Cele mai bune strategii ruleta online de jucat in cazinourile cu licenta din Romania

Americana sau europeana, ruleta este un joc care o sa te captiveze de la prima rotire a bilei printre cele 37 de spatii care iti pot aduce castiguri nelimitate. De fiecare data cand joci ruleta online pe bani reali trebuie sa-ti stabilesti niste strategii daca doresti sa-ti eficientizezi sanse de castig. Fiecare versiune in parte poate avea anumite caracteristici care sunt specifice cazinoului in care ai ales sa joci. Joaca ruleta online doar in acele cazinouri care au licenta si care iti ofera garantia retragerii castigurilor, fiindca numai asa te poti bucura la maxim de toate caracteristicile jocului de ruleta.

Incepe prin a juca ruleta online free, pentru ca numai asa poti stapani arta strategiei in jocurile cu ruleta! D’Alembert, Biarritz, Martingale sau Montante te vor ajuta sa-ti optimizezi sansele de castig atunci cand vei juca ruleta online pe bani reali. Sectiunea din interior si cea din exterior iti vor oferi oportunitati nebanuite de a paria in mod victorios pe numere individuale sau pe un grup, low sau high, par sau impar, iar rosul si negru vor deveni atat de usor de inteles atunci cand vei juca la ruleta online. Testeaza aceste strategii ruleta si invata sa te bucuri cu adevarat la fiecare invartire a rotii, fiindca jocurile de ruleta online pe bani reali vor trece la un al nivel!

Cele mai bune cazinouri online unde poti juca jocuri cu ruleta in Romania

Selecția noastră de cazinouri de top pentru Octombrie 2018

 • Num
 • Marcă
 • Vizita
 • Bonus
 • Evaluare
 • Descriere

Lista celor mai bune strategii ruleta online

Printre cele mai populare jocuri cu ruleta din mediul online o sa gasesti ruleta europeana, franceza, americana, dar si versiunile de tip immersive roulette. Multe dintre cazinourile online cu licenta din Romania iti vor oferi acces la jocuri ruleta proprii, asa cum este Evolution Roulette. Oricare are fi alegerea ta, joaca ruleta online numai dupa ce ai invatat toate regulile de joc si particularitatile fiecaruia dintre aceste jocuri de ruleta online. Optiunea de ruleta online free reprezinta prima modalitate prin care poti testa una dintre urmatoarele strategii ruleta:

 

 • Strategia Biarritz – este una dintre metode de facut bani a celor care au un buget consistent, fiind vorba despre mentinerea nivelului de pariere constant, timp de 35 de runde. In momentul in care, de-a lungul a 35 de runde jucate la ruleta online nu exista castig, miza se dubleaza pentru urmatorul set de 35 de runde. Regula se aplica in caz de rotiri necastigatoare, ceea ce inseamna ca vei dubla valoarea mizei precedente pentru urmatorul set de 35 de runde. Este recomandat sa joci aceasta strategie la o ruleta online pe bani reali numai intr-un cazinou unde valoarea mizei minime este cat mai scazuta. Totusi, este una dintre acele strategii ruleta online care iti ofera o probabilitate de 50% de a castiga, asa ca joaca ruleta online!
 • Strategia Sistemul lui Martingale – este una dintre cele mai populare, apreciate si jucate strategii de ruleta online, fiind preferata de catre jucatori datorita modului in care ti se permite sa joci pe culoare. Miza se dubleaza la fiecare runda pierduta, culoarea ramane neschimbata, pana in momentul in care intervine primul castig. Sistemul presupune ca in aceste moment jucatorul sa schimbe in mod automat culoarea, pornind de la nivelul mizei initiale. Pentru simplitatea si eficienta sa, acest sistem de pariere se numara printre cele mai solicitate strategii ruleta online, cu toate ca, in general, valoarea castigurilor nu este atat de ridicata, iar profitul final nu o sa fie unul de natura sa-l satisfaca pe jucator. Este recomandat sa joci acest sistem la cazinourile cu ruleta online pe bani reali care iti ofera un bonus de depunere foarte ridicat!
 • Strategia D’Alembert – preferata de majoritatea jucatorilor de ruleta online free, aceasta strategie este
  eficienta in masura in care ti-ai perfectionat stilul de joc la jocurile de rulata gratis. Este un sistem axat pe marirea mizei in cazul in care pierzi si pe scaderea acesteia in caz de castig, strategia aplicandu-se pana in momentul in care se ajunge la valoarea mizei initiale. Este vorba despre utilizarea progresiei matematice, astfel incat jucatorul sa obtina profit, fiind o strategie recomandata celor care au un buget solid si care stiu sa-si tina emotiile cat mai bine stapanite. Daca esti un jucator de ruleta online pe bani reali retine ca aceasta strategie este de utilizat doar in cazul jocurilor ruleta standard, nu a celor live, acolo, unde este mai greu sa tii evidenta modului de pariere. Oricum, joaca ruleta online si aplica aceasta strategie pentru a-i testa eficienta!
 • Strategia Montante – este una dintre cele mai complexe sisteme strategice pentru ruleta online, fiind recomandata numai pentru jocurile cu ruleta standard, nu pentru cele de ruleta live. Ai nevoie sa notezi cifrele de la 1 la 4, iar in fiecare runda pe care o joci la ruleta online pe bani reali se sterg cifrele jucate anterior pana in momentul in care sunt terminate de jucate zece jetoane. In cazul in care ai pierdut, atunci o sa aduni la urmatorul pariu suma jetoanelor necastigatoare, iar in caz de castig se sterge suma jetoanelor anterior jucate. Cu siguranta este una dintre acele strategii ruleta pe care trebuie sa o exersezi serios inainte de a o testa pe bani reali.

Oricare dintre aceste  strategii ruleta online iti vor oferi un plus de adrenalina si emotii atunci cand joci jocul tau favorit de cazinou, asa ca de ce nu le incerci pe fiecare dintre ele mai intai la o ruleta online free?

Concluzie

Ruleta este unul dintre cele mai apreciate jocuri dintr-un cazino virtual, indiferent ca este vorba despre versiunile gratis sau despre ruleta online pe bani reali. Exista o multime de strategii ruleta, dar printre cele mai testate si laudate sunt cele patru descrise anterior. Oricare ar fi alegerea ta, joaca intotdeauna mai intai gratis, abia apoi pe bani aceste jocuri ruleta. Abia dupa ce ai aplicat cu succes strategiile de mai sus joaca ruleta online adoptand numai o singura strategie. Tu pe care dintre aceste strategii ruleta online o preferi?