Parteneriat

realistic
Publish: April 5, 2018

 Introducere

Acordul dintre producătorul Realistic Games și grupul Sun Bets va oferi 12 jocuri de noroc. Aceștia le vor permite pariorilor să joace jocurile mobile și desktop pe site-ul de pariuri din Marea Britanie. Mai multe jocuri vor veni in acest an, cu titluri retrase din biblioteca existentă, precum și lansari noi

producție pentru Stan James în aprilie 2011. Următoarele lansări au fost urmate de BetVictor, Ladbrokes, bet365, Boylesports, Paddy Power, William Hill, Coral, Gala Bingo, Gaming Bede, Gaming Real, Daub, Betfair, NYX, Rank, Optima , FSB, Leo Vegas, Vera și John, Betsson, GVC și The Kindred Group.

Declarații de presă

Vorbind despre Realistic Games, directorul comercial Robert Lee a spus: „Suntem foarte încântați că ne-am aliat cu Sun Bets, una dintre cele mai recunoscute branduri din Marea Britanie. Așteptăm cu nerăbdare să vedem jocurile noastre live pe site și se așteaptă să fie populare cu jucătorii lor „.

Directorul de jocuri de noroc Adam Ruffett a comentat de asemenea: „Portofoliul de jocuri Realistic este un generator de venituri dovedit și a stabilit o largă urmărire printre fanii sloturilor. gama noastră de produse pentru a oferi cea mai largă posibilitate de alegere și pentru a se alătura echipei Realistic doar îmbunătățește această strategie.

 

 

Bonus de Bun Venit: 100% până la 800RON
Joacă acum

Realistic Games – SunBets

Producătorul de cazinou Realistic Games a anunțat că titlurile de sloturi sunt acum live pe Sun Bets în urma unui acord cu operatorul Tabcorp. Un lot inițial de 12 jocuri, inclusiv lansările recente Time is Money și Win Sprint, au fost puse la dispoziția jucătorilor de pe tab-ul Sun Vegas, alături de titlurile de succes Super Graphics Upside Down și Bunniesul Hot Cross. Alte jocuri noi programate pentru lansare mai târziu în 2018 vor fi adăugate în paralel cu sloturile pentru Realistic Games, care se desfășoară în direct pe Sun Bets. Tranzacția cu Sun Bets urmează expansiunii recente a comerțului, care include un acord cu stagii mari de cazino din SkillOnNet, inclusiv PlayOJO și SlotsMagic. Furnizorul a oferit, de asemenea, operatorilor o previzualizare a ruletei lor 3D de la ICE. Acesta va include cea mai autentică experiență de jocuri de masă de pe piață, precum și o capabilitate unică care permite jucătorilor să vizualizeze acțiunea din orice unghi pe care îl aleg.

realistic

BONUS: 20 Rotiri Gratuite
Joacă acum