Parteneriat

SoftEnd
Publish: June 7, 2018

Introducere

SoftGamings, dezvoltatorul de platforme și de sisteme de jocuri de noroc a semnat un acord de colaborare cu iSoftBet, un furnizor de jocuri de cazino online și mobil. În cadrul acestei cooperări, SoftGamings va oferi conținut iSoftBet pe platforma avansată SoftGamings. Aceasta va include 150 de jocuri de marcă iSoftBet.

Acord de conținut

Acordul va face ca jocurile de noroc iSoftBet să fie aduse în platforma SoftGamings și vom vedea întreaga bibliotecă de jocuri video ce va fi transmisă platformei. Aceasta va fi ulterior oferită operatorilor de cazinouri online. Jocurile includ titluri de sloturi licențiate și originale, iar majoritatea vor putea fi jucate pe dispozitive desktop sau mobile. Operatorii vor putea adăuga la cazinouri întreaga gamă de produse ale iSoftBet – sloturi blockbuster, jocuri de masă și titluri de poker video disponibile atât pe desktop, cât și pe mobil. Toate jocurile au fost concepute și dezvoltate pentru a fi lansate pe piețe reglementate, cum ar fi Marea Britanie, România, Portugalia, Spania, Italia și Danemarca. Dezvoltatorul lansează două jocuri noi pe lună, iar unele dintre cele mai populare titluri includ Cash Camel și Eye of the Amulet, precum și jocuri de marca Paranormal Activity, Platoon și 24.

 

Bonus de Bun Venit: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Despre companii

Cu o multitudine de cunoștințe și experiență pe piețele reglementate, iSoftBet a devenit rapid un nume de uz casnic în industria cazinourilor online. Oferind o colecție impresionantă de jocuri de mare putere cu efecte audio-vizuale uimitoare, colecția de jocuri de cazino de la iSoftBet oferă și o gamă de conținut mobil unic și inovator HTML5, împreună cu conținut exclusiv de marcă și o colecție unică de jocuri terțe.

SoftGamings este un furnizor de platforme B2B pentru cazinouri și un agregator de sisteme de jocuri. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, SoftGamings oferă soluții solicitate pe piață și își dezvoltă propriile soluții creative – White Label, Turnkey, Self-Service, soluții platformă Bitcoin, Bonus System Standalone, Soluție pentru case de pariuri, Bundle Slot, Live Bundle și Integrarea jocurilor de cazino. Portofoliul de produse cuprinde 40 de furnizori de jocuri de noroc cu 3000+ jocuri. Compania oferă soluții live de la Evolution Gaming, NetEnt, Gaming Autentic etc., sloturi de la NetEnt, Microgaming, BetSoft etc și multe alte servicii online.

Declarații de presă

Afacerea a fost dezvăluită de directorul de parteneriat al SoftGamings, Irina Sazonova, care a spus: „Am construit o reputație formidabilă în rândul operatorilor de cazinouri online pentru a le oferi acces la cele mai tari jocuri de pe piață, iar parteneriatul nostru cu iSoftBet ne asigură că vom continua să facem acest lucru. „

Managerul de dezvoltare al afacerilor iSoftBet, Michael Probert, a adăugat: „Acest parteneriat cu SoftGamings ne permite să oferim jocurile noastre chiar și mai mult operatorilor și jucătorilor lor și să ne stabilim în continuare ca fiind unul dintre cei mai populari și de succes dezvoltatori de pe piață”.