premii orientate spre eveniment, stimulând jucătorii să joace mai mult. Turneele cu sloturi on-line sunt obligate să ajungă în lumea divertismentului de cazinou și, în special, în cea a sloturilor. Jocurile noi de sloturi ale lui Quickspin sunt așteptate să funcționeze pe un sistem de puncte de recompense, concurența utilizând evenimentele din jocurile slot pentru câștigarea punctelor de recompense. De exemplu, jucătorii vor fi recompensați cu un anumit număr de puncte de fiecare dată când reușesc să aterizeze un simbol scatter pe role sau ori de câte ori un simbol sălbatic completează o combinație câștigătoare. Fiecare eveniment și simbol pentru sloturile speciale vor acorda un număr fix de puncte. Acest lucru va pune accentul pe evenimente speciale asociate exclusiv cu sloturi Quickspin.

Declarații de presă

CEO-ul Quickspin, Daniel Lindberg, a declarat că într-o declarație de presă că noua caracteristică sloturi turneu este un adaos, care este o sursă de mare mândrie pentru companie și că forța motrice din spatele ideii a fost aducerea unui nou strat de brand de interactivitate la experiența sloturi, pentru jucătorii de pretutindeni. El a continuat să spună că Quickspin a avut un talent pentru a veni la masă cu o adevărată divertisment în jocuri, care este nou și inovatoare și că turneul este doar o prelungire a experienței deja cunoscute pe piața jocurilor și a divertismentului.