Sloturi video

sweet alchemy
Publish: March 15, 2018
Începând de luna martie a acestui an veți avea ocazia să vă bucurați de cele mai noi jocuri marca Quickspin și Play’n GO. Dezvoltatorul Play’n GO pregătește lansarea a două sloturi video noi House of Doom și Sweet Alchemy, iar Quickspin slotul video Volcano Riches. Sloturile sunt moderne și au caracteristici speciale.

Volcano Riches

Grupul de gambling internațional, Quicksp

in, a anunțat că a lansat cel mai nou slot video „Volcano Riches”, care are o bătălie caldă și aburită asupra figurilor Tiki. Volcano Riches este un slot video cu 5 tambururi, care este amplasat pe o insulă din Pacific plină de vulcani, precum și statui Tiki străvechi. Jocul de noroc are culori îndrăznețe, simboluri scatter, simboluri wild, simboluri stacked, rotiri gratuite și multe altele. Volcano Riches este disponibil pentru joc acum la cazinourile online care oferă biblioteca de jocuri Quickspin.

Comentând asupra lansării CEO-ului Quickspin, Daniel Lindberg, a declarat: „Ultima noastră lansare va înfierbânta cu siguranță lucrurile și jucătorii vor fi prinși de premiile roșu-fierbinți oferite de Volcano Riches. Potul nu va rămâne latente atâta timp cât există un tablou de caracteristici explozive gata pentru a sufla și de a le oferind jucătorilor și mai multe sanse de a câștiga.

House of Doom

Dezvoltatorul de jocuri de cazino Play’n GO a anunțat lansarea celui mai nou slot video „House of Doom”, care este o colaborare între designerul și formația metalică Candlemass. Jocul va duce jucătorii într-un loc înfiorător, cu simboluri demonice care sunt prezente cu arta albumului Candlemass oferită de-a lungul anilor. Caracteristicile jocului includ simboluri wild, rotiri gratuite și multe altele. Există, de asemenea, o temă muzicală intensă. House of Doom poate fi jucat acum la cazinourile care oferă biblioteca de jocuri Play’n GO.

 

Comentând lansarea CEO-ul Play’n GO, Johan Tornqvist, a declarat că „House of Doom vede o colaborare și un scop de marketing care nu a fost văzut înainte în industria jocurilor de noroc și așteptăm cu nerăbdare să aducem fanilor noștri evenimente și materiale exclusiviste în lunile următoare. Artiștii și dezvoltatorii noștri au reușit să aducă la viață un concept inovator, care va atrage fanii de muzică metal, precum și pe cei care doresc pur și simplu o experiență de slot de cea mai bună calitate.”

Sweet Alchemy

Dezvoltatorul de jocuri de cazino Play’n GO a anunțat lansarea celui mai nou joc „Sweet Alchemy”. Sweet Alchemy este un slot cu stil cu 5 tambururi, care aduce o grămadă de gumdropuri diferite. Jocul are un sistem de progres și diverse bonusuri care amintesc de jocul mobil „Candy Crush”. Jucătorii vor încerca să se potrivească cu patru sau mai multe simboluri, care sunt apoi eliminate și înlocuite cu simbolurile de mai sus. Bonusurile de simboluri și coloanele de compensare pot fi dezactivate și puteți avea și alte funcții, cum ar fi rotirile gratuite. Jocul poate fi jucat atât pe dispozitive desktop cât și pe dispozitive mobile.