Sloturi Video

eastern emeralds
Publish: August 16, 2018

Introducere

Luna august a anului 2018 este una încărcată cu super lansări de jocuri de noroc.  Microgaming își lansează ultima creație în materie de sloturi video Exotic Cats Slot. Play’n GO se pregătește să scoată pe piață Rise of Olympus Slot. Quickspin își prezintă cel mai nou slot video al său Eastern Emeralds Slot.

Rise of Olympus Slot

Play’n GO a anunțat că a lansat cel mai nou slot video „Rise of Olympus”, care le permite jucătorilor să stea cu zeii și să încerce să câștige niște bani în acest proces. Rise of Gods este un joc cu 5 tambururi, cu 5 rânduri, care are un aspect dinamic și se simte. Vei experimenta lumea vechilor zei greci, unde poți înota cu Poseidon, să ajungi la vârful muntelui Olympus cu Zeus și să încerci să iei niște bani. Jocul se plătește atunci când aveți un anumit număr de simboluri care se potrivesc. Simbolurile sunt apoi scoase din bord, cu simboluri care se prăbușesc în jos. Caracteristicile jocului includ sălbatice, transformarea simbolurilor și rotiri gratuite. Jocul a fost dezvoltat atât cu jocuri de noroc desktop cât și cu jocuri mobile și poate fi jucat acum la cazinourile care oferă biblioteca Play’n GO.

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Eastern Emeralds Slot

Dezvoltatorul jocurilor de noroc pe Internet, Quickspin, a anunțat lansarea celui mai nou slot video „Eastern Emeralds”, care are o temă asiatică completată cu șansa de a câștiga premii mari în numerar pentru pariori. Jocul este un slot cu 5 tambururi care aduce o grămadă de aromă de emeraldă pariorilor, împreună cu alte imagini specifice culturii. Jocul se încadrează în simboluri sălbatice, scuturi, rotiri gratuite și o caracteristică Phoenix care servește drept pick’em. Quickspin este, de asemenea, înștiințare multiplier câștiga 1680x, care este printre cele mai mari din industria de pariuri online. Jocul este dezvoltat în format HTML5 și poate fi redat pe dispozitive desktop și mobile.

Comentând despre lansarea jocului, CEO-ul Quickspin, Daniel Lindberg, a declarat: „Am fost inspirați să creăm Smaragdii de Est prin simbolurile și estetica din Asia antică, iar rezultatul este un joc frumos. oferind jucatorilor o experienta unica de joc, precum si o pozitie atractiva. „

Isle of Man, dezvoltatorul de jocuri de cazino Microgaming, a anunțat lansarea celui mai nou slot video ‘Exotic Cats’ , care vă pune în junglă și vă permite să vă bateți spre victorie. ‘Exotic Cats’ sunt cu 5 tambururi, 243 moduri de a câștiga un slot video care este amplasat într-o junglă. Caracteristicile jocului includ leii, tigrii, cougarii, panterele și leoparzii, împreună cu simbolurile de poker încorporate în bijuterii standard. Printre caracteristicile jocului se numără sălbatice, sălbatice verticale, scatters și rotiri gratuite, iar jocul a fost dezvoltat, de asemenea, pentru platforme mobile și desktop.

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum