Ultimele sloturi ale Play'n GO, Microgaming și NetEnt

iron girl
Publish: October 2, 2018

Sidewinder Slot

Gaming-ul de cazinouri Microgaming a anunțat lansarea unui nou slot video „Sidewinder”, dezvoltat de Just For The Win. Slotul se numeră printre acele jocuri de casino cu 5 tambururi care oferă o bază 243 de moduri de a câștiga, care se pot extinde până la 1.125 de moduri. Jocul are un aspect simplist și simt la el, dar este clar și prezentat în înaltă definiție. Jocul se împachetează în simboluri sălbatice, rotiri gratuite și o rolă suplimentară superioară care alunecă pe orizontală, care este denumită bara Sidewinder. Aici puteți obține simboluri sălbatice sau șansa de a strânge câștiguri suplimentare. Jocul se coace în suportul mobil, permițând o experiență plină de experiență pe ecrane mai mici.

Comentând lansarea lui David Reynolds, Microgaming a spus: „Sidewinder este o caracteristică de schimbare a jocului care îmbunătățește atât victoriile, cât și căile cu bobine orizontale sălbatice, pentru a extinde șansele jucătorilor de a câștiga recompense salbatice. simplu mecanic care este garantat la nivel de gameplay-ul pentru jucătorii noi și cu experiență. „

BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Double Stacks Slot

Editorul de jocuri NetEnt din Suedia a anunțat că a lansat cea mai nouă mașină de slot pe banireali, Double Stacks, care aduce un joc de stil clasic pe ecranele jucătorilor. Jocul este un slot video cu 5 tambururi care aduce cu el o serie de simboluri diferite de sloturi clasice, cum ar fi clopotele, 7s, baruri, lămâi, prune, pepene verde, diamante și multe altele. Jocul va include caracteristici precum rotiri gratuite, sălbatice, simboluri stivuite și caracteristica Double Stack a companiei, care vede două role montate în mod identic în aspectul jocului. Jocul este disponibil pentru joc pe dispozitive desktop și mobile și poate fi jucat acum la cazinourile care oferă biblioteca de jocuri NetEnt.

Vorbind despre lansarea jocului, Henrik Fagerlund de la NetEnt a spus: „Am vrut să sărbătorim recursul durabil al sloturilor video pentru fructe și suntem încântați de rezultate. Cheia pentru Double Stacks este simplitatea fără vârstă, combinată cu vizuale radiante – suntem siguri că va fi un hit cu jucatori de scoala vechi si nou-veniți la fel. „

Iron Girl Slot

Play’n GO a lansat cel mai nou slot video „Iron Girl”, care aduce cu el un stil anime, complet cu mech gigant. Jocul este un slot video cu 5 tambururi și 20 de linii de plată, care vă vede că lucrați pentru a lupta împotriva răufăcătorilor răi care încearcă să preia galaxia. Mecanismul gigant este cunoscut sub numele de Iron Armor și oferă abilitățile nebunești care salvează lumea, precum și de a pune niște bani în buzunar. Simbolurile jocului includ diverse scandaluri extraterestre și eroina. Jocul are o bază RTP de 96,7%, iar caracteristicile bonusului includ simboluri sălbatice, împrăștieri și rotiri gratuite. Iron Girl este conceput pentru a juca pe dispozitive desktop și mobile și poate fi jucat acum la cazinourile care oferă biblioteca Play’n GO.