Zombie Hoard, un nou titlu incitant de la Microgaming pentru toți fa

microgaming
Publish: March 20, 2019
Dacă ești fanul filmelor horror sau cu zombie, dar și ahtiat după sloturi și creațiile Microgaming în general, ai toate motivele să fii entuziasmat în legătură cu această nouă lansare.
Microgaming aduce Zombie Hoard pe micile și marile ecrane (atât pe desktop, cât și pe mobil), un nou titlu înfricoșător din portofoliul companiei. Slotul a fost dezvoltat de Slingshot Studios, creatorii popularului Cash of Kingdoms, exclusiv pentru Microgaming.
BONUS: 100% până la 1000RON
Joacă acum

Zombie Hoard – tot ce trebuie să știi

Microgaming nu se dă în lături de la nimic în ceea ce privește efectele speciale și de sunet în general, de aceea și noul slot Zombie Hoard promite să aducă aceleași elemente cu care ne-am obișnuit deja, completate de tematica specifică.
Zombie Hoard se remarcă printr-un soundtrack menit să redea atmosfera înfricoșătoare, completat de elemente horror, specifice filmelor cu Frankenstein.
Slotul are 5 role și 9 linii de plată. Jucătorul este purtat de-a lungul orașului, înconjurat de 5 creaturi nemuritoare terifiante, dar în același timp distractive, pentru că aduc și câștiguri pe măsură.

Bonusuri, caracteristici speciale și simboluri

Jocul se remarcă mai ales prin simbolurie wild super stacked. Când apar pe rolele 3 și 4, ele cresc substanțial șansele de câștig. În timpul rotirilor, jucătorul poate colecta așa numitele „brain tokens”. Acestea determină numărul de rotiri gratuite pe care jucătorul le poate declanșa pe durata rundei bonus.
Rotirile gratuite sunt declanșate atunci când 30 sau mai multe asfel de brain tokens sunt obținute de jucător. Mai mult, slotul conține și mult îndrăgitele simboluri scatter – 3 sau mai multe astfel de simboluri vor declanșa, la rândul lor, o nouă rundă de rotiri gratuite.
În timpul acestei runde, și recompensele pentru jucător cresc substanțial – simbolurile super stack wilds apar pe toate rolele iar un multiplicator de 2x este atribuit tuturor câștigurilor.
Zombie Hoard a fost lansat oficial pe 6 martie 2019, fiind disponibil pe site-ul oficial Microgaming, atât de pe desktop, cât și de pe mobil. Preconizăm că va pătrunde în curând pe piața cazinourilor românești și îl vom putea încerca și noi.

Declarații oficiale

David Reynolds, Game Publisher la Microgaming, și-a exprimat deja entuziasmul în legătură cu noul slot, declarând: “Zombie Hoard este un nou slot atractiv marca Slingshot Studios care ne servește o abordare fresh și plină de viață asupra popularului gen zombie. Rotirile gratuite și token-urile adaugă un plus de dinamism jocului, astfel că și retenția jucătorului crește, aceștia fiind preocupați să colecteze cât mai multe token-uri pentru a beneficia de incitanta rundă de rotiri gratuite, unde îi așteaptă simbolurile super stacked wilds și multiplicatorii. Completat de elemente grafice înfricoșătoare, dar și distractive, și un fundal sonor plin de energie, Zombie Hoard este o adiție captivantă în portofoliul deja divers al companiei Microgaming.”