Red Tiger obține licență de operare în Suedia

Publish: May 5, 2019

Red Tiger Gaming, prestigiosul dezvoltator de jocuri de cazino online tocmai a anunțat că a obținut licența de operare în Suedia, un pas important pentru companie, care plănuia demult să se extindă și aici.
Anul trecut, cei de la Red Tiger au obținut un alt certificat de securitate important în industrie, ISO 27 0001, ceea ce le-a pavat drumul către obținerea licenței acum.

BONUS: 20 Rotiri gratuite
Joacă acum

Ce avantaje le va aduce acest document?

Obținerea autorizației de funcționare din partea unității de reglementare suedeze îi va permite dezvoltatorului să lanseze live 30 jocuri din oferta sa pe piață în decursul acestui an.
De asemenea, licența va însemna și posibilități de colaborare cu jucătorii de top stabiliți deja pe piața suedeză. Red Tiger Gaming va avea șansa să ofere selecția sa de sloturi video operatorilor de cazino renumiți din țară.
În plus, momentul obținerii acestui document nu ar fi putut fi mai oportun pentru companie. Piața de gambling online din Suedia se pregătește de o lansare spectaculoasă începând cu vara acestui an, astfel că majoritatea operatorilor mari de pe acest segment au început deja să aplice pentru obținerea licențelor.

Pregătiți să ia cu asalt piața…

Red Tiger vor fi printre primii provideri de software care se vor lansa în Suedia, acest pas făcând parte din strategia mai mare de expansiune comercială a companiei în Europa, începută deja prin pătrunderea în țări ca Italia sau Danemarca, tot în acest an.
Piața de iGaming din Suedia se pregătește pentru mult așteptata lansare după un parcurs lung și anevoios. Data oficială anunțată este 1 iulie 2019 – piața se va deschide doar cu sloturile de top, aprobate de autoritățile locale, inclusiv cele 30 titluri consacrate marca Red Tiger.
Dezvoltatorul deține deja licențe de operare pe alte piețe importante pentru lumea cazinourilor online – UK, Malta, Alderney și Gibraltar. Mai mult, Red Tiger a încheiat recent parteneriate importante cu alți jucători de renume din gamblingul online – 888 Casino și ComeOn.

Declarații oficiale

În legătură cu obținerea licenței, Chris Looney, director comercial la Red Tiger Gaming a făcut următoarele declarații: “Suntem pregătiți de lansarea în Suedia și entuziasmați să ne bucurăm de toate oportunitățile pe care le oferă această țară. Compania Red Tiger este mereu dornică să își extindă acoperirea pe piețele de cazino reglementate. În consecință, suntem pregătiți să le oferim operatorilor un portofoliu de jocuri care a dovedit deja că este generator de profit pe alte piețe.”